Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אחרי כל הטקסטים שהוטחו והיו אמורים לשמש לבחור מראה כלפי צורת הנהיגה שלו הוא לא הבין הבעיה היא לא הנהיגה שלו אלא ההבנה שלו, (או חוסר ההבנה) של איך מתנהגים בכביש ויכול להיות גם חוסר הבנה של סיטואציות בכביש.

בכל מקרה אינו בחור נורמטיבי ואם אחרי כל השרשורים לא הבין שהנהיגה שלו היא גורם תורם (לכל הפחות!) לתאונות דרכים שבהן הוא מעורב, מדובר במישהו שלא רוצה להבין, בכל מקרה הוא אינו "צודק אבל חמור", אלא חמור שגם אינו צודק.

בכל מקרה מבחינה משפטית העבר שלו אינו רלוונטי, אם כי גם במקרה זה הוא אינו צדיק מוחלט ככה שזה לא מקרה שבו הוא יגיע לבית המשפט וייצא בזול.

תקנו אותי אם אני טועה, אבל אם אין לו ביטוח מקיף הוא בבעיה (במיוחד אם נקבע שכל אחד משלם את הנזק של עצמו).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה לי שההכרעה כאן תסתיים רק בבית משפט.

לשני הצדדים יש ככל הנראה רק ביטוח צד ג'.

הצדדים מטילים את האחריות על התאונה זה על זה.

כל אחד מן הצדדים רוצה להשית את נזקיו על הצד השני.

פורסם

לא נראה לי שזה המקרה עם המזדה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
נראה לי שההכרעה כאן תסתיים רק בבית משפט.

לשני הצדדים יש ככל הנראה רק ביטוח צד ג'.

הצדדים מטילים את האחריות על התאונה זה על זה.

כל אחד מן הצדדים רוצה להשית את נזקיו על הצד השני.

יותר גרוע מבחינת פותח השרשור, לצד המאזדה אין ביטוח יש חברת ליסינג

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
חברים (בעיקר ישה ו0m3x7r3m3),

בואו נסתכל רגע על הנתונים היבשים.

הבחור שאנחנו מדברים עליו כאן כבר הרבה זמן גולש בפורום ומשתף את חברי הפורום בכל התאונות/אירועים שקרו לו .

לא סתם הוא בחר את הפורום הזה שכן מדובר בפורום הרכב הגדול והפעיל ביותר בישראל עם חברים רבים שכולם מביני עניין וחלקם

גם חברה מקצועיים בתחום.

למרות העובדה שבערך 90% מחברי הפורום שמגיבים כאן מוקיעים את סגנון הנהיגה שלו ואומרים לו שהוא אשם בכל התאונות הנ"ל ושהוא נהג מסוכן, הוא בוחר בכל פעם להתחכם ולהגן על עצמו (כולם טועים רק אני צודק).

בהתחשב שמדובר באמת בבחור חכם ונורמטיבי (כמו שהעיד אחד החברה פה בפורום) יש לנו 2 אופציות:

1) הוא לא מודע לעצמו ולנהיגה המסוכנת שלו וכנראה שיש לו בעיה יותר רצינית מהנהיגה שלו .

2) הוא מנסה להפטר מהרכב שלו על חשבון נהגים אחרים על הכביש (תופעה שהייתה קיימת בעבר הרחוק בירושלים , שחברה ממזרח ירושלים בדרך כלל עם רכבים חבוטים היו מחפשים קורבנות עם רכבים טובים וחדשים ומנסים לגרום להם להכנס בהם על מנת לקבל פיצויים).

בכל מקרה לדעתי הבחור הזה הוא מקרה אבוד והוא לא מתכוון להקשיב פה לאף אחד ומעדיף להיות "צודק אבל חמור" או במקרה השני מנסה להפטר מהרכב על חשבון נהגים נורמטיבים אחרים בשבריר של שניה שהוא קולט שהם עושים איזושהי טעות על הכביש.

באמת מגעיל ומבאס לשמוע שיש אנשים כאלה על הכביש והם עוד מגיבים פעילים בפורום של חובבי רכב.

אני רק מקווה שאף אחד פה לא יהיה הקורבן הבא שלו בשרשור הבא שהוא יפתח.

יום טוב.

דווקא לא תכננתי להיפטר מהאוטו כרגע, אין לי כ"כ זמן להתרצצויות ושיקולי בחירת רכב כרגע :|

מה שכן ראיתי כבר מלא כאלו שלא נתנו זכות קדימה בצומת עם עצור, או בכיכר.. ותמיד חשבתי שכשיגיע הזמן, ורכב חלופי יהיה מוכן לשימוש, יהיה לי מאוד קל להסתובב כמה שעות עד שאמצא איזה מסכן לעשות עליו קמיקאזי כי הוא זה שלא נתן זכות קדימה :twisted:

סה"כ כרגע זה מאוד לא נוח לי.. יש לי עדיין לימודים ומבחנים וסידורים לעשות ולא הייתה לי אלטרנטיבה מוכנה לשליפה.

לכן הייתי נמנע מהתאונה הזמן זה, אם היה מתאפשר לי.

פורסם

ובדיוק כמו עכשיו גם אז היית מואשם לפחות ברשלנות תורמת, בכניסה לצומת זה היה אפילו קשה יותר ולפעמים הרבה יותר קשה להוכיח.

אל תעשה שטויות כאלה, למרות שבד"כ אנשים כמוך לומדים רק בדרך הקשה מאוד.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
ובדיוק כמו עכשיו גם אז היית מואשם לפחות ברשלנות תורמת, בכניסה לצומת זה היה אפילו קשה יותר ולפעמים הרבה יותר קשה להוכיח.

אל תעשה שטויות כאלה, למרות שבד"כ אנשים כמוך לומדים רק בדרך הקשה מאוד.

אתה צודק שזה תלוי במרחק, אם המרחק מספיק קצר, לא יהיה להם טענה שלא בלמתי והייתי צריך לנסות ולבלום.

מצד שני גם במצב כזה צריך שהמהירות שלי לא תהיה גבוהה מדיי.

אבל לא משנה.. הדיון חסר טעם, אני נחוש שזו תהיה התאונה האחרונה בהחלט שלי, ולסגור את הפרק על משחקי Carmageddon בכבישים... יותר טוב לנסוע לחול מאשר לתקן את האוטו כל השנה...

שוב פעם, תודה לכולם על העצות (הענייניות מביניהן, לפחות).

איך אני מבקש מההנהלה לנעול את השרשור?

פורסם

לא לנעול

למחוק אותו עדיף. וגם להוריד מ היוטיוב

פנה ל falou

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל לא משנה.. הדיון חסר טעם, אני נחוש שזו תהיה התאונה האחרונה בהחלט שלי, ולסגור את הפרק על משחקי Carmageddon בכבישים... יותר טוב לנסוע לחול מאשר לתקן את האוטו כל השנה...

אם זה נכתב ברצינות אז

applause.gif

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ראיתי את הסרטון כשהשרשור נפתח וראיתי אותו שוב עכשיו, נראה שהסרטון הואט לפתע לפחות פי 2 (כל שנייה בסרטון שוות ערך ל 2 שניות במציאות +-) ועדיין ברגע הפגיעה המהירות נראית פשוט גבוהה מדי לחניון.

תומר.

פורסם
ראיתי את הסרטון כשהשרשור נפתח וראיתי אותו שוב עכשיו, נראה שהסרטון הואט לפתע לפחות פי 2 (כל שנייה בסרטון שוות ערך ל 2 שניות במציאות +-) ועדיין ברגע הפגיעה המהירות נראית פשוט גבוהה מדי לחניון.

אכן האטתי אותו, בכדי לגרום לאפקט פסיכולוגי שהמהירות לא תראה כזו גבוהה :wink:

פורסם

ה' ישמור אותנו.

בן אדם שמודה שהוא מחפש/יחפש בעתיד לעשות תאונה וזה נראה לו הגיוני ותקין.

ואני חשבתי שראיתי הכל בחיים.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם
מורגש שהסרט הואט, דווקא פעולה זה מראה שיש לך מה להסתיר.

אבל בדיון הדגש יהיה להבין מה קרה בשניה הקריטית, ולא ישימו לב כ"כ לזה שהסרט הואט, זה ייראה לגיטימי שהואט, כדי לאפשר לראות בקלות מה קרה, ולא כדי להסתיר?

פורסם

כן, רק ששכחת שיש במצלמה הזאת תאריך ושעה עם שניות למעלה, ורואים בחלק של השניות שהסרטון מזוייף ע"י האטה וטופל על ידך.

עצתי היא לא לשקר בבית המשפט אם אתה לא רוצה לחפש צרות עם שופטים ועורכי דין, כי אז יטילו ספק באמינות שלך. סדר את הסרטון, זה נראה פשוט מגוחך עכשיו.

• תוכן חדש...