Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה לא לכנס את מוצעת חכמי הפורום ולהכין אשכול דביק שירכז את ההמלצות למערכות בתקציבים שונים

לפי גוון סאונד ( חד או חם או כל דבר אחר )

לפי תקציב : 0-500

0-1000

0-1500 וכו' .

לנסות לרכז את כל המידע הרלוונטי באשכול אחד עינייני , ופשוט להפנות לאותו דביק בכל פעם שנשאלת שאלה מהסוג הזה .

מי שירים את הכפפה יעזור למנוע הרבה שאלות "תם" בעתיד .

רעיון מעולה .

H.U
CZ-500

AMP SAX 100.4 COMP
MLK165

AMP MONO1.2K SUB 2X
ES300

פורסם

רעיון טוב. אך תחשבו על משתמש חדש עם ידע בסיסי מה זה פורום או בכלל פעם ראשונה נכנס ונרשם לפורום. יש לי נסיון עם אלפי לקוחות צעירים ואין להם מושג להשתמש במייל וכאשר הם נכנסים לפורום הם קצת נלחצים ולא מבינים איך לחפש. זאת הסיבה לפתיחת שרשורים חדשים בכל יום.

הדף הבית מאוד עמוס ואז אתה נכנס לפורום המתאים, רואה את השרשורים הראשונים ולא מוצא ואז פותח. זאת מציאות שלא תשתנה אלא אם באמת יפתח שרשור דביק לפי מחיר והם יראו אותו על ההתחלה.

החיים הם כמו....

פורסם

נקודה טובה ציינת לגבי העומס של האשכולות וה"הליכה לאיבוד" של משתמש חדש ולא מנוסה בפורום ובפורומים בכלל , לכן

למנהלים - אם אפשר לתת אוטומטית חלון התראה ( למשתמש חדש בפורום ) שברגע שמשתמש חדש נכנס לפורום אודיו ומולטימדיה לרכב בפעם הראשונה ישר קופץ לו החלון הזה עם קישור לאשכול שיענה לו בצורה מסודרת על רוב השאלות הנפוצות בפורום

-המלצות לרכיבים בתקציבים מסויימים

-נושא הגישור במגברים

-נושא הקבל לרכב ( טוב או מיותר )

- התנגדויות ( אום )

ישנם הרבה אשכולות ענייניים בפורום שמפוזרים איי שם לגבי הנושאים ה"חמים" שנשאלים פה לא מעט ולעצלנים שבנינו יהיה קל יותר אם הכל יהיה מרוכז במקום אחד כמו שצריך שיענה על כל שאלת תם , ככה נחזור לראות בפורום יותר אשכולות של התקנות יפות ופרוייקטים מיוחדים ולא אינספור שאלות שחוזרות על עצמן ומתישות את המשתמשים ה"וותיקים" שנאלצים לחזור על עצמם בכל פעם מחדש.

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

מסובך לעשות חיפוש? הפורום מסובך? בחייכם?

לדעתי שרשור דביק עם המלצות למערכות בסכומים מסוימים - טעות (על מה תמליצו על טמפו 1004, ו ES300?)- זה סתם יגרום לקיבעון וחד גווניות בתחום, המלצה הכי טובה היא פשוט להגיע לאחד המפגשים, להכנס טיפה לעניינים ולהחליט, כל אחד מה שטוב לו.

כל אחד חושב שהוא הכי חשוב (טבעי לגמרי), והוא רוצה את ההמלצה של האודיופיל הכי גדול בשביל הוצאה של 3K, למה נראה לכם שהוא יסתפק בשרשור "דביק" עם המלצות משנה/חודש/שבוע שעבר/ה?

ראינו כבר שירשורים של אנשים שביקשו HU וקומפוננט ב 1000 ובנו בסוף מערכת ב 4K, וכאלו שביקשו מערכת ב 4K וסתם בילבלו את המוח.

מה שכן אפשר אולי לפתוח תת פורום להמלצות לציוד, אולי עם איזה פורמט מוגדר וברור של דרישות ספציפיות.

SCANSPEAK

פורסם

נראה לי היייה כבר שרשור מהסוג הזה וזה לא הלך לא ילך!

למה?

תתנו המלצה למערכת ב 2000 ש"ח לצליל חם.. עכשיו תתנו גם ל 2500? ו גם ל 3000? לכול סכום? וגם לצליל קר? לכיוון של עוצמה או ל איכות? זה בעייתי.

מה שכן,חוסר רצון ללמוד,לחפש ולבדוק ולקבל הכל ועכשיו גורם לאותם שלשורים. מה שמצחיק, ישנם אותם אנשים שבתחילת דרכם עשו אותו דבר ופתחו אין סוף שרשורים ועכשיו הם שככחו מזה..

מצב הזה הולך ונהייה רק יותר גרוע.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

תשמע, הכוונות שלך טובות אבל אתה לא מחדש הרבה.

לא יודע מי כאן עוד זוכר אותי, אבל הייתי מגיב 90% מהזמן בפורום אודיו והשאר בפורומים האחרים - עכשיו, נדיר שאני נכנס לכאן בכלל.

זה לא רק בגלל דעיכת התחביב שקורת אצל כל אחד. אלא בגלל חלק מהדברים שאמרת.

לצערי חטאת באותו חטא ולא חזרת אחורה לפשפש בעבר.

ישנן סיבות שבגללן חברי פורום כאלו ואחרים "רבים" אחד עם השני. מסחריות בעיקרן.

קשה מאוד לתת המלצה למערכת בתקציב של X ש"ח כמו שנהוג לתת בפורומים אחרים, כי צריך מישהו חסר פניות שיעדכן את האופציות כל הזמן.

מה שיותר רלוונטי זה ביקורות למוצרים - כלומר אם אני נותן היום ביקורת לרמקול X שמחירו Y - הביקורת תהיה רלוונטית לתמיד - גם אם מחירו ישתנה -אז יידע אותו אדם שמחפש את הרמקול להתאים את הביקורת למחיר החדש.

עוד משהו שפגע קשות בפורום לדעתי זה אי היכולת להמליץ על מתקינים - הרי זה מוציא את העיקר מכל העניין, אני חושב שזה חבל וראוי אם הדבר יישקל מחדש.

פורסם

אז מה נסגר?

יש המלצה למערכת hi end עד 2000 שקל או לא?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא היי אנד אבל שופרא דה שופרא!

משהו גשאעפט ב1500!

במיוחד בשבילך, רק היום רק היום!

השרשיר הזה יקבר בדפי ההיסטוריה כמו רבים כמותו בעבר - הכל נכון והכל יפה אבל צעירים תמיד היו ומקווה שצעירים תמיד יהיו, שלא ראו את הפורום הזה ולא קראו את הכללים שלו ויתעצבנו כשיגידו להם לעשות חיפוש או שפשוט לא יטרחו

וותיקים עייפים מקווה שגם תמיד יהיו כאן ובמידה ואין להם חשק לעזור אז לפחות אין טעם גם להגיב בהודעה כועסת.

הפורום הזה כרגע כבר הרוס, לא חושב שאפשר להרוס אותו עוד יותר מהתחתית שהוא נמצא בה כרגע. מקווה שישתפר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא רוצה להשמע פסימי, אבל אני לא רואה איך זה יעלה חזרה. יש אנשים חדשים, אבל רמה רק יורדת ויורדת. חוץ מהתקנות של רעש לא רואים פה הרבה. לא כיוונים, סטיות, גובה, רוחב במה... איך לקבל ומה דרוש לכל. מקסימום זה כיוון של ג'י בי אל במתורף ל 80 הרץ הצבנו נמוכים. רוב ברנשים עם ידע יושבים בפורומים בחול. ברור לכולם למה

פורסם

מוכרים שם אחלה ציוד.

וגם שם נשאלות גם שאלות בסיסיות - לרוב בתת פורום יעודי.

ואם תסתכל לעומק, גם שם יש לא מעט התנצחויות.

SCANSPEAK

פורסם

כן, יש בחירת ציוד מצוינת, אך לא תמיד זה קרוב אליך טרם זה העיר אחרת, זה יכול להיות אלף קילומטר ומסתמכים על דואר ואמינות ושם של הצטער. לא זאת הניקודה. בכייה היא פה חוסר רצון ללמוד ולחפש אפילו כמה דקות, ישר פותחים שרשור חדש ורוצים עזרה דחוף ומהר. אני חושב שכולנו מעדיפים שרשור או שתיים חדשים ביום עם עניין ושאלה קצינים מאשר עשרים של אותו דבר. זה מה שגורם לחוסר רצון להכנס ולהגיב

• תוכן חדש...