Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רובר 600 או 623

Ysh770
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה לאחרי חיפושים מצאתי רכב מנהלים שאני אוהב ויחסית שמור ואני מתלבט בין השניים

רובר 600 שנת 99 עם 130k במחיר של 7500k ובנוסף מצאתי רובר 623 שנת 99 עם 127k במחיר של 10000k לא ראיתי אותם במציאות בנתיים רק בתמונות ושוחחתי עם המוכרים שניהם שמורות להפליא ה620 צריך לבדוק המזגן לטענת המוכר זה ״רק גז״ אני לא מאמין כל כך אבל בהמשך נדע.

מה דעתכם? ממליצים? יש דברים מיוחדים? איזה יותר אמינה?

פורסם

שמעון תודה

אני פשוט אוהב לנהוג ברכב מנהלים עם ריפודי עור ובתקציב שיש לי האופציות הם או ניסן מקסימה או הונדה אקורד שבדרך כלל כבר חרשו עליהם את ה300K ורוצים מחיר יקר יחסית לעומת הרובר שיש כמה שמורות עם מעט ק"מ ובמחיר מצחיק! ולפי מה שאני קורא כאן בתגובות יש דעות חלוקות לגבי האמינות שלו. לכן ביקשתי את עזרת בעלי הרובר מהפורום...

פורסם
בוא תלמד , רכב אירופאי בפרט בשנים האלה ובמיוחד מהאי הבריטי לא מצטיינים באיכות ואמינות גבוהה

האקורד או מקסימה עם קילומטר גבוה ישרדו יותר טוב שנים רבות לעומת הרובר שתתן לך תחושה מדומה של מנהלים

ואם התקציב שלך כל כך מוגבל חבל לך לנסות ולבדוק אם אתה תיפול על רכב מהסטיסטיקה הזאת אתה לא תהנה לא בכיס ולא בעצבים

אם תתעקקש שיבושם לך ושיהיה בהצלחה .

מחזק כל מילה.

Porsche 944 turbo

פורסם

אוקי אז אם הבנתי נכון אתם ממליצים לרדת מהעץ ולחפש אקורד או מקסימה אפילו עם 300K ק"מ?

אם כן מה כדאי לבדוק והאם יש איזה דגם בעייתי בשנתונים האלה 97-2000 ???

פורסם

עניין ריפודי עור, כמו שאמרו קודמיי, הוא פתיר לחלוטין, וגם אם לה יהיה הכי איכותי, הוא יהיה חדש ולא בן 15.

את המקסימה אינני מכיר, אבל נהיגה באקורד מודרנית יותר עם ריפודי עור אין הרגשת איכות כמו שתקבל ביצרניות היוקרה האירופאיות.

אני עם קודמיי בדעה שאתה עלול לחפור לעצמך בור רציני עם הכמיהה לריפודי עור.

עדיף לך לקנות רכב יותר עממי ונפוץ, אפילו רכב מנהלים ( 626, b4, אוונסיס) שיהיה לך עדיין מפנק וכיפי יותר מסופר מיני או משפחתית רגילה ולהקטין באופן משמעותי את הסכנה הכלכלית.

פורסם

אתה יכול לבדוק גם 405:יחסית אמין,וחולק הרבה דברים עם סיטרואן שזה מקל על התחזוקה של הרכב. ונמכר בזול.

אבל בכללי אם אתה מחפש רובר תחפש אחת שחולקת עם הונדה.

פורסם
במוסך

אני חושב שרובן כבר עברו את השלב הזה, ונמכרו לפירוק או ברזל.

כמו שאמרו קודמיי, עדיף להיתרחק מרובר, כי מוניטין החוסר אמינות של הרכבים האלה, גם כשהיו חדשים, גרם לפשיטת רגל של היצרן.

בנוגע להערה על המזגן - למה שבארץ חמה כמו ישראל (עד כדי זה שמזגן זה איבזור חובה בכל הרכבים החל מ1994), מישהו יסבול ב35-40 מעלות חום (ועוד עם ריפודי עור :loco: ) רק כי הוא מתקמצן לשלם 150 שקל על מילוי גז מזגן? אם המזגן לא עובד, זה ב99% מהמקרים לא כי "צריך לשים גז", זה כי יש בעיה הרבה יותר רצינית, כמו משהו החל מגומיות יבשות (שגורמות לדליפה), ועד צורך להחליף מעבה/מדחס, שיכול להגיע לעלות של כמה אלפי שקלים, וברכבי פאר למיניהם אף יותר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...