Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי קרוסאובר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך עד עכשיו הביקורות עליו? מישהו התנסה/בדק/רכש ויכול לתת חוות דעת?

לאחרונה הבנתי שהוא גם קיבל 5 כוכבים במבחני ריסוק, שזה פלוס רציני...

יש איזה הסתייגויות על הגרסה הידנית לעומת האוטומט? כדאי להשקיע עוד 10k או שעדיף הידני?

פורסם

כמעט כל הדגמים המשווקים בקטגוריית המשפחתיות קיבלו 5 כוכבי בטיחות.

זו לבדה בוודאי איננה סיבה לרכוש את הרכב.

אם נוח לך עם רכב ידני אז אין סיבה לרכוש רכב אוטומטי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
איך עד עכשיו הביקורות עליו? מישהו התנסה/בדק/רכש ויכול לתת חוות דעת?

לאחרונה הבנתי שהוא גם קיבל 5 כוכבים במבחני ריסוק, שזה פלוס רציני...

יש איזה הסתייגויות על הגרסה הידנית לעומת האוטומט? כדאי להשקיע עוד 10k או שעדיף הידני?

מבחן דרך ישראלי ראשון לרכב אתה מוזמן לקרוא כאן - סוזוקי קרוסאובר החדש

אכן, הרכב זכה לציון טוב במבחני הריסוק האירופאיים, 5 כוכבים ו-92 אחוזי הגנה על מבוגרים.

אם יש לך שאלות ספציפיות יותר לגבי הרכב, שאין עליהן תשובה בקישור שצירפתי - שאל ואנסה לענות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נהגתי גם על ה-SX4 החדשה וגם על הישנה.

הבעיה עם הקורות A שהיו יכולות להסתיר סמי טריילר שופרה, הן עכשיו הרבה פחות מסתירות. לדעתי האישית הרכב נראה יותר מהמודל שהוא החליף. המנוע סוחב בצורה חביבה והגיר הרציף לא מעצבן במיוחד, אבל עדיין מוזר לי התחושה של רעש מנוע מונוטוני והרכב מאיץ, בישן היתה תיבה פלאנטרית. המערכת שמע נשמעת טוב אבל איך אין BT מקורי ברכב של מעל מאה אלף שקל לא ברור לי. במיוחד שביאריס הזולה יותר יש מערכת עם מסך מגע (גרוע במיוחד) BT (כולל הזרמת מוזיקה) ואפילו מצלמת רוורס אבל חרא רמקולים וחרא מנוע\גיר (עגלה מטורפת). תנוחת הישיבה טובה יותר, אבל עדיין גבוהה יותר מידי לטעמי. שם לב הרכב למרות שהוא גדול יותר פיזית, הוא פנימית קטן יותר, לפחות ככה זה הרגיש. מאחור לאנשים מעל 1.85-1.90 לא יהיה נוח במיוחד, מה שלא היה בעיה במודל הקודם. מקדימה, בהתחשב בזה שאני 1.70, לי זה הרגיש יותר נוח, במודל הקודם הרגשתי כאילו הרכב גדול מידי עלי, כאילו אני לובש בגד שגדול עלי בכמה מידות.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

תודה על התשובות!

zvit - כמובן שזאת לא הסיבה לרכוש רכב, מה גם ששאר המשפחתיות שהשתתפו שם לא ממש בתקציב [גם זאת חורגת אבל אני בשלב ההתעניינות אז מותר]

שאלתי על הידני כי לעיתים יש רכבים שהדגם האוטומט הוא בעייתי או להיפך, אז רציתי לדעת אם ידוע משהו על הדגם הנל.

צביקה-פיק :-D - תודה על הסקירה! עכשיו גם מעניינת אותי הלאון [יש לך מושג אם יש הבדלים מכניים\פיזיים של הלאון החדשה לעומת קודמיה מ2011-2012?]

יש פרט אחד שמשום מה קשה למצוא אותו גם באתר היבואן ו\או היצרן [הכוונה לרוב הרכבים], ידוע לך מה מרווח הגחון של הקרוסאובר?

B.D.B - תודה על המידע! דווקא בדור הקודם זכור לי שהיה לי קצת צפוף [יחסית] מאחורה.

יש לך מושג איך מחיר הביטוח שלה ועלות טיפולים\חלפים?

פורסם

דווקא אתר היבואן קל מאוד להתמצאות.

עשיתי לך את העבודה - הנה המפרט הטכני. כדי להקל עליך עוד יותר מצאתי את מרווח הגחון (170 מ"מ) .

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

צביקה-פיק :-D - תודה על הסקירה! עכשיו גם מעניינת אותי הלאון [יש לך מושג אם יש הבדלים מכניים\פיזיים של הלאון החדשה לעומת קודמיה מ2011-2012?]

יש פרט אחד שמשום מה קשה למצוא אותו גם באתר היבואן ו\או היצרן [הכוונה לרוב הרכבים], ידוע לך מה מרווח הגחון של הקרוסאובר?

B.D.B - תודה על המידע! דווקא בדור הקודם זכור לי שהיה לי קצת צפוף [יחסית] מאחורה.

הלאון החדשה היא מכונית חדשה כמעט לחלוטין בהשוואה ללאון הקודמת. המנועים חדשים, השלדה חדשה, תא הנוסעים חדש. בקיצור, חוץ מהשם לא נשאר הרבה קשר ללאון הישנה.

עלויות ביטוח לקרוסאובר (או לכל רכב אחר) אפשר למצוא באתרי השוואת מחירי הביטוח שברשת.

עלויות הטיפולים של סוזוקי לא יקרות וכיוון שכן מדובר במנוע ה-1,600 העתיק של סוזוקי סביר להניח שהן יהיו דומות מאוד לאלו של ה-SX4 היוצא.

פורסם

אני יכול לברר מה היה המחיר ביטוח אבל זה כנראה לא יהיה רלוונטי אליך, כי הרכב של אמא שלי והביטוח שלה הוא של 50+.

הרכב אצלה אפילו לא שבוע אז מחירי טיפולים אני לא יכול להגיד.

לגבי המרווח מאחורה, יש יותר leg room אבל פחות head room.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

אני לא מסכים. אני 1.85 מטר בערך וישבתי במושב האחורי בלי בעיה. יחסית ללאון, למשל, יש שם מרווח ראש טוב.

לגבי הביטוח - זאת בדיוק הסיבה שהמלצתי לפותח השרשור לבדוק בעצמו באתרי השוואת המחירים. מחיר הביטוח שלי הוא לא מחיר הביטוח שלו ולא מחיר הביטוח של אבא שלי. מה הבעיה להיכנס לאתר של ביטוח ישיר ולקבל הצעת מחיר אונליין לביטוח בתוך 2 דקות?

פורסם

חבר שלי שהוא 1.87 ישב מאחור וכשהוא עם גב זקוף הראש משפשף את התקרה. באופן אירוני הוא כן נכנס ב-MX5 (בקושי קל).

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

צביקה - הערה קטנה לגבי המנוע: המנוע שהניע את הדגמים האחרונים של הליאנה ואת הדגמים הראשונים של ה-SX4 היה גרסה בת 107 כ"ס. הגרסה החדשה - 119 כ"ס - קיימת ב-SX4 מדגם 2010 (שהחל לעלות לכביש באמצע 2009).

לגבי ביטוח - אני מבטח SX4 דגם 2010 וסויפט חדשה בסוכנות של היבואן והמחיר סביר מאד (בודאי בהשואה לסוכן שביטח אותי עד לפני 3 חדושים), ויש יתרון בכך שמוסכי ההסדר הם מוסכי היבואן וכמובן התחייבות לחדש תמורת ישן בשנתיים הראשונות. מציע לך לברר ככאשר אתה מתעניין ברכב בסוכנות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...