Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

ברשותי פורד פוקוס 2006 עם מערכת שמע מובנית,

לפני מספר ימים הבחנתי שרק 3 רמקולים מתוך 6 עובדים (2 טוויטרים ורמקול בדלת קדמית ימין)

נכנסתי לחנות שמתעסקת במע' שמע והם פירקו דלת אחורית וראינו שהרמקול שלי לא עובד (חיברו לפלג רמקול חיצוני אחר שכן עבד) .

אחרי שהיגענו למסקנה שכנראה מדובר ב3 רמקולים תקולים יצאתי מהחנות כי היה יקר לי להחליף שם 4 רמקולים.

ראו הפלא ופלא: לאחר מכן התחיל לעבוד הרמקול קדמי שמאלי....(האחוריים עדיין לא עבדו) ,

אך לצערי לאחר יומיים שוב הפסיק לעבוד :cry:

תקנו אותי אם אני טועה אך אני מוצא קשר ישיר לפירוק של הדלת ו"משחק" בפלג/חיבור רמקול אחורי לעצם חזרתו לחיים קצרים של הרמקול הקדמי , זה פשוט קרה ישר אחרי.

מה יש למומחים בעניין להגיד בנושא ?

אני לא רוצה סתם ללכת להחליף 4 רמקולים כאשר יש סיכוי שיש קצר כלשהו בדרך ולא רק רמקול מקולקל.

תודה רבה

פורסם

הרמקול הקדמי שמאלי לכאורה תקין אם כי עובד לסירוגין לאור הנ"ל,

לגבי האחוריים נעזוב כרגע , לי מספיק שניים קדמיים שעובדים + הטוויטרים .

השאלה שלי היא האם ייתכן קצר בכל העסק שגורם לרמקול הקדמי לעבוד/לא לעבוד.

שוב פעם: אני שואל זאת כי מיד אחרי שפירקו והחזירו דלת אחורית + פלג רמקול, הרמקול הקדמי חזר לחיים.

לבדוק את הרמקולים אחד אחד זה לא חוכמה כי גם אם הוא תקין יש סיכוי שיפסיק לעבוד בגלל קצר, לפחות ככה נראה לי...

תודה

פורסם

שיחקתי עם FADE,BAL ולא שמעו כלום באחוריים,

אני לא יודע לבדוק בהגדרות המכשיר שהרמקולים מופעלים , לדעתי לא קיימת אופציה כזאת "להפעיל רמקולים" וגם לא ראיתי בספר הדרכה

של מע' השמע של הרכב, אם בכל זאת יש דרך לבדוק זאת אשמח להדרכה בנושא :-)

יש טעם לדעתך לנתק מצבר כדי "לאפס" את המערכת ?? אולי בכל זאת יש משהו בהגדרות שפיספסתי...

תודה

פורסם

כנראה מגע רופף, או באזור הרמקול, או בחיבור שלו ל HU.

או גם וגם, בהתחשב בכמות הרמקולים שלא פועלים.

מתחדשת*

• תוכן חדש...