Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבלתי ps3מה אני עושה עם זה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טוב, המכשיר שלך לא יכול לקרוא SACD לצערי.

אבל עדיין הוא יותר שווה ממכשיר חדש.

לגבי השאלה שלך- אין לי מושג, המכשיר שלי עושה את דרכו דרך הים ויקח זמן עד שיגיע.

פורסם

עזוב אותך מלהסתבך

http://www.ps3mediaserver.org/

לך על סטרימינג

כמובן שזה מצריך חיבור קבוע/חיבור לWIFI בייתי

עריכה

מצויין, כבר התחלה טובה! (במידה ואתה מתכנן לפרוץ)

אם אתה לא מתכנן לפרוץ- ממליץ לך להחליף עם מישהו אחר שכן מחפש לפרוץ את המכשיר, אולי אפילו לגרסה יותר חדשה (SLIM),

כי לא לפרוץ את המכשיר שלך זה פשע :razz:

איזה גרסאת חומרה יש לך? רשום ליד המספר הסריאלי, משהו שמתחיל באותיות CECH

זה פשע לפרוץ את המכשיר, מה הבעיה להשקיע 100 שח בדיסק מקורי שאין לו ערך גרט, כי ממילא אפשר למכור אותו כיד 2 באותו המחיר ולקנות חדש בכסף שמקבלים ?

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• חברי המעגל הראשון
פורסם
עזוב אותך מלהסתבך

http://www.ps3mediaserver.org/

לך על סטרימינג

כמובן שזה מצריך חיבור קבוע/חיבור לWIFI בייתי

עריכה

זה פשע לפרוץ את המכשיר, מה הבעיה להשקיע 100 שח בדיסק מקורי שאין לו ערך גרט, כי ממילא אפשר למכור אותו כיד 2 באותו המחיר ולקנות חדש בכסף שמקבלים ?

אם זה לא היה ברור, בכוונה בחרתי את המילים "זה פשע", קצת הומור לא יזיק.

אני רכשתי לעצמי מכשיר מתוך כוונה לפרוץ אותו כדי לגבות אוסף של כ200 SACD שרכשתי ממיטב כספי וכדי שאני אוכל לנגן אותם באוטו. במידה והייתי קונה מכשיר בשביל משחקים הייתי משלם בערך חצי על מכשיר חדש ועושה מה שאמרת, קונה ומחליף.

מה שהתכוונתי להגיד ליותם- זה שיחשוב פעמיים אם לשדרג את הFIRMWARE לגרסה יותר חדשה כי המכשיר הזה שווה יותר במצבו הנוכחי (וכמו שאמרתי- אולי יוכל להחליף ראש בראש עם מישהו עם מכשיר חדיש שמעדיף מכשיר פרוץ).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אוקיי אחרי רשמים ראשונים החלטתי שעדיין אין על המחשב בנוגע לקלות פריצה אבל לשחק משחקים כמו מירוצים וכדורגל הרבה יותר נוח על שלט. הבנתי ששלטים של אקסבוקס יודעים לתקשר עם pc??

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

לא פורצים ps3 למיטב ידיעתי.

תהנה משחקים בני שנה-שנתיים דרך איביי

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מה מומלץ מבחינת המירוצים? קשה לי לחשוב על עוד ז'אנרים שיותר נוחים על שלט מאשר מקלדת ועכבר.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אחרי שאתה מתרגל - קשה לחשוב על משחקים שיותר נוחים עם מקלדת ועכבר...

במירוצים יש Gran turisimo כשבקרוב יוצא 6

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...