Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אתמול רכשתי את הHDP4 ומה שנשאר זה להתקין את הקומפוננט (מוראל הייבריד 6).

הרכב הוא מאזדה 3 05.

השאלה שלי האם כדי לעשות לרמקולים תיבה אטומה מMDF בגודל 5X7 עם פתח של 6.5 או שעדיף לעשות איטום עם דינמיט?

ועוד שאלה אני רוצה להחליף את פלוס ברכב למשהו יותר רציני מ4 גייג' הקיים.

האם כדי להעביר עוד כבל 4 גייג' ולחבר את שניהם לקבל ומשם לשניי המגברים או לשים קבל אחד של 0 גייג'?

HU: Pioneer 80 prs Components: morel hybrid 602 , 6X9: JBL T696L Amplifier: hertz hdp4

Monoblock: hifonics bxi 2010d

Subwoofer: HIFONICS BX10D2 X2

פורסם

*כבל אחד של 0 גייג'?

HU: Pioneer 80 prs Components: morel hybrid 602 , 6X9: JBL T696L Amplifier: hertz hdp4

פורסם

סבבה אז dynamat/דיינאמאט אני בטוח שהבינו.

אשמח לתגובות :-)

פורסם

תיבה אטומה 5X7 עם פתח בקוטר 6.5.

אנא הסבר את עצמך כראוי, כדי לבנות תיבה עליך לציין מידות של 3 צירים (אורך רוחב ועומק), אתה ציינת 2.

פורסם

אני עדיין לא יודע את המידות אבל אם אחליט ללכת על זה אז אני אשב על זה עם נגר.

פורסם

ואיך בדיוק תמקם את התיבות הנ"ל בדלתות? ברור לך שהמידבאס הזה צריך משהו כמו 15 ליטר (+-)?

לגבי הכבלים שצריך, ספר מה המגברים ומה הרכיבים, וניתן יהיה להמליץ הלאה.

פורסם

לא, לא ידעתי שהוא צריך תיבה כזאת גדולה.

הרכיבים הם-

HU

Pioneer DEH-P7150UB

קומפוננט מקדימה - מוראל איבריד 6

רמקולי מאחורה - polk audio 6X9 MM 691

מגבר לרמקולים - hertz Hdp4

מונו - Hifonics BXi2010D

סאב Rockford Fosgate RFP4212

וקבל פשוט.

פורסם

חבר, להוציא את המיטב מהרמקול כדאי לבנות תיבה, אבל, זה יקר, מצריך המון עבודה, ודורש המון ויתורים אחרים, בצע בידוד (דובר על זה לא מעט, אי אפשר לאטום דלת, תמיד ישארו פתחים ליציאת אויר), תרכיב את האלמנטים כמה שיותר קרוב לגריל (מבלי לפגוע בדיפון של הדלת).

לגבי הקבל, לטעמי מיותר (גם הרמקולים מאחור, אבל זה כבר טעם אישי).

לגבי החשמל, תריץ כבל אחד של 2G באיכות טובה, ופצל אותו בתא המטען, שוב, עדיף כמובן להריץ כבל נפרד לכל מגבר, אבל פרקטית זה לא קל, וגם לא תמיד מהווה שיפור גדול (אם היית מריץ מערכת בהספק מטורף, עם חיזוק אלטרנטור וכו', אוליי).

• תוכן חדש...