Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 300
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סחתיין על היוזמה.

יש לצמחונים מה לעשות שם? והאם המחיר יהיה זהה?

היוזמה והקרדיט מגיעים למר קידר (aka Rupni), אני רק ההוסט...

לצמחונים בהחלט יש מה לאכול אצלנו (פסטות טריות, פירות ים וסלטים), בערב הספציפי הזה לא ממש.

הערב הוא על טהרת הבשר כפי שנהוג לאכול בארגנטינה, צלייה איטית מאוד עם עץ מקומי ופחם מעצים ארגנטינאים (בעיקר קברצ'ו לבן) תוך כדי אכילה אטית והסברים על בשר.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

תודה אבל זה לא ממש יוזמה שלי, זה כן משהו שיושב לי בראש אבל זה עלה כבר כמה פעמים בפורום, אני רק נתתי את הפוש האחרון כדי שזה יקרה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אני מסיר בזאת את השתתפותי שמעולם לא באמת נרשמה רשמית (אבל היה בא לי להגיד "אני מסיר בזאת..")

ב17 אני בעיצומו המרגש של טיול בברצלונה. מעודד לדעת שאני אהיה במקום מהנה בזמן שאפספס את הערב הזה. לפחות לא אתבאס (אולי קצת..)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אמנם קצת באיחור עכב חוסר זמן אבל אחרי החוויה שלנו בביקור ראשון אצל דוניה רוסה הייתי חייב לשתף את חברי הפורום שעוד לא מכירים.

יום שישי שעבר הגענו 4 חברה לחגוג "מיני" מסיבת רווקים לחבר טוב (בקיצור, סתם תירוץ כדי לאכול שוב בשר)

קבעתי מקום ופתאום התברר לי שהמקום שייך לחברנו אורי מהפורום.

ה"פ קצרצרה לאורי וקריאה על כל ההמלצות פה בפורום גרמו לי לפתח ציפיות גבוהות מאוד!

בדרך לשם (50 דקות נסיעה, הגענו מפתח תקווה) עלו הציפיות ומהם גם החשש הכבד לאכזבה עכב הציפיות הגבוהות.

הגענו לעין הוד וכבר מהכניסה הרגשתי ש"הגענו הביתה", העיצוב הכאילו מבולגן אך עם המון מחשבה וירידה לפרטים, האווירה החמימה והכיפית, אחלה מלצריות ומרפסת כיפיית ומתוקתקת שממש מזמינה אותך להתיישב לארוחת בשרים טובה ולהעביר ערב בכיף.

המנות הראשונות שהיו מצויינות, והבשרים היו בדיוק מושלם, החל ממידת העשייה (מדיום) מדויקת, דרך חריכה מושלמת מבחוץ. ועד לחום של הגרילים שהגישו לשולחן. בקיצור, גרילר מקצוען!

לכל זה יש להוסיף היכרות עם אורי, שיחה מעניינת (על מכוניות כמובן) ופינוקים שאורי דאג לנו ולא הפסיק להפתיע ובתזמונים מושלמים כל פעם!

הקינוחים היו מצוינים ואחרי 3 שעות של מנות פתיחת הערב+צ'ייסרים+ארוחה+סיגריה+צ'ייסרים+עוד קצת בשר+צ'ייסרים+עוד סיגריה+קינוחים+קפה

סגרנו ערב מצוין, עם בשר מצוין ואווירה שפשוט בלתי אפשרי למצוא במרכז הארץ!

אז לסיום, אורי היקר ולכל צוות דוניה רוסיה תודה רבה על הכל, היה שווה את הנסיעה מעל ומעבר והפכת אותנו למעריצים מושבעים!

פורסם

מי אמר שהרשימה נסגרה ? המקסימום זה 30 אנשים, עד כה מגיעים 24-27 אנשים (שהיו צריכים לתת תשובה סופית לפני כמה ימים כבר), יש עוד 3 מקומות פנויים כרגע.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...