Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכל הג'יפונים (אני יודע שיש להם יכולת שטח זעומה), מי לדעתכם הכי נאה ומי הכי מכוער? יש לי פה ויכוח משעשע עם אישתי אספר לכם אחרי שתענו:

- מיצובישי אוטלנדר

- הונדה CRV

- מאזדה CX5

- פורד קוגה

תודה על שיתוף הפעולה!

פורסם

לדעתי האוטלנדר הכי יפה, אבל לא הדגם האחרון אלה השניים שלפני (זה ללא הגריל הגדול הכי יפה)

האחרון מכוער.

גם הפורד מאוד יפה

המזדה יד סתמית לטעמי אם כי לא אומר מכוערת

וההונדה אכן מכוערת, אגב העיצוב שלהם לדעתי מעולם לא היה מוצלח עבור הג'יפונים שלהם.

פורסם
מכל הג'יפונים (אני יודע שיש להם יכולת שטח זעומה), מי לדעתכם הכי נאה ומי הכי מכוער? יש לי פה ויכוח משעשע עם אישתי אספר לכם אחרי שתענו:

- מיצובישי אוטלנדר

- הונדה CRV

- מאזדה CX5

- פורד קוגה

תודה על שיתוף הפעולה!

טוב ! על זה לא חשבת . היית צריך לעדכן את הרשימה .

images.jpg

הורד.jpg

פורסם

מכוער: אאוטלנדר

יפה: אין ברשימה, אם מאלצים אז הקוגה

בקטגוריה: ספורטאז' הכי יפה

אני גם אוהב את העיצוב הפשוט והתכליתי של הXV

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

זה סאנטה-פה! לא סאן טפה :arrow:

הכי יפה זה הרנג' רובר איווק אבל בקטגוריית המחירים שציינת אז הספורטאז' ללא ספק...

מהרשימה שלך כולן לא משהו. הייתי הולך על המאזדה בתור הכי יפה.

הכי מכוערת זאת המיצובישי אווטלנדר, עיצוב נוראי!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
מכוער: אאוטלנדר

יפה: אין ברשימה, אם מאלצים אז הקוגה

בקטגוריה: ספורטאז' הכי יפה

אני גם אוהב את העיצוב הפשוט והתכליתי של הXV

למעט נושא הXV שאותו אני ממש לא מחבב, דעתי בדיוק כדעתך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לפי דעתי הקוגה...תמיד אהבתי רכבים ייחודיים שאין אותם הרבה על הכבישים....הכול זה עניין של תקציב..

אבל שוב פעם,על טעם וריח אי אפשר להתווכח,

זיו.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

הקוגה במציאות לא הכי יפה. היא נאה מאוד האמת, אבל היא לא תקלע לחובבי הפוזה. העיצוב שלה טוב, אבל אין בו את אפקט ה"וואו" שחובבי קטגוריית ג'יפוני המדרכה כל כך אוהבים. היא פשוט נראית כמו פוקוס מגודלת. המאזדה קצת פחות סולידית ולא כולם יאהבו את הלוע הגדול מקדימה (אני אוהב), אך לדעתי מציעה קצת יותר פוזה והעיצוב קצת יותר זורם.

הפיג'ו שונה לגמרי 3008, העיצוב שלה לדעתי מאוד מוצלח והוא לא נפוץ כמו ה-CX-5 שבקצה הזה יאבד את היופי שלו.

האאוטלנדר נראית קצת כמו מיניוואן, והספורטאג' (שלא נמצאת ברשימה אך הוזכרה כאן) מציעה הרבה פוזה ותחושת גודל כשרואים אותה, אך לטעמי העיצוב הזה קצת מוגזם וכבר מתחיל להתיישן. מבפנים היא בכלל לא שוות ערך לשאר המתחרות שכאן מבחינת איכות. ההונדה הכי פחות יפה, למעשה אפילו מכוערת.

בקיצור לדעתי הסדר הוא כזה (כולל הדגמים שלא הזכרת בתחילת הנושא)

הכי יפה זאת המאזדה (אך כבר היא מתחילה לאבד את זה בגלל שהפכה למאוד נפוצה).

אחריה הקוגה וה-3008

הספורטאג'

האאוטלנדר

ולבסוף ההונדה, ובהפרש אדיר.

• תוכן חדש...