Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מברגה מקצועית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריכה לקדוח באמצעות בורג קודח (כמו של גגות פחונים) בברזל עבה (כמו של מכולות) .

כרגע מברגה של בוש 14.4V לא להיט אבל עובדת סביר .

עדיפות לבוש עקב מחירי סוחר , אבל אם יש המלצות למקיטה במחיר משתלם גם אשמח .

אני מניח שאימפקט חובה .

תודה!

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

זה משהוא שאתה צריך לדבר חד פעמי. ? לחבר 20 ברגים?

או שזה לעבודה קבוע?

מנסיון הבוש 18V זה כלי חזק. קורע ברגים של 6 מ"מ

זה לעבודה חד פעמית בתחום. זה סבבה.

אבל להתחיל עבודה בתחום. זה לחפש כלים של חברת SPIT. זה כלים מבוססי סוללה ובלון גז ואבקת שריפה.

זה מגיע עם מסמרים באיזה אורך שאתה רוצה. ועובר בין איזה ברזלים שאתה רוצה.

עשיתי ניסוי בעבודה. הגיע סוכן מכירות ונתן לנסות. חיבור בין 2 פלטות של 3 מילימטר. ואבן שפה של מדרכה.

לחיבור ביניהם לקח אולי 2 שניות. להפריד אחרי זה אולי 10 דקות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כל שרשור בסגנון הזה מגיע המגיב התורן שמציע מברגות על טורבינת גז ממנוע שלקוח מF15I. לא צריך את זה.

תקנה מקיטה 18V ותהנה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

מברוק. תמיד יש יותר טוב וצריך לדעת איפה למתוח גבול על כל כלי בנפרד כבר שנים שאני משתמש במקיטה האלו למטרה מקצועית גם ה18 וגם ה14 לפני שהיה 18

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...