Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ולא בא לה סלט ב230 שקל? ;)

אני חייב להגיד שהסלט חסה שלהם מצויין, שווה לנסות.

לוקו, קח את דניקס וE-A תסעו כולכם באוטו אחד (של דניקס הכי חסכוני) ככה גם אתם לא נוסעים לבד (לא ישעמם בדרך) וגם מתחלקים בדלק.

אם אתם תבקשו ממש יפה אני אגיע לאסוף אותכם מהרכבת בחוף הכרמל.

יש מגבלה של אנשים ?

מינימום 20, מקסימום 30.

חברים יש לנו כבר 18 אנשים, אנחנו בדרך הנכונה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 300
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תרים את השמלה אני בטוח שאיזה נהג משאית יעצור לך.

רעיון טוב אבל במשאית יש מקום לשלוש...איפה נשים את דניקס ולוקו?8)

עכשיו גם צריך לגלח רגליים :evil::evil:

פורסם

תמיד יש מקום עם חיות המשק בחלק האחורי עם 3 כיווני אויר. מצד שני אתה יכול להתלבש כמו אברך ולתפוס טרמפים

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אין לי הרבה מה לומר פרט לזה שאני מקנא בכם, מעבר לזה רק אתייחס לסוגיית המחיר- נכון, זה לא זול אבסולוטית, אבל ביחס לתמורה- לטעמי המחיר בסדר גמור, הוגן בהחלט בהתחשב בכך שמקבלים בשרים ברמה הגבוהה ביותר שנצלו על ידי אנשים שמקצוענים בעבודתם, תוסיפו לזה את כל המסביב ותבינו למה זה סביר בהחלט (וזה אפילו לא קשור בכלל לכמה בשר תאכלו).

משפט שאמרו לי לפני שנים ותמיד אני זוכר אותו "עדיף לאכול פעם בחודש-חודשיים במסעדה טובה באמת מאשר לאכול 4 פעמים בחודש במסעדות בינוניות".

במאמר מוסגר חייב להודות שאני אישית לא מסמפט את תופעת "אני צם יומיים כדי לאכול כמו קרנף ו"להנות"", הולכים למסעדה כדי להנות, לא כדי לכסות עלות חשבון.

דבר אחרון, אורי, אני פונה ללב שלך, יש מצב לאיזה ערב קרניבורים לנפלי נמושות ועוכרי ישראל?

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אין לי הרבה מה לומר פרט לזה שאני מקנא בכם

למה,אין מסעדות בשר טובות בסביבה שאתה גר בה,שם...מעבר לים?

פורסם

בסגנון הזה?

לא.

יש מסעדות STEAK HOUSE שכשמם כן הם- מסעדות שמגישים בהם (בעיקר) סטייקים כאלה ואחרים.

בוא נגיד את זה ככה- לא נראה לי ששמעו בהונג קונג על אסאדו...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן,

פחות מארבע שעות טיסה ואני אקח אוך לאכול סטייק טוב.

אפשר לפתוח מסלול מתחרה "ערב חו"לניבורים..."

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

נו מה, להוציא לנו את העיניים? יפן סינגפור, אני ממש מרחם עליך עידן שלא יודעים שם מה זה אסאדו!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אגב, בזמן שטיילת לך ביפן אני הייתי בסינגפור.

ידעתי שאתה מגיע... אז ברחתי!

ולמרות שכך, אתה תמיד מוזמן :)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

• תוכן חדש...