Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מני, כפי שאמרתי - הפאביה האקסית שלי נמצאת בידיו של חבר טוב שלי,

הוא ניגש למוסך בו הרכב טופל על ידי, הם טענו כי לא מדובר ב-TSB או ריקול, כך שעלויות התיקון כנראה יהיו על חשבונו.

אחרי ששלחתי לו שלל לינקים מ-CUPRANET ו-BRISKODA, הם חייבו אותו על סכום מסויים (והשאר על חשבון היצרן). שוב, הם היו צריכים לשאת את כל עלות התיקון - בדיוק כפי שנעשה אצלך.

צ'מפיון השתתפו ב 70% על החלקים + 50% על העבודה. קיבלתי עוד הנחה מהמוסך מכיוון שהאוטו מטופל רק באוטו בדק. האחריות נגמרה באוגוסט 12.

לרכב היו 46,000 ק"מ כשהתחלתי לשמוע את הרעשים. לאחר ההחלפה, הרעשים נעלמו והאוטו נוסע כמו חדש.

Current: Ford Fiesta ST2

Past: Skoda Fabia 1.2TSI Sport

Peugeot 206 XS

פורסם

גם אני מטפל באוטובדק, וכפי שציינתי החלפת שרשרת התזמון נעשתה ע"ח היצרן ב-100% למרות שתקופת האחריות (שנתיים) הסתיימה - לא הייתי צריך להתווכח, המוסך עדכן אותי שזאת בעיה ידועה והוא מחכה לאישור יצרן/יבואן. לאחר יום, התקבל האישור ונקראתי למוסך.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

יש לי אוקטביה 2011 עם KM 90,000 שקניתי משלמה סיקסט לפני חודש כנראה שיש לי אותה בעיה באוקטביה, נא ייעצו לי מה לעשות :

- לדבר עם שלמה סיקסט למרות שכנראה הם הולכים לטרטר אותי כמו שציינו כאן ?

- דברתם על אפשרות להחזיר להם הרכב, האם זה באמת אפשרי ?

- ללכת למוסך ולבקש שיתקנו לי בגלל שהאוטו עוד לא הגיע ל- 100000 KM, איזה מוסך עדיף במקרה הזה כי אני גר בצפון ומה לעשות אם יתנערו ?

אשמח לקבל תשובה בהקדם

תודה

פורסם
גם אני מטפל באוטובדק, וכפי שציינתי החלפת שרשרת התזמון נעשתה ע"ח היצרן ב-100% למרות שתקופת האחריות (שנתיים) הסתיימה - לא הייתי צריך להתווכח, המוסך עדכן אותי שזאת בעיה ידועה והוא מחכה לאישור יצרן/יבואן. לאחר יום, התקבל האישור ונקראתי למוסך.

שלום,

יש לי אוקטביה 2011 עם KM 90,000 שקניתי משלמה סיקסט לפני חודש כנראה שיש לי אותה בעיה באוקטביה, נא ייעצו לי מה לעשות :

- ללכת למוסך ולבקש שיתקנו לי בגלל שהאוטו עוד לא הגיע ל- 100000 KM, איזה מוסך עדיף במקרה הזה כי אני גר בצפון ומה לעשות אם יתנערו ?

אשמח לקבל תשובה בהקדם

תודה

פורסם
אני עם אוקטביה 1.2 tsi שנת יצור 2010 .

אני שמתי לב לרעשים בהתנעה וזה קורה בעיקר בהתנעה קרה.

מכיון שרכשתי מ"שלמה סיקסט" פניתי אליהם וגם למרכזי.

במרכזי אמרו שבגלל שהרכב עבר 100,000 ק"מ , היצרן לא נותן אחריות.

בעת הרכישה הרכב עמד כבר על 102,000 ואף אחד לפניי לא טרח לבדוק את העניין.

אחרי אין ספור מיילים וטלפונים מצידי , חזרו אליי מהמרכזי ואמרו שייתנו 70% על החלק ן-50% על העבודה ושזה תקף לשבוע.

בשלמה סיקסט די מנסים להתנער וכרגע אני שוקל אם "לזרוק" להם את האוטו בחזרה.

שתבינו , מדובר על רכב שנרכש על ידי ממש בסוף אוגוסט ומאז ועד היום רק רדפתי אחריהם.

השבוע החלטתי להפסיק לרדוף ושוקל אם להמשיך לנסוע ככה עד שיילך מנוע או להחזיר את הרכב.

שלום,

אשמח לקבל תשובה בהקדם

תודה

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי סקודה אוקטביה 1.2 אלגנס 2011

התחילו רעשים בעת התנעה ב 100.000

שרשרת טיימינג הוחלפה ב 114.000 כי במוסך המורשה אמרו לי שהשרשרת חופשיה ב70%

פורסם

שלום,

אשמח לקבל תשובה בהקדם

תודה

תתעקש ששלמה סיקס יכניסו את הרכב לבדיקה במוסך מורשה סקודה בנושא "רעשים ממערכת התזמון"

ככה עשיתי וסקודה גם עשו זאת על חשבונם למרות שלקח הם שבוע בכדי לאשר זאת לפני ביצוע ההחלפה

בכל אופן חייב לבצע בדיקת חופש בשרשרת כי יכול להיות שאתה מסכן את מנוע.

• תוכן חדש...