Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כנראה שתצטרך כפתורים, סליל שעון וגם את החיווט עצמו ביניהם, שנקרא extension wire.

בטוח ?

יש לי תגרסה המאובזרת

יש לי כפתורים על שליטה במוזיקה ובשיחות

ובצד השני שליטה על מחשב הרכב

איך אני יכול לבדוק תנושא הזה לעומק ?

פורסם

אז מה?

תתחיל בקניית הלחצנים

לא מספיק? קנה את הextension wire

בדרך כלל יש סטים שנמכרים באיביי עם הכל קומפלט.

תבין, זה שיש לך שליטה במחשב זה לא אומר שיש לך חיווט שמתאים לבקרת שיוט (הפיקנטו מגיעה בכלל עם זה?)

פורסם
אז מה?

תתחיל בקניית הלחצנים

לא מספיק? קנה את הextension wire

בדרך כלל יש סטים שנמכרים באיביי עם הכל קומפלט.

תבין, זה שיש לך שליטה במחשב זה לא אומר שיש לך חיווט שמתאים לבקרת שיוט (הפיקנטו מגיעה בכלל עם זה?)

בדקתי ברשת וכנראה שמ2015 קיה ויונדאי מגיעים עם

מערכת בקרת שיוט ולפי הדגם שמגיע אפשר להרכיב כפתורים או מה שחסר

אני מנסה לדעת עם להזמין אם כבל או בלי כבל כי המחיר משתנה

אני לא רוצה להזמין חלק ואז יהיה חסר לי חלק ואני כבר פרקתי תהגה

מעדיף לעשות הכל במכה ולהזמין מה שצריך

אבל אני לא בטוח אם אני צריך רק תכפתורים או גם כבל

יש אופציה לבדוק ?

פורסם

סביר מאוד שאתה תהיה חייב את הכבל!

הרי כרגע יש לך צמה מאחורי הכפתורים שמתאימה לאודיו ולתפריט, אתה צריך צמה שתתחבר לבקרת שיוט.

KORAPS באיביי מוכר את זה קומפלט עם הEXT WIRE כך שאני סומך עליו בעיניים עצומות שזה מה שצריך.

תזמין לך זה 350 שקל.

לשם השוואה, אצלי הייתי צריך להתקין הכל צד ג' ולחווט כפתורים והכל, זה לקח כמה חודשים טובים של מחקר וניסוי וטעייה.

https://www.ebay.com/itm/OEM-Parts-Steering-Wheel-Cruise-Audio-Control-Wire-Kit-for-KIA-2017-2018-Picanto/162864370627?epid=23013518235&hash=item25eb7913c3:g:ab0AAOSwFmxaZaxQ

יש שם אופציה שמתאימה לעד 2017, תעלה תמונה של הכפתורים שיש לך עכשיו אולי זה אותו דבר.

פורסם (נערך)
סביר מאוד שאתה תהיה חייב את הכבל!

הרי כרגע יש לך צמה מאחורי הכפתורים שמתאימה לאודיו ולתפריט, אתה צריך צמה שתתחבר לבקרת שיוט.

KORAPS באיביי מוכר את זה קומפלט עם הEXT WIRE כך שאני סומך עליו בעיניים עצומות שזה מה שצריך.

תזמין לך זה 350 שקל.

לשם השוואה, אצלי הייתי צריך להתקין הכל צד ג' ולחווט כפתורים והכל, זה לקח כמה חודשים טובים של מחקר וניסוי וטעייה.

https://www.ebay.com/itm/OEM-Parts-Steering-Wheel-Cruise-Audio-Control-Wire-Kit-for-KIA-2017-2018-Picanto/162864370627?epid=23013518235&hash=item25eb7913c3:g:ab0AAOSwFmxaZaxQ

יש שם אופציה שמתאימה לעד 2017, תעלה תמונה של הכפתורים שיש לך עכשיו אולי זה אותו דבר.

עוד מעט אני מעלה תמונה של ההגה שלי

שאלה קטנה מה זה הכתור של הMODE ולידו ?

לי יש כפתור שהוא מחליף לי תחנות רדיו אוטומטי כל כמה שניות כזה ולידו כפתור השתק של הרדיו

אם אני קונה תכפתור שחסר והכבל לאן אני מחבר תכבל

איפה בדיוק חסר החיבור שבכל הישן אין ?

עריכה אחרונה על ידי RON1888
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
כנראה שתצטרך כפתורים, סליל שעון וגם את החיווט עצמו ביניהם, שנקרא extension wire.

הגיע החלק אני לא יודע איך לפרק תכרית אוויר בשביל להחליף תכפתורים מישהו יכול להסביר לי ?

ראיתי סרטון

אבל לא הבנתי איזה בורג הוא מוציא שם איזה מברג אני צריך נתקעתי רק בחלק הזה

אין לי זווית להסתכל מה הולך שם

פורסם

אם אתה לא יודע עדיף שלא תתעסק.. אתה עלול להתקין את זה לא ישר.

או שתסתכל שוב ושוב, ותחפש גם מדריכים בעברית באינדקס של הכנופיה, עד שתרגיש בטוח...

פורסם
אם אתה לא יודע עדיף שלא תתעסק.. אתה עלול להתקין את זה לא ישר.

או שתסתכל שוב ושוב, ותחפש גם מדריכים בעברית באינדקס של הכנופיה, עד שתרגיש בטוח...

זה לא שאני לא יודע אני הבנתי הכל הבעיה שאני לא הבנתי ולא רושמים איזה מברג צריך בשביל הברגים

מאחורי ההגה לא רושמים וניסיתי ולא הצלחתי למצוא

כמו שראית בסרטון ששלחתי הכל מובן וזה פשוט מאוד

רק הברגים מאחורי ההגה אני לא מצליח להבין איזה מברג צריך

ואין לי זווית להסתכל שם

פורסם

עכשיו ראיתי את הסרטון, ממש מסורבל ולא ברור.

https://knufia.org/%d7%99%d7%95%d7%a0%d7%93%d7%90%d7%99-i35-elantra-%d7%94%d7%97%d7%9c%d7%a4%d7%aa-%d7%a1%d7%9c%d7%99%d7%9c-%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%9f/

כאן יש הסבר טוב יותר וזה די גנרי ההחלפה...

אם דיברת על 2 הברגים שתופסים את הכרית האוויר הם בדרך כלל טורקס

פורסם
עכשיו ראיתי את הסרטון, ממש מסורבל ולא ברור.

https://knufia.org/%d7%99%d7%95%d7%a0%d7%93%d7%90%d7%99-i35-elantra-%d7%94%d7%97%d7%9c%d7%a4%d7%aa-%d7%a1%d7%9c%d7%99%d7%9c-%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%9f/

כאן יש הסבר טוב יותר וזה די גנרי ההחלפה...

אם דיברת על 2 הברגים שתופסים את הכרית האוויר הם בדרך כלל טורקס

איזה סוג טורקס צריך ?

פורסם

אולי 30 אם אני זוכר טוב, וגם זה לא בטוח, בכל רכב זה שונה.

תדאג שיהיה לך סט מלא בכל אופן, זה לא עולה הרבה

• תוכן חדש...