Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא גיר וחלקים נוספים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות לשוכני הפורום .

ברשותי הונדה אקורד 86 שתיעוד שיפוצה מסתובב כאן בפורום.

לצערי הרכב זקוק לממיר מומנט ומושבת כבר כמה חודשים .

לאחרונה מצאתי מישהו בארה"ב שמפרק את רכבו לחלקים ומסכים למכור לי גיר+ממיר+סטרטר במחיר אטרקטיבי למדי .

מאחר והגיר שלי גם ראה ימים טובים יותר , אני רוצה להזמין ממנו את החלקים .

השאלה היא מה הדרך העדיפה ליבוא החלקים לארץ ?

אני מודע לעובדה כי מחירי הייבוא יעלו לי פי10 ממחיר החלקים עצמם , ושאצטרך להשתמש בחברות שילוח הן בארה"ב והן בארץ בכדי לשנע את החלקים .

מה עלולה להיות הפרוצדורה מול הרשויות בארץ ? מדובר בחלקים שאינם בטיחותיים.

כל עצה תעזור .

בתודה

גרג

There's no bike too sacred, too slow, too heavy, too ugly, too small or too big that can't be turned into something amazing

פורסם

איש מעולם לא ייבא גיר ?

אני קצת אובד עצות .

הדעות נעות בין 'לא צריך כלום לייבוא מלבד עמיל מכס' לבין 'אין אפשרות לייבא אישית גיר'

אשמח לכל עצה ממבינים בתחום .

תודה

There's no bike too sacred, too slow, too heavy, too ugly, too small or too big that can't be turned into something amazing

פורסם

לא צריך שום דבר מעבר לרגיל הדרוש ליבוא גיר.

הכי זול ופשוט (וזה לא יהיה זול) זה ככה:

תפתח חשבון וכתובת בחברת USHOPS שנקראים גם BUY2USA או משהו כזה, תקבל מהם כתובת בניו גרזי, אותה תשלח למוכר ולשם הוא ישלח לך את הגיר.

תשיג מהמוכר צילום+דף מכירה מאיביי (שיעשה לך דף מכירה מיידית באיביי ותקנה דרכו כולל דמי משלוח לכתובת שקיבלת).

תדפיס את דף המכירה של איביי.

תמלא טופס בקשת רשיון יבוא למשרד התחבורה (לא חובה אבל עדיף שיש בכל זאת) יש פה באתר קישורים לטופס הזה, ותשלח אליהם בצירוף הדף שהדפסת ושאר המסמכים שצריך, יגיע מאושר בדואר חזרה אחרי 3 שבועות.

BUY2USA ישלחו לך הודעה באימייל (תשים לב שלא ילך לדואר זבל שלך) כשיגיע הגיר אליהם, ותצטרך לשלוח להם את הדף של איביי באתר שלהם כדי להוכיח מחיר המוצר ולמלא פרטים ומחיר.

אח"כ תצטרך לבחור משלוח (ימי יהיה הרבה יותר זול ואיטי), לא צריך ביטוח, ותצטרך לשלם להם עבור המשלוח כולל מכס ומסים.

אם הם יבקשו אישור משרד התחבורה, תשלח להם (כנראה שלא).

תמתין עד שיגיע הגיר, USHOPS יעדכנו אותך במיילים, ובסוף שליח יביא לך את זה הביתה.

פורסם

תודה רבה על התשובה המפורטת.

אתחיל בהכנות להליך .

בתקווה להחזיר את שרשור השיפוץ לחיים בקרוב

פורסם

כן תקף למשומשים. אבל אסור להביא חלקים המוגדרים כבטיחותיים או מתכלים אם הם משומשים.

למנוע הפרוצדורה יותר מסובכת, מנסיון. אפשרי אבל קשה להשיג שטר מכר מחורר למנוע ביבוא אישי :) לכן לא הייתי ממליץ אם ניתן להשיג בארץ או דרך יבואן.

פורסם

אל תפתח שום חשבון או כתובת ב BUY2USA או משהו דומה לפני שאתה בודק איתן כי לא בטוח שהחברות האלו יכולות לשלוח לך את הגיר !

מדובר בחבילה גדולה וזה יכול לסבך לך את העניינים ,

דואר רגיל כמו usps בארה"ב או royalmail באנגליה לא יסכימו לשלוח לך את החבילות האלו ונראה לי שהחברה כמו BUY2USA עובדת עם usps וזה מיועד למשלוחים קטנים יותר :roll:

תבדוק טוב טוב עם המוכר את מידת החבילה ואם BUY2USA או חברה אחרת שתבחר, שולחים חבילות בגודל ובמשקל שאתה צריך לפני.

אתה גם צריך שיתוף פעולה של המוכר בבחירת החברת שילוח במידה וBUY2USA לא יוכלו לשלוח לך את החבילה .

יכול להווצר מצב שתרשם לחברה תקבל כתובת למשלוח ואז המוכר ישלך לך עם FedEx Ground את הגיר ואז הגיר יגיע ל BUY2USA והם ינקנקו אותך !

אני הבאתי גיר מלונדון לטריומף שלי ומנוע מאנגליה בשביל האלפא ספיידר ,

אישור משרד התחבורה ניתן רק כאשר החלק מגיע לארץ וצריך לצרף לבקשה לאישור את הודעת הגעת דבר הדואר מחברת השילוח (זה הנוהל החדש )

אי אפשר לקבל אישור משרד התחבורה לפני שהחבילה הגיע ארצה ,שימו לב שבטופס יש לצרף מסמכים וביניהם גם הודעה מהדואר !

אני קיבלתי אישור ממשרד התחבורה לפי דגם המנוע

http://www.ushops.co.il/ckfinder/userfiles/files/d4_halafim.pdf

צור איתי קשר בפרטי

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם

כמה דברים הכתובים מטה לא מדויקים, הסברתי בין השורות.

אל תפתח שום חשבון או כתובת ב BUY2USA או משהו דומה לפני שאתה בודק איתן כי לא בטוח שהחברות האלו יכולות לשלוח לך את הגיר !

* הם חברת שילוח ושולחים גם דברים הרבה יותר גדולים וכבדים מזה, לא תהיה בעייה.

מדובר בחבילה גדולה וזה יכול לסבך לך את העניינים ,

דואר רגיל כמו usps בארה"ב או royalmail באנגליה לא יסכימו לשלוח לך את החבילות האלו ונראה לי שהחברה כמו BUY2USA עובדת עם usps וזה מיועד למשלוחים קטנים יותר :roll:

* ממש לא נכון, הם עצמאים ולא עובדים איתם, המוכר אמור לשלוח בארהב בכל חברת שילוח שירצה כגון UPS או FEDEX אליהם ומשם הם מטפלים בהכל.

תבדוק טוב טוב עם המוכר את מידת החבילה ואם BUY2USA או חברה אחרת שתבחר, שולחים חבילות בגודל ובמשקל שאתה צריך לפני.

אתה גם צריך שיתוף פעולה של המוכר בבחירת החברת שילוח במידה וBUY2USA לא יוכלו לשלוח לך את החבילה .

יכול להווצר מצב שתרשם לחברה תקבל כתובת למשלוח ואז המוכר ישלך לך עם FedEx Ground את הגיר ואז הגיר יגיע ל BUY2USA והם ינקנקו אותך !

* לא יקרה! ובכל מקרה יש לך מחשבון עלויות ב USHOPS

אני הבאתי גיר מלונדון לטריומף שלי ומנוע מאנגליה בשביל האלפא ספיידר ,

אישור משרד התחבורה ניתן רק כאשר החלק מגיע לארץ וצריך לצרף לבקשה לאישור את הודעת הגעת דבר הדואר מחברת השילוח (זה הנוהל החדש )

אי אפשר לקבל אישור משרד התחבורה לפני שהחבילה הגיע ארצה ,שימו לב שבטופס יש לצרף מסמכים וביניהם גם הודעה מהדואר !

* לא נכון, גם אם כתוב בטופס הדבר המיותר הזה, בכלל לא צריך לשלוח למשרד התחבורה אישור דואר, מנסיון של מאות חלפים כולל מהחודש האחרון וכולל ברור טלפוני מולם.

אני קיבלתי אישור ממשרד התחבורה לפי דגם המנוע

* למנוע צריך לצרף עוד מספר מסמכים, כגון אישור מוסך. ובהגעת המנוע צריך בדיקה פיזית של בודק תחבורה והשואת מספר מנוע לבקשה.

http://www.ushops.co.il/ckfinder/userfiles/files/d4_halafim.pdf

צור איתי קשר בפרטי

• תוכן חדש...