Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אתמול פיספסתי את מבצע הגריטה של משרד התחבורה והיום כשניגשתי למשרד הרישוי בעירי, נאמר לי שהמבצע כבר הסתיים אתמול, היה המון ביקוש ואמרתי לעצמי שאם אני כבר כאן במשרד הרישוי אז אני אבטל כבר את הרישיון, הרכב במצב נסיעה טוב, אבל לא רציתי לשלם עליו אז ביטלתי, אחרי שהרכב הורד מהכביש לא ניתן להחזירו לכביש בחזרה, מה אני יכול לעשות עם הרכב הזה, הוא סתם תופס לי מקום בחנייה, תודה לעונים.

פורסם

אפשר למכור אותו למגרש פירוק רכבים תמורת כמה מאות שקלים.

אפשר גם למכור כל חלק וחלק בנפרד באתרים כמו יד 2 ולנסות להרוויח עליו יותר, אבל זה הליך ארוך ואני לא בטוח לגבי הביקוש לחלקים.

Miata ND2

פורסם

אור תודה על התשובה המהירה, כמה מאות שקלים בערך ניתן להרוויח עליו? ואם לא הייתי מבטל את הרישיון הייתי יכול להרוויח עליו יותר?

פורסם
תהפוך אותו לבאגי, תוריד לו משקל כמה שאפשר קח אותו לשטח ותן לו בראש עד שיחזיר נשמתו.

איך הופכים לבאגי? ומה זאת אומרת להוריד משקל?

פורסם

תעיף דלתות אחוריות מכסה של בגאז וכל מה שאפשר לפרק מהאוטו מבלי לפגוע בבטיחות שלך. אחרי זה, שים עליך קסדה תחגור חגורת בטיחות ותן גז.

עריכה:

אם בא לך ממש להשקיע אפשר גם לחתוך את הגג ועוד ועוד. הכל תלוי בך. גם ככה כסף לא יצא לך ממנו לפחות תרוויח כלי לשטח. גם אם זה אומר לתקופה קצרה.

פורסם

אני מעדיף להעיף אותה לפירוק, אם בא מישהו ואני מוכר לו את הרכב לפירוק אני פטור ומכוסה מכל אחריות שייעשה בו לאחר המכירה או שצריך לעשות משהו בנוסף בכדי להיות מכוסה 100%?

פורסם
לטעמי עשית טעות.

אני מניח שיימצא עוד תקצוב עבור הפרוייקט.

בכל מקרה, עכשיו כבר מאוחר מדי.

תבדוק פירוקיות או שתמכור לברזל.

הטסט שלי היה אמור להסתיים בינואר 2014, ככה שאני לא מאמין שעד אז הפרוייקט ייתחדש ואני גם לא הייתי מחדש את הרישיון מחדש בינואר 2014(לא שווה לי) ואם כן הפרוייקט ייתחדש עד ינואר 2014 אז אני עדיין יכול לגרוט אותו באתר הגריטה של הפרוייקט, במידה והפרוייקט התחדש עד אז, כי גם ככה צריך לבטל את הרישיון לפני שהוא נלקח לגריטה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לך מקום פנוי לאוטו? תמכור חלקים בנפרד ביד2, בקבוצות פייסבוק ובפורום.

אין מקום? תמכור אותה לפירוקיה/ברזל. למי שיציע יותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...