Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי קארבון פייבר מאיביי ב13 שקל בערך ..

1.הוא נהרס בשמש ?

2.אם אני ירצה להוריד הוא יפגע במקום שהדבקתי בו ? (ישאיר סימנים )

3.יש רעיונות איפה להדביק ?

4.איך להדביק "במקצועיות" (בלי בועות)?

תודה

פורסם

על כל דבר כמעט.

תתחיל ממראות אם אכן זה יראה טוב על רכבך.

1. הוא לא נהרס בשמש.

2. אם תרצה להוריד, תצטרך לחמם עם פן את האיזור להסיר את המדבקה אך שתדע שהישארו לך שאריות דבק.

3. איפה שבא לך.

4. בלי בועות את תרכוש את המקצועיות, אתם מחמם את המדבקה והיא הופכת להיות גמישה. תשחק איתה עד שלא יהיו בועות, אתה יכול להיעזר בכרטיס פלסטיק, רק תעטוף אותו בנייר או משהו בכדי שלא ישרוט את המדבקה.

בנוסף לפני שאתה מגיע לקצה ההדבקה היכן שנקודת החיתוך של שאריות המדבקה, תשאיר קצת חלק של המדבקה ועל תמתח אותה.

זה ימנע מהמדבקה להחליק עקב חום השמש, ובכך להשאיר לך איזור ריק ללא מדבקה.

אין צורך בחתימה....

פורסם
קניתי קארבון פייבר מאיביי ב13 שקל בערך ..

1.הוא נהרס בשמש ?

2.אם אני ירצה להוריד הוא יפגע במקום שהדבקתי בו ? (ישאיר סימנים )

3.יש רעיונות איפה להדביק ?

4.איך להדביק "במקצועיות" (בלי בועות)?

תודה

לא יודע איזה רכב יש לך, אבל אני מצרף תמונות של מה שאני עשיתי בגולף הישנה שלי (לפני שמכרתי אותה..)

אולי זה ייתן לך קצת רעיונות כי יש הרבה מקומות שאפשר להדביק גם בתוך הרכב וזה ממש משדרג את תא הנוסעים.

עצה קטנה-

כשמדובר על פנים הרכב (חלקי פלסטיק למיניהם..), קח כוס חד פעמית, מלא בה מים, הוסף נגיעה קלה של סבון כלשהו,

ערבב טוב אבל לא חזק אלא בעדינות כדי שלא יקציף לך, קח מכחול קטן, טבול אותו בנוזל ומרח מעט על החלק המיועד..

לפני שזה מתייבש לגמרי, התחל למקם את המדבקה ואז תשים לב שאתה יכול קצת "לשחק" איתה עד שאתה מגיע למיקום הסופי.

אל תדאג- זה מתייבש לגמרי לאחר לא הרבה זמן ותהנה מהדבקה איכותית שממוקמת טוב.

IMG_2460.jpg

IMG_2461.jpg

פורסם

יש לי המשקופים של החלונות כבר במשך שנה מדבקת קרבון פייבר שעלתה 10 שקל מאיביי, אני הדבקתי, אני חתכתי, הרכב עומד בשמש יום יום, והמדבקה עדיין נראית כמו שהיא נראתה בימיה הראשונים.

הרבה סבלנות, חשוב לנקות באלכוהול את האיזור שעליו תדביק באופן מוחלט שיהיה נקי, תשתמש באקדח חום אם יש (אני השתמשתי), ואם אין אז בפן של אמא..., תעבור עם כרטיס אשראי על כל ס''מ שאתה מדביק כדי שלא יווצרו בועות, לא מסובך מידי.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

טיפ בקשר לבועות - תמיד אפשר לחמם את המדבקה, להרים ולהדביק שוב. המדבקה היא לא חד פעמית.

ואם לא הולך, אז לדקור את הבועה עם סיכה וכך האוויר יצא ממנה.

בהצלחה

פורסם
1. הוא לא נהרס בשמש.

השמש הורסת הכל. רק עניין של זמן

לפותח השרשור, תסתכל ביוטיוב על סרטונים של הדבקות.

תוכל ללמוד הרבה ולקבל קצת מידע על הטכניקת עבודה

Instagram:

VWPolo6R

• תוכן חדש...