Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבלומברג עבדה כמעט שנה ללא תקלות ולכן (כמו כל סיטרואן טובה) היא דורשת את תשומת הלב התקופתית.

 

שלשום היא סחטה כביסה באגרסיביות שגרמה לה לשייט עם העגלה שלה, להערכתי הבולמים גמורים.

 

הבולמים המקוריים (אלה עם פרופיל האות ח) הוחלפו לפני 5 שנים אחרי שנעו בחופשיות מוחלטת, התחליפים (תוצרת טורקיה, יבוא אברהמי) כנראה שגם חלשים.

שאלתי היא: האם ישנו סוג מומלץ של בולמים שעמיד יותר מהזבל שמוכרים היום? ואם כן - היכן משיגים?

 

תודה.

פורסם

אני לא בטוח שהבנתי למה התכוונת כשכתבת "לשייט עם העגלה שלה"? יש לי מן מתקן מברזל מרובע שהמכונה יושבת עליו, שיש לו ג'ק שמרים את המכונה באוויר ונועל אותה במקום. כשמורידים את הג'ק אז יש לזה 4 גלגלים שעליהם היא נוסעת. כבר לפחות 10 שנים ששום מכונה לא זזה לי על המתקן הזה. השאלה שלי: "העגלה הזאת" זה כמו מה שיש לי ועדיין היא "משייטת"?

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
אכן כן, גלגלים נעולים והעגלה זזה ממקומה בעת הסחיטה.

 

גלגלים נעולים? לא הבנתי. מצ"ב תמונה, כשזה נעול אצלי הגלגלים באוויר וכל המכונה על 4 רגליים עם גומיות למניעת "טיילת"

יש לך מתקן כזה והוא עדיין רוקד?

Jack Washing mashine .1.jpg

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
חיובי, גלגלים באוויר, מונח על הגומיות - ועדיין רוקד.

 

בולמים גמורים.

 

צטערת:cry:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

×
×
  • תוכן חדש...