Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראש מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי ניסן טראנו מנוע 3 טורבו דיזל 155כ"ס, לפי מה שהבנתי הראש מנוע של הרכב עשוי מאלומיניום

שבטמפ' גבוה יכול לההרס. בנוסף אני יודע אם הוא מספיק חזק כדי להחזיק את העומס של המנוע בטורים גבוהים..

אם אני נוסע בדיונות אני נוסע ב 4.5 אלף טורים שזה תחילת הקו האדום, בנסיעה ממושכת - בערך 40 שניות בטורים כאלה גבוהים

יכול לההרס משהו במנוע..

חשבתי להחליף את הראש מנוע שיהיה במפלדה או סוג אחר של ברזל שיהיה יותר חזק...

אשמח לדעה

פורסם

ב 130 מעלות האלומיניום מתעוות מעבר לנקודת האלסטיות שלו, כלומר התהליך לא-הפיך בטמפרטורה הזו,

עדיף לא להגיע בכלל ליד האיזור הזה, וכל מה שצריך לוודא זה אם מערכת הקירור תקינה, ושתערובת הדלק

לא ענייה מידי.

אם הכל תקין, ועדיין המנוע מתחמם בנסיעה איטית אפשר להחליף למאווררים חזקים יותר, רדיאטור יעיל יותר

או משאבת מים חזקה יותר או אפילו משאבת מים חשמלית הפועלת ללא תלות בסל"ד

רק לא הרעיון ההזוי של להחליף ראש אלומינים בברזל.

• תוכן חדש...