Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונות כביסה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מכונת כביסה קריסטל. התוף תקוע חלקית ובקושי מסתובב. פירקתי מאחורה והמנוע מסתובב טוב עם הרצועה אך לא מזיז את התוף. כאשר אני מסובב מאחורה את הרצועה התוף לא מסתובב.

המנוע והמשאבה עובדים בהתאם לתוכניות הכביסה כולל סחיטה. העיה כאמור התוף לא מסתובב.

לזרוק את המכונה ?

עריכה: שיחקתי עם התוף ועכשיו הוא מסתובב חופשי בלי קשר למנוע. נראה שהוא ניתק מהמנוע. יש דרך לחבר אותו ? פתחתי מלמעלה ואין גישה לבית התוף.

פורסם

תודה על התשובה. החגורה לא רופפת כי פתחתי מאחורה והיא מסתובבת היטב, רק לא מזיזה את התוף. מה אני עושה עם הפולי? כיצד מגיעים אליו?

פורסם

החגורה יושבת על פולי גדול שמחובר לתוף. הפולי הזה מסתובב כשהחגורה זזה ורק לא מזיז את התוף?

אם כן אז האם התוף יושב במקום וומסתובב בקלות ביד?

אם גם כאן התשובה היא כן אז בסך הכל כנראה שנפל הקייל שמחזיק את הפולי אבל אם הוא לא מסתובב ביד אז הציר שבור והגיע הזמן לקנות מכונה חדשה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שוב תודה.

הפולי מסתובב כאשר החגורה זזה. התוף חופשי ולא זז עם הרצועה והפולי. איך מחברים את התוף לציר ולפולי חזרה? אני לא רואה גישה.

פורסם

הציר של התוף שבור ,זה פגם ידוע במכונה הזאת

וזה נובע ברוב המקרים בגלל שהפסקתה את המכונה באמצע פעולה.

צריך לפרק את התוף ולהחליף ציר ,אם אתה עושה זאת בעצמך

תיזהר במהלך הפתיחה לא לשחוק את הבורג אלן שפותח את הציר של התוף

ופתח אותו רק עם מפתח מתאים.

פורסם

האשפה לסל - וחסל.

לך לקנות מכונה חדשה, חבל להשקיע בזו (גם אם לא עבדה הרבה - מה שלעיתים גורם ליותר נזק מתועלת).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שקול לקנות מכונת lg

קניתי כזו רק בגלל המנוע הישיר, פחות רועשת ורוטטת ואין רצועה ובלאי שכזה.

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

מתעלק, מה הוא הגיל שבו כבר לא שווה להשקיע במכונה?

יש לי מכונה בת 8 שנוזלת ובקושי מסתובבת+מרעישה. האם שווה להשקיע בה או פשוט להחליף?

פורסם

מאד תלוי במכונה. הפשוטות לאחר כמה שנים ויש דגמים מוצלחים של מכונות גרמניוות שיכולות להיות מתוקנות בהצלחה ולחיות 30 שנה.

פורסם

אני החלפתי מיסב למכונת AEG אצל דובין בחולון-אתה מביא לו את התוף עם הצלב והוא מחליף לך במקום, העלות כ 300 ש"ח.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תוכן חדש...