Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן פולו 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לחיפוש לרכב שני, שמטרתו נסיעה לתל-אביב מאשדוד (90 ק"מ היום)

בדקתי פולו 2002 עם מנוע 1.4 גיר ידני עם 160K ק"מ, יחסית הרכב נראה טוב, פנימי וחיצוני, עשיתי עליו נסיעה וידית ההילוכים

הרגישה לי מעט משוחררת, במיוחד בהכנסת הרכב לנסיעה לאחור.

מב אני צריך לבדוק ברכב כזה לפני קניה?

התקציב שלי 14000 ש"ח.

תודה.

פורסם

בפולו האלה הטיימינג עולה מאוד יקר, מנסיון (הייתה לי כזו). מדובר במנוע עם 2 רצועות ועוד כמה מותחנים, סיפור של בערך 2500 ש"ח.

תבדוק טוב מתי החליפו טיימינג ברכב (ולא להסתמך על מה שבעל הרכב מצביר, דרוש לראות קבלות!). כמו כן החלונות חשמל מאוד רגישים, צריך לבדוק שהם עובדים כמו שצריך.

כמו כל אוטו, לבדוק היטב אבל אני הייתי מחפש משהו אחר בתקציב הזה ולא ניתקע על הפולו.

פורסם

אם כבר ללכת על איביזה/קורדובה עם מנועי ה 1.6 וגיר רגיל וגם שם כמו בכל רכב לבדוק מתי החליפו טיימינג (כמו כל רכב שעומדים לרכוש ויש לו רצועת טיימינג שצריך להחליף ולא שרשרת) למרות ששם העלות נמוכה יותר משמעותית. לי היו מס' רכבים עם המנוע 1.6 והתיבה הידנית של VAG והייתי מרוצה, תקלה מעט מעצבנת שהפלאנג' מים נוטה לשבוק חיים מכיוון שהוא עשוי פלסטיק, העלות שלו נעה בסביבות ה 450 ש"ח אם אני לא טועה.

אם אתה יכול טיפה להתאמץ ולהשים יד על יאריס ידנית, לדעתי זו גם קנייה טובה.

תמתין בסבלנות, השוק מוצף במכוניות ומי שהכסף אצלו, הכח אצלו.

פורסם

האקסנט רכב בלי יותר מידי פינוקים,אבל אמינות טובה ואחזקה לא יקרה,הקמ מאוד טוב לשנה,אם בבדיקה היא יוצאת טובה,תתחדש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה לא שההבדל בין הפולו לאקסנט יהיו אלפי שקלים בשנה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתור בעלים לשעבר של פולו 2002 להלן דעתי:

1. חלשה בטרוף.

2.אוכלת הרבה דלק עקב מחסור בכוח.

3.יחסית נוחה ביחס למכוניות קטנות אחרות.

4.יחסית אמינה ביחס לרכב גרמני.

5.אצלי היה גיר אוטומט ולא הגיר הכי אמין, אתה מדבר על גיר רגיל לכן לא רלוונטי אליך.

6.תחזוקה טיפה יותר יקרה ממכוניות יפניות בקטגוריה שלה, עקב חלקים שטיפה יותר יקרים אבל לא נורא כלכך.

7.פלסטיקה שמקרקשת ודי שבירה לאחר כ 11 שנים בשמש הישראלית+ידיות של הרכב שמתקלפות.

8.אחת הבעיות הכי גדולות של הרכב וברוב הרכבי פולו יש את זה, נורת ה ABS דולקת קבוע ואין ABS בפועל, ניתן לתיקון ע"י תיקון מחשב נוכחי או החלפה האחד מתוקן.

9.כמו כן מחלת החלונות הנופלים הידועה ברכבים הללו, מדי כמה זמן הפלסטיק המוביל של החלון נשבר ואז נוצר מצב שהחלון נופל ונדרש שיפוץ למנגנון :x

10.בית פיוזים שיושב בידיוק על המצבר נוטה להיתייבש ולהתפרק עם הזמן ולעלות בקורוזייה מה שיכול לגרום לבעיות חשמל כאלו ואחרות.

11.מצערת של המנוע ידועה כמי שעושה הרבה בעיות ומדי פעם צריך לנקות ולכייל.

זה הכל מה שכרגע עולה לי לראש, אם תרצה לדעת עוד אתה מוזמן לשאול.

בכללי אני ממש אהבתי את האוטו כי הוא היה הרבה יותר כיפי ונוח לנהיגה לעומת הסובארו אימפרזה שהיתה אצלי במקביל.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

בכללי ממליץ. כמובן הכל תלוי במצב הרכב והמחיר שלו.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...