Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן להשתמש בתוסף ברכב-יונדאי לנטרה עם 264 אלף ולזכרוני ב4 שנים שהרכב אצלנו לא היה שימוש בתוסף כלל.

המטרה היא ניקוי פיח כי יש עוד מלא זמן לטסט.

איזה תוסף עדיף?

תודה לעונים

פורסם

אם המטרה היא ניקוי פיח אני מציע ניקוי יסודי, כזה שעושים במוסך או במכון הזרקות. אתה יכול לחפש ולראות רשמים על הניקוי של smog doctor באינפוזיה, זה ניקוי פיח כמו שצריך.

אני לא מאמין ש K44 ודומיו עושים איזה מהפך או פותרים תקלה, אני מתייחס אליהם יותר בגדר "צ'ופר" או פינוק לרכב ותחזוקה מונעת, לא יותר.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני ממש אוהב את ה- Gold. הוא עזר לי פעם לפתור בעיה של גזים ברכב שסירב לעבור טסט. ממלאים על חצי מיכל נוסעים 200 ק'מ והכל טוב ויפה. מאז אני ממלא כל שנה כחודש לפני הטסט.

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

פורסם
אם המטרה היא ניקוי פיח אני מציע ניקוי יסודי, כזה שעושים במוסך או במכון הזרקות. אתה יכול לחפש ולראות רשמים על הניקוי של smog doctor באינפוזיה, זה ניקוי פיח כמו שצריך.

אני לא מאמין ש K44 ודומיו עושים איזה מהפך או פותרים תקלה, אני מתייחס אליהם יותר בגדר "צ'ופר" או פינוק לרכב ותחזוקה מונעת, לא יותר.

איתמר

אני שמעתי על הטיפול הזה, אך אני לא בקיא בכל מה שעושים שם.

מדובר ברכב בן15 שאוכל שמן ושעשה 264 אלף.

מבחינת צריכת דלק יוצא לי 1-14(גם אני לא האמנתי בפעם ה1 אך זה יצא גם בפעם ה2).

-התחלתי לימודים אז יש לי נסיעה של 70 ק"מ ביום לימודים סה"כ ואני יוצא בבוקר.

אשמח לקבל קצת כיוון לגבי מה באמת כדאי לי לעשות ומה מיותר וחבל(ראיתי שיש להם הרבה סוגים שונים של תוספים).

אוסיף שאני גם לקראת טיפול קצת גדול שיתרחש עוד 1000 ק"מ, ושהראש מנוע שופץ לפני 8000 ק"מ.

אני מתכון להחליף גם פילטר דלק לכן רציתי לעשות סוג של ניקוי פיח שיתקע במסנן הזה ולא בחדש.

פורסם
אני מתכנן להשתמש בתוסף ברכב-יונדאי לנטרה עם 264 אלף ולזכרוני ב4 שנים שהרכב אצלנו לא היה שימוש בתוסף כלל.

המטרה היא ניקוי פיח כי יש עוד מלא זמן לטסט.

איזה תוסף עדיף?

תודה לעונים

אני ממליץ על XADO MAXI FLUSH תוסף מצוין העושה את העבודה.

פורסם
קח את האשה לאכול גלידה זה יותר יעיל מהתוספים הללו.

עדיף לעשות איתה משהו אחר...:lol:

בוא נאמר תכלס, אם 44 הזה לא היה עוזר בדברים מסויימים כנראה שלא היו שמים אותו וכנראה שלא היו ממליצים לשים אותו לפני טסט וכו' וגם יש תגובות לא רעות עליו ברשת.

פורסם

אני יהיה איתך גלוי אני גם משתמש בתוסף הזה ובשל וירט אבל רק בגלל שהם עולים לי ממש זול, בחנות לא הייתי קונה תוסף כזה כי היעילות שלו היא לא ודאית או מורגשת.

פורסם
אני ממש אוהב את ה- Gold. הוא עזר לי פעם לפתור בעיה של גזים ברכב שסירב לעבור טסט. ממלאים על חצי מיכל נוסעים 200 ק'מ והכל טוב ויפה. מאז אני ממלא כל שנה כחודש לפני הטסט.

לא לפני הרבה זמן דיבר איתי חבר שלא עבר טסט בגלל זיהום אוויר,

קיבל הארכה של שבוע, ויתקשר אליי מיומיים אחרי הטסט לשאול מה לעשות.

תוך כדי שיחה הוא יצא מהבית של החברה שלו לכיוון הבית שלו, מכון הטסטים נמצא בדיוק על הדרך הזאת.

אמרתי לו שהיכנס שוב לטסט בדרך הביתה, מקסימום יפסיד 19 שקל.

אחרי חצי שעה הוא מתקשר שהרכב עבר.

כל זה מבלי לעשות דבר, הוא אפילו היה על אותו מיכל דלק.

כך שאני לא היתי מסתמך על המקרה היחיד הזה.

פורסם

תוספים לא מעבירים טסט.

לטסט צריך לגשת כאשר הרכב בטמפרטורת עבודה ועם מערכת פליטה בטמפרטורת עבודה יעילה. ראינו את זה בהדגמה בקורס של BOSCH איך רכב חדש לא "עובר" טסט ולו רק בגלל שהעסק היה קר ולא מתפקד.

לפני טסט מומלץ לנסוע כמה קילומטרים טובים ולהמתין בתור בניוטרל ועל סל"ד גבוה. נסו זאת ותראו באיזה קסם גם רכב ישן ומוזנח יעבור טסט (זאת בהנחה והמצב לא באמת קטסטרופלי).

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
תוספים לא מעבירים טסט.

לטסט צריך לגשת כאשר הרכב בטמפרטורת עבודה ועם מערכת פליטה בטמפרטורת עבודה יעילה. ראינו את זה בהדגמה בקורס של BOSCH איך רכב חדש לא "עובר" טסט ולו רק בגלל שהעסק היה קר ולא מתפקד.

לפני טסט מומלץ לנסוע כמה קילומטרים טובים ולהמתין בתור בניוטרל ועל סל"ד גבוה. נסו זאת ותראו באיזה קסם גם רכב ישן ומוזנח יעבור טסט (זאת בהנחה והמצב לא באמת קטסטרופלי).

איתמר

נשמע מעניין והגיוני, תודה על הטיפ.

פורסם

אין תקלה ברכב פרט לאכילת שמן.

לגבי הCO2 אני בקושי עברתי בטסט האחרון, אני הגעתי למכון אחרי נסיעה של 15 ק"מ; חיכיתי חצי שעה עד שהגיע תורי להיבחן וכל הזמן הזה הייתי עם מנוע דולק.

חשבתי שאחרי השנים והקילומטרים אולי יש דרך מוצלחת לפנות קצת פיח מהמערכות השונות.

מרפרוף קל בשרשור לא קיבלתי רושם שהמוצר עובד על כל הרכבים.

פורסם
יש לך צריכת דלק מצויינת לכן,אם אתה רוצה לשפר נתוני CO2 תנסה לבדוק מה מצב מערכת הפליטה שלך(ממיר קטלטי ועוד).

צריכת הדלק היא חריגה והיא רק תוצאה של נסיעה ארוכה לתל אביב וללא הפרעות(אני יוצא ב6); לפני תחילת הלימודים היה יוצא לי 1 ל12.

הCO2 באמת בעיה אבל יש לי עד יולי לטסט.

• תוכן חדש...