Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C15

shany-ni
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם.. לפני כמה ימים הלכתי לראות את האוטו שרציתי (מישום מה אין הרבה סיטרואן C15 שנת 99 למכירה).

על הרכב עצמו הוא רצה 3000 אבל כשהלכתי לבדיקה במוסך נאמר לי שם שצריך להחליף את המשאבת סולר.. או לשפץ אותה..

בנוסף יש נזילה של מים במדחס משהו (לא ממש הבנתי).

אז רציתי לשאול.. לגבי התיקונים המוסך הציע לי רק על המשאבת סולר 1800 ובגדול על כל השאר כדי להוציא את הרכב בובה 2500 בערך.

האם המוסכניק אמין או שהוא מנצל את החוסר ידע שלי? כמה אמור לעלות בערך שיפוץ של משאבת סולר?

האם בכלל שווה לי להשקיע על הרכב הזה?

תודה לכל העונים .

(כבר פירסמתי הודעה כזאת ומשום מה היא נמחקה.. אם אני עוברת על איזה כלל אשמח שמישהו יגיד לי ואני אתקן)

כנופצונית מתלמדת :-D

פורסם

(כבר פירסמתי הודעה כזאת ומשום מה היא נמחקה.. אם אני עוברת על איזה כלל אשמח שמישהו יגיד לי ואני אתקן)

הודעה שלך לא נמחקה. רשמת אותה בפורום טכני והיא עדיין שם.

מצטרף להמלצה לא לקנות את הרכב הזה.

אם רוצים מסחרית בתקציב נמוך מאוד אז או קנגו/ברלינגו מהמודלים המוקדמים 97-00, או רנו אקספרס בנזין 97-98.

וקחי בחשבו שהן לא יהיו במצב טוב או אפילו קרוב לזה ותצטרכי להשקיע בתיקונים יותר מסכום הקניה הראשוני.

פורסם

הבנתי מחברים שכל חלק בקנגו יעלה לי כפול כמעט. וכן במחיר של 5000 אני מחפשת סוג של מסחרית (אני מעבירה קורסים של יצירה למבוגרים אני צריכה מקום וגובה).

השאלה היא האם ברגע שאני אקנה כל סוג של אוטו במחיר של 5000 אני לא אבלה כל חודש במוסך..הרי בסופו של דבר אם יש לי אפשרות לקנות רכב ולהוציא 3000+2000 תיקונים זה לא עדיף על להוציא 5000 ולהתחיל חודש אחריט בתיקונים?

כנופצונית מתלמדת :-D

פורסם

גם אם תיקני ב 3000 וגם אם תקני ב 5000 יהיו תיקונים. אולי לא כל חודש, אבל יהיו.

והרכב לא יצא "בובה" אחרי השקעת 2500 ש"ח. מקסימום הוא ייצא במצב נסיעה. שימי לב להבדל.

אי אפשר לקנות רכב מסחרי ב 3000 ש"ח ולבנות על כך שהוא ישרת אותך בלי תקלות. אין דברים כאלה.

פורסם

את לוקחת את העניין בשחור ובלבן, ניתן למצוא גם רכבים שמורים, רק שמדובר ברכב כ"כ מיושן (ושעבד למחייתו כל חייו), שחבל להמר על רכב שיש עליו תיקונים רבים על ההתחלה.

אם כבר, הייתי מחפש רנו אקספרס שיש ממנה כמויות גדולות הרבה יותר למכירה ואז את יכולה לבחור את האקזמפלר השמור ביותר אבל מאחר והדגמים הראשונים של הקנגו כבר מדגדגים את התקציב שלך, ללא ספק הייתי הולך על קנגו שהיא רכב הרבה יותר מודרני והכי חשוב, הרבה יותר בטיחותי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מצטרף להצעה להתרחק מC15

ברלינגו וקנגו מציעות לך עולם אחר לגמרי

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אני אסכם:

רכב מסחרי ב 3000 שח זה בור בלי תחתית, בייחוד לאנשים שאין להם רקע טכני או עושים דברים בעצמם - וכל תקלה מקפיצה אותם למוסך.

אף אחד כמעט לא מתחזק רכב של 3000 שח ברמה גבוה, יש המון רג'קטים ואנשים אומרים "תודה" שהוא נוסע וזהו.

עכשיו, איך הוא נוסע - זו כבר שאלה אפשר לפתוח עליה עוד דיון נוסף :lol:

בנוגע למזגן בקיץ או חימום בחורף - קחי בחשבון שבתקציב הזה יש מכוניות שהגיעו למצב של תקלה באחד הרכיבים האלו, ומאחר ומדובר בתיקונים יקרים לא מתקנים - אז יש סבירות שמתצאי אחת בלי מזגן אבל עם חימום (או להפך), ואני לא אתפלא אם תמצאי כאלה שאין בהם לא חימום ולא מזגן לקיץ.

בנוגע ל C15: מדובר ברכב מאוד מיושן. אין בו "דשבורד" אלא חתיכת פלסטיק שגם כשהיה חדש התפרקה בידיים. אין אביזרי בטיחות ואני בספק אם נושא החלפים הוא קל כמו שהיה פעם. היתרון בברלינגו וקנגו הם פשוטים: יותר בטיחותיים, יש סיכוי למצוא אקסמפלר עם ABS או אפילו ABS ו-2 כריות אויר, הרבה יותר איכותי והרבה יותר מודרני מ C15. בנוסף, הקנגו נמכרה מ 97 עד 2008 עם מתיחת פנים באמצע (ב 2004 נמכר כבר הדגם עם המתיחת פנים), כאשר לאורך השנים יש לא מעט חלקים משותפים. בברלינגו אותו הסיפור: נמכרה מ 97 עד 2011 עם מתיחת פנים באמצע (ב 2003) ויש חלקים ב-ש-פ-ע.

לתחזק אוטו (בכלל) ובמיוחד כזה - זה יכול להיות מאוד יקר - ובכלל: מה שמוכרים היום ב 3000 שח זה "נבלות" במצב גרוע. נדרשת המון השקעה בשביל להחזיר אותן למצב של "רכב"...

אגב, ב"יד 2" וב "פשפשוק" בפייסבוק היתה מפורסת קנגו מודל 99 באיזור ה 3900~ שח. ביד-2 יש עוד כאלה שמפורסמות במחירים דומים. מאחר ויש (יחסית) היצע בשוק, יש אפשרות לבחור. כדאי לכתת רגליים ולראות כמה רכבים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אוסיף שכל דגמי קנגו בכל השנתונים ללא יוצא מן הכלל הגיעו עם 2 כריות אוויר.

ברלננגו 99% מהדגמים בכל השנתונים הגיעו עם 2 כריות אוויר, למעט גירסה אחת נדירה מאוד ברמת גימור גבוהה דווקא שהגעה ללא כריות אוויר באיזור השנים 99-2001.

במודלים המוקדמים לא היה ABS, באיזור שנת 2000-2001 הפך להיות אופציה בתוספת תשלום ובהמשך כסטנדרט.

• תוכן חדש...