Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין לרכוש חלפים איכותים באיזור ירושלים (נוזל קירור, פילטרים, שמנים, רפידות, צלחות, פלגים, חוטי הצתה) לגולף שנת 97 1600 ידנית. עדיפות לחלפים באיכות טובה ובמחיר זול.

תן חיוך, עוד יבוא היום שגם על זה יטילו מס :)

פורסם

איכות טובה ומחיר זול זה משפט לא תקני. גם פילטר שמן (לדוגמה) תחליפי מאיכות טובה יכול לעלות כפול מפילטר שמן סיני עלום.

אז תחליט, או שאתה מחפש מוצר טוב או שאתה רוצה מחיר זול.

פילטרים תחליפיים טובים הם של חברת MANN, מדובר באחד מיצרני ה OEM של פולקסווגן.

נוזל קירור אני ממליץ לרכוש רק מקורי או תואם מקורי (תקני ה G למיניהם) מאחד היצרנים הגרמניים.

שמן מנוע - אני אמליץ על סינטטי מלא בצמיגות ובתקן המומלצים על ידי היצרן.

צלחות ורפידות - ישנם תחליפיים באיכות מצויינת. חפש מוצרים של ATE, REMSA.

פלאגים וחוטי הצתה הייתי ממליץ על מקוריים בלבד או לפחות כאלה מחברות אירופאיות מוכרות.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שכתבתי זולים התכוונתי בהשוואה ליבואן. איפה יש חנות חלפים מומלצות? אפשרי גם באזור אשקלון ואשדוד

פורסם

מכיר את כל החנויות שם האיכות של החלפים לא משהו אני מחפש קצת יותר איכותי

• תוכן חדש...