Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי פורום שלום

יש לי שאלה לנכבדי הפורום

לפני שבוע בערך זוגתי היקרה החנתה את רכב ברח' זבוטינסקי (כיוון נסיעה פתח תקווה) בבני ברק.

בערך מול מכון מור במאונך למדרכה אבל בזווית מסוימת בדיוק כמו שהחנו שאר הרכבים במקום.

הרכב שלנו הוא סיטרואן C4 פיקאסו. אישתי נצמדה למדרכה מקדימה בצורה מקסימלית אך הרכב טיפה בלט החוצה. (ראה תמונת)

כאשר אישתי חזרה לרכב הבחינה בשוטר שרשם לה דוח. כל הסברים לא עזרו למנוע את קנס.

על סך 250ש"ח ללא נקודות

לשאלתי האם אפשר לבקש להמיר את קנס לאזהרה?

בהנחה שיש היסטוריה נקיה של 3-4 שנים אחורה.

2013-10-08 16.10.15.jpg

php8GVKU5AM.jpg

פורסם

כדי להמיר דו"ח לאזהרה יש צורך בהחזקת רשיון של 10 שנים לפחות, מתוכן 5 שנים אחרונות ללא עבירות כלל ושאין לה אזהרה קיימת.

מה סימול העבירה דרך אגב?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני מעלה את קנס

שמתי לב ששוטר רשם שזה רכב מסחרי (סימנתי בצהוב)

ברישיון רכב מופיעה פרטי

אולי יש כאן עילה לביטול הקנס

קנס.jpg

פורסם

זה אולי אני אבל קשה לקרוא את כתב היד וקשה עוד יותר להבין מה הספרה האחרונה של סימול העבירה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

העבירה היא הפרעה לתנועה. סמל הסעיף הוא 5938.

לענין סוג הרכב, זו לא עילה לביטול הקנס.

מהתמונות שהעלית נראה שהרכב לא בלט "קצת" החוצה אלא חסם חצי נתיב נסיעה ואכן הפריע לתנועה.

שווה לנסות להמיר את הדו"ח לאזהרה אם עומדים בקריטריונים אך מדיניות המשטרה היא לא להמיר דו"חות חניה לאזהרה בדרך כלל.

פורסם
כדי להמיר דו"ח לאזהרה יש צורך בהחזקת רשיון של 10 שנים לפחות, מתוכן 5 שנים אחרונות ללא עבירות כלל ושאין לה אזהרה קיימת.

מה סימול העבירה דרך אגב?

זה ממזמן כבר לא 5 שנים ללא עבירות אלא 10 שנים ללא עבירות תנועה!

פורסם
זה ממזמן כבר לא 5 שנים ללא עבירות אלא 10 שנים ללא עבירות תנועה!

אתה טועה.

יכול להיות שהתבלבלת. בעבר התנאי לאזהרה היה 5 שנים רשיון ושנתיים ללא עבירות אך זה שונה ב-2010 ל- 10 שנים רשיון מינימום ו-5 שנים ללא עבר תעבורתי.

מאז אין שינוי במדיניות.

• תוכן חדש...