Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובקיצור, כל מי שהיה מעורב בתאונה בחניון הצפוני של פארק ינאי בפתח תקווה בתאריך 31/10 בשעה 09:05 מוזמן לצפות בסרטון ב- Utube ובשרשור הזה ולהחליט האם לחבר Carmagedon יש לדעתו קייס.

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בהחלט נהגת במהירות מטורפת ובפזיזות.

רואים בברור על הקיר ממול אור של רכב מגיע.

והכי חמור לדעתי,שאמנם לא רלוונטי לתאונה אבל מראה את צורת הנהיגה הלא נכונה שלך היא הכניסה לחניון,

נסעת על הקו המקווקו ופנית ימינה לחניון מאמצע הכביש ולא מהנתיב הימני.

זו לא הדרך.

פורסם
תוסיפו את העובדה שפותח השרשור לא נהג במהירות המתאימה לתנאי הדרך ותקבלו איזשהו מושג לגבי מה יהיה הפסק דין.

בהחלט נהגת במהירות מטורפת ובפזיזות.

רואים בברור על הקיר ממול אור של רכב מגיע.

והכי חמור לדעתי,שאמנם לא רלוונטי לתאונה אבל מראה את צורת הנהיגה הלא נכונה שלך היא הכניסה לחניון,

נסעת על הקו המקווקו ופנית ימינה לחניון מאמצע הכביש ולא מהנתיב הימני.

זו לא הדרך.

נכנסתי אתמול לשם עם ידידה שלי שראתה לפני כן את הסרטון.

עד אז היא חשבה שנהגתי קצת מהר, אבל לאחר שנכנסה לשם, אמרה שהמרחק שעברתי קצר בערך פי 3 ממה שנראה בוידאו ביוטיוב.

אני צריך להשיג את תוכניות הבניין ולהראות את המרחק האמיתי שעברתי ביחס לזמן הכניסה, ולא לפי מה שנראה בוידאו.

בנוסף, קח בחשבון שאני עושה את הכניסה בדיוק באותה מהירות קבועה כבר אלפי פעמים - לכן "נהיגה שלא לפי תנאי הדרך" ממש לא עובד.. אני הכרתי טוב מאוד את הדרך ובאיזה מהירות אפשר לנסוע שם.

בנוסף לגבי סטיית הגלגלים - אני מסכים עם הידידה שלי, די בטוח ששמרתי ימין (על הגבול - הגלגל שלי היה על הגבול הלבן) - אבל ברגע ההתנגשות, הרכב הפסיק לפנות, והמשיך לנוע כ 30 סמ במשיק למעגל (מי שלמד תנועה מעגלית וכוח צנטריפוגלי יבין), מה שגרם לכך שבתמונות לאחר התאונה, נראה כאילו עברתי את הקו הלבן - אני אכחיש את זה בדיון.

לגבי האורות אסביר שוב, כי נראה שאנשים לא קוראים מעבר לפוסט הראשון:

שימו לב כי שני האורות הצטלבו בדיוק באותה נקודה! לכן לא שמתי לב שמגיע רכב ממול.. אם הוא היה נכנס בזוית תקינה ולא דרך המסלול שלי, הייתי רואה את האורות שלו (ואפילו אםסטיתי קצת מהנתיב, הייתי מתקן מיידית ונצמד לימין).

לכן אני בדעה ש 100% אשמה עליו, מקסימום כפי שישה אמה, שני שליש אשמה ואני מוכן לקבל שני שליש מהנזק שלי, לכיוון של רכב חדש :)

מה שכן, נראה כי הנזק לא כזה גדול כפי שקיוויתי :-(

המנוע עובד, ההילוך תקוע בהילוך ראשון והרכב נוסע, המים ירדו ברדיאטור.

נראה מה יעשה השמאי, אבל אפשר להעריך באופן גס: מכסה מנוע - נגיד אלפיים, כנף עוד אלפיים, טמבון חדש עוד אלפיים, פנס - עוד 500: סהכ זה 6500 בלבד.. לא חצי משווי הרכב.

לגבי הגיר זו הנקודה הקריטית: אומרים לי שיכול להיות שזה משהו פשוט, ולא גיר שנהרס.. איך השמאי יוכל בכלל לדעת בלי לפרק את האוטו? האם ירשום את מה שטוב לי וזהו? (שהגיר הרוס, ואז הגענו ליותר מ 10 אלף נזק).

עריכה: שכחתי, המזגן לא עובד - עוד כמה אלפים, נזק לשלדה - עוד אלפים (נזק שאי אפשר ליישר + ירידת ערך כללית).

בטוח עובר את שווי הרכב :)

איך בכלל אפשר לדעת במדויק כמה שווה הנזק בלי פירוק האוטו במוסך שיראו?

פורסם

תן לשמאי לשבור את הראש על הרכב השבור שלך

תביא שמאי מטעמך ולא מטעם חברת הביטוח ותקבל אובדן גמור

רק חבל שהשמאי לא יכול להוריד אותך מהכביש כאובדן גמור

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עד אז היא חשבה שנהגתי קצת מהר, אבל לאחר שנכנסה לשם, אמרה שהמרחק שעברתי קצר בערך פי 3 ממה שנראה בוידאו ביוטיוב.

אני צריך להשיג את תוכניות הבניין ולהראות את המרחק האמיתי שעברתי ביחס לזמן הכניסה, ולא לפי מה שנראה בוידאו.

בנוסף, קח בחשבון שאני עושה את הכניסה בדיוק באותה מהירות קבועה כבר אלפי פעמים - לכן "נהיגה שלא לפי תנאי הדרך" ממש לא עובד.. אני הכרתי טוב מאוד את הדרך ובאיזה מהירות אפשר לנסוע שם.

אתה קצת מתבלבל, התנאי הדרך קובעים לך איך לנהוג ולא אתה, שבא לך להיכנס ב200 קמ''ש כי עשית את זה "אלפי פעמים" לא אומר שזה נכון - פשוט היה לך מזל, ועכשיו תגיד לעצמך שאם תמשיך לנהוג ככה באותו החניון הסיכוי שתעשה תאונה הוא 1 ל "אלפי פעמים".

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם
תן לשמאי לשבור את הראש על הרכב השבור שלך

תביא שמאי מטעמך ולא מטעם חברת הביטוח ותקבל אובדן גמור

רק חבל שהשמאי לא יכול להוריד אותך מהכביש כאובדן גמור

האם זה משנה שיש לי רק צד ג (עם ביטול השתתפות), והם רק עוזרים לי בהכנת התביעה? בכל זאת לא לקחת שמאי לפי המלצת הסוכן ביטוח?

בנוסף, מה לעשות עם הרכב לאחר מכן? מישהו הביא רעיון למכור אותו לפירוקים, לקבל עוד כמה אלפים טובים.. ריאלי?

אגב מה שיוריד אותי סופית מהכביש זה ויזת הגירה בדרכון - ואני טס מפה.. עוד כמה שנים לכל היותר :)

בינתיים, אם אקח רכב חדש שנראה טוב, יהיה לי מוטיבציה מאוד גבוהה, לשמור עליו מכל פגע, כדי שאוכל למכור כשיגיע הזמן, ולא לאבד ערך...

פורסם

תקווה שחברת הליסינג של המאזדה לא תתבע אותך לפני שאתה בכלל תספיק לסיים את בדיקת השמאי שלך.

החברות הנ"ל בד"כ מאוד זריזות וגם מוצאות 1001 סיבות למה הנהג השני (במקרה הזה אתה) אשם ולא דווקא הלקוח שלהם, אפילו שזה לא תמיד נכון. הן בד"כ תובעות פי 2 מעלות הנזק, ועל שריטה שעולה 500 ש"ח תיקון הן דורשות 1000 ש"ח.

מאוד חשוב שנהג המאזדה יודה הוא באשמה, בעיקר כלפי קצין הרכב של החברה. לא העלת את המשך הסרטון ולכן אי אפשר להבין מה קרה אחרי שיצאתם מהמכוניות, מה הוא אמר בדיוק?

פורסם
תקווה שחברת הליסינג של המאזדה לא תתבע אותך לפני שאתה בכלל תספיק לסיים את בדיקת השמאי שלך.

החברות הנ"ל בד"כ מאוד זריזות וגם מוצאות 1001 סיבות למה הנהג השני (במקרה הזה אתה) אשם ולא דווקא הלקוח שלהם, אפילו שזה לא תמיד נכון. הן בד"כ תובעות פי 2 מעלות הנזק, ועל שריטה שעולה 500 ש"ח תיקון הן דורשות 1000 ש"ח.

מאוד חשוב שנהג המאזדה יודה הוא באשמה, בעיקר כלפי קצין הרכב של החברה. לא העלת את המשך הסרטון ולכן אי אפשר להבין מה קרה אחרי שיצאתם מהמכוניות, מה הוא אמר בדיוק?

הוא שתק, אני יכול לפנות לקצין הרכב ולשאול, זה בבניין שטראוס...

פורסם

אתם יודעים מה מעצבן אותי?

כל השרשור של הבחור הזה מרגיש כאלו מלכתחילה הוא ניסה להיקלע למצב הזה כדי להפטר מהרכב ולקבל כסף.

תגיד לי אתה באמת אמיתי שאתה מביא מביא פה ציטוטים של חוקי תנועה ומחפש איזה עבירות נהג המזדה עשה?

זה חניון!!! אין פה אחד שלא יסכים איתי שהחניונים בארץ ממש צפופים וכמו שאמרו פה כמה חברה צריך לנסוע שם במהירות אפס עם רגל על הברקס.

אתה ידוע מה? אתם אשם 100 % כי סלח לי על הביטוי אתה נהג גרוע.

יכול להיות שנהג המאזדה יצא מחניה צפופה בדיוק מקביל לפניה ולכן נכנס בזווית כזאת לא חשבת על זה?

אני מכיר את הבעיה של לנסוע עם רכב גדול וארוך בחניות בארץ , זה ממש קשה ואין אופציה אחרת.

על איזה חוקי תנועה אתה מדבר? כנסיה לנתיב לא פנוי? זה חניון!

ואתה לעומת נהג המאזדה שזחל לאט לאט החוצה טסת כאלו אתה במהיר ועצבני טוקיו דריפט וסלח לי על הביטוי שמת ז** על

כל מי שמסביב.

הייתי ממליץ על פסילת רשיון לפני שבאמת תפגע במישהו ותפצע אותו עם הנהיגה שלך.

לסיכום אבא שלי אמר לי פעם " נהג שיש לו רקורד תאונות גדול , גם אם הוא לא אשם בכל התאונות, זה עדיין מעיד על זה שהוא נהג גרוע ולא זהיר".

יום טוב.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

בנוסף לגבי סטיית הגלגלים - אני מסכים עם הידידה שלי, די בטוח ששמרתי ימין (על הגבול - הגלגל שלי היה על הגבול הלבן) - אבל ברגע ההתנגשות, הרכב הפסיק לפנות, והמשיך לנוע כ 30 סמ במשיק למעגל (מי שלמד תנועה מעגלית וכוח צנטריפוגלי יבין), מה שגרם לכך שבתמונות לאחר התאונה, נראה כאילו עברתי את הקו הלבן - אני אכחיש את זה בדיון.

אני לא מבין למה אתה מבסוט?

אדם שלא יודע מה הטעות שלו, הוא אדם שיחזור עליה שוב, אתה סכנה לציבור.

לגבי התגובה שלך באדום: עובדה שלא הכרת את הדרך טוב מאד, אחרת היית יודע שיש רכב אחרי הסיבוב, והטענה שאתה נוסע מהר שם כל יום ולא קרה כלום, מעידה על כך שאתה ילד, או לפחות חושב כמו ילד, זה שאתה סוגר סקאלה בכביש מהיר כל יום לא אומר ולא מעיד על העובדה שאתה עלול לגמור בקיר.

אני מתנצל אבל התגובות שלך לא במקום.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מספיק לקרוא בפורום על תאונות קודמות שלו כדי להבין עם מי יש לנו עסק. חבל על הויכוחים, זה לא יעזור.

מדובר באדם עם היגיון מקולקל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כל השרשור של הבחור הזה מרגיש כאלו מלכתחילה הוא ניסה להיקלע למצב הזה כדי להפטר מהרכב ולקבל כסף.

תגיד לי אתה באמת אמיתי שאתה מביא מביא פה ציטוטים של חוקי תנועה ומחפש איזה עבירות נהג המזדה עשה?

זה חניון!!! אין פה אחד שלא יסכים איתי שהחניונים בארץ ממש צפופים וכמו שאמרו פה כמה חברה צריך לנסוע שם במהירות אפס עם רגל על הברקס.

יכול להיות שנהג המאזדה יצא מחניה צפופה בדיוק מקביל לפניה ולכן נכנס בזווית כזאת לא חשבת על זה?

אני מכיר את הבעיה של לנסוע עם רכב גדול וארוך בחניות בארץ , זה ממש קשה ואין אופציה אחרת.

ואתה לעומת נהג המאזדה שזחל לאט לאט החוצה טסת כאלו אתה במהיר ועצבני טוקיו דריפט וסלח לי על הביטוי שמת ז** על

כל מי שמסביב.

לסיכום אבא שלי אמר לי פעם " נהג שיש לו רקורד תאונות גדול , גם אם הוא לא אשם בכל התאונות, זה עדיין מעיד על זה שהוא נהג גרוע ולא זהיר".

יום טוב.

לקחת לי את המילים.

מחזק ב 100%!

פורסם

כל מי שמסביב.

יום טוב.

בולשיט.

אני, וכל נהג נורמלי היה אמור לקחת לפחות עוד מטר אחד ישר, ורק אז לשבור את ההגה עד הסוף שמאלה, אבל הנהג ליסינג הזה התעצל, והחליט לקחת את הפנייה באלכסון בצורה עקומה.

אם היה לוקח כמו שאמרתי, רוב הסיכויים שהייתי רואה את האורות שלו וזה לא היה קורה, או במקרה הגרוע היה שפשוף קל בצד הרכב.

אין שום בעיה לקחת שם פנייה אם בסובבים את ההגה עד הסוף, אפילו אצלי שרדיוס הסיבוב של סיאט איביזה (לפחות ב 2002) גרוע, אז לא להמציא שטויות.

אני גם לא מתרגש מהדברים כי רבים מכם שופטים לפי ההיסטוריה ולא מנטו הדברים בוידאו. אתם לא מבינים שיוטיוב מאיץ את הוידאו? זה הגיוני עבורם.. 20% יותר מהיר זה אומר פחות מידע שצריך לשדר ללקוחות.. אצלם זה חיסכון מטורף.

פורסם

הוידאו לא מהיר בעשרים אחוז, ואת האורות של הנהג השני ראו בצורה מצויינת עוד לפני שהם "הצטלבו" כפי שגרסת. כמו כל התאונות שלך, גם זו באשמתך, אבל זה לא חדש שאתה לא יודע לנהוג.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...