Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע יצא לי ליישם אוטם צבע של Chemical Guys Sealer על הפאסאט שלי ויש לציין שזה נראה מושלם.

יש לי מספר שאלות:

1. האם כדאי על האוטם למרוח גם ווקס של Meguiar's G-7014J Gold Class Carnauba Plus Wax ?

2. איך לשמור על פסי כרום ?

האם לפסי הכרום ישנו גם לכה מעל ?

בצד השמאלי כיסיתי אותם ובצד הימני מרחתי אוטם צבע - לדעתי האוטם נראה ממש יפה גם על הכרום

האם עשיתי טעות שמרחתי על הכרום ?

פורסם

כמעט כל הפולישים למתכות מתאימים לכרום אני אישית אוהב לעבוד עם Chemical Guys Metal Polish נותן תוצאות יפות.

כמובן כל עוד זה כרום שנעשה באנודציה ולא ציפוי פלסטיק בצבע כרום.

http://www.detailing.co.il/category/%D7%97%D7%95%D7%9E%D7%A8%D7%99-%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%A9-%D7%9C%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%AA#.UnKyZvnCXzI

פורסם

לא לשכוח כי זה לא באמת ציפוי כרום או ניקל,זה היה ברכבים של שנות ה50. היום זה פשוט פלסטיק מצופה במעין חומר כמו נייר כסף ומעל זה יש ציפוי פלסטיק דק מאוד.

עם הזמן הציפוי פלסטיק החיצוני נהרס ולכן ה"ניקל"נראה כבר לא מבריק או שהוא תפס קורוזיה, במצב הנ"ל ניתן אפילו לקחת קולה (כן קוקה קולה לשתייה) ולשפשף מעט עם צמר גפן וזה יחייה את העסק. אם רוצים להשקיע אפשר גם פוליש ואז ווקס מעל,וניתן ליישם על החלקים המצופים הללו ווקס מידי פעם.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
לא לשכוח כי זה לא באמת ציפוי כרום או ניקל,זה היה ברכבים של שנות ה50. היום זה פשוט פלסטיק מצופה במעין חומר כמו נייר כסף ומעל זה יש ציפוי פלסטיק דק מאוד.

עם הזמן הציפוי פלסטיק החיצוני נהרס ולכן ה"ניקל"נראה כבר לא מבריק או שהוא תפס קורוזיה, במצב הנ"ל ניתן אפילו לקחת קולה (כן קוקה קולה לשתייה) ולשפשף מעט עם צמר גפן וזה יחייה את העסק. אם רוצים להשקיע אפשר גם פוליש ואז ווקס מעל,וניתן ליישם על החלקים המצופים הללו ווקס מידי פעם.

תאמין לי שאני יודע מה זה כרום - ברכבי יוקרה זה כרום אמיתי.

לא סתם כל פס כרום קטן בדלת - מחירו כ-2700ש"ח לפני מע"מ וכמובן שלא ניתן לתקן במקרה תאונה, כלומר

עם התעקם לא ניתן לתקן (מניסיון עקב מישהו שנכנס לי בדלת).

הפסים הישנים עדיין אצלי במחסן - זה פס כרום אמיתי.

פורסם

כרום אמיתי אין כבר לפחות 40 שנה ברכבים. ברכבים הזולים מה שנקרא כרום זה פלסטיק שבתהליך מיוחד של ואקום שמים אליו שכבה דקה של אלומיניום. זה מבריק, אז קוראים לזה כרום. ברכבים יקרים יותר יש חלקי מתכת ולא פלסטיק עם ציפוי ניקל וזה גם זן נכחד.

ירון, לא יודע איך במודל שלך, אבל במודל פסאט שהיה לי כל הכרום היה בדיוק מה שכתבתי, כולל פסים על פגושים.

אגב, מחיר לא אומר איכות. פשוט חלקים מסויימים מתומחרים גבוה, גם אם זו חתיכת פלסטיק צבוע שבצעצוע סיני היה עולה פחות מדולאר.

פס ניקל אמיתי אגב ניתן ליישר ופלסטיק מודרני לא.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ברכבים הזולים מה שנקרא כרום זה פלסטיק שבתהליך מיוחד של ואקום שמים אליו שכבה דקה של אלומיניום. זה מבריק, אז קוראים לזה כרום. ברכבים יקרים יותר יש חלקי מתכת ולא פלסטיק עם ציפוי ניקל וזה גם זן נכחד.

פלסטיק זה לא בוודאות, אז כנראה זו האפשרות השניה.

את העיוות שהוא קיבל במכה לא ניתו לתקן (זה לא רק יישור) - אחפש את הפס בסופ"ש ואעלה תמונה.

פורסם

אני מתעלק על השרשור ושואל בהמשך לשאלתו של פותח השרשור,האם כדי ליישם וקס על סילנט?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

שנים שאני מיישם ווקס על השתי פסים וחצי ניקל שיש ברשותי על הגריל ברכב. הם נראים חדשים ונוצצים. בנוסף שאני מתעסק עם הפלסטלינה על הרכב אני גם מעביר עליהם. להרבה רכבים כמו שלי (וגם בשנתון) הניקלים האלו כבר התקלפו או דהו,ואצלי הם נראים חדשים.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...