Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיגריות בתאילנד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני טס לתאילנד בעוד כמה חודשים, וכבר מעכשיו אני מתלבט מה לעשות עם הסיגריות.

אני מעשן סיגריות מסוג פרלמנט, שאין בהרבה מקומות בעולם וגם לא בתאילנד.

הבנתי שאסור להכניס לתאילנד יותר מפקט סיגריות 1 לאדם.

מצד אחד מפחיד להסתכן בקנס כבד שיכול להגיע ל1500$(!!) , מצד שני, אני לא מסתדר עם סיגריות אחרות.

יצא למישהו להתקבל בסיטואציה הזאת? מישהו מעשן פרלמנט והתנסה בסיגריות שמזכירות את הפרלמנט בתאילנד?

חברה שלי מעשנת lm light , שאותם כן אפשר להשיג בתאילנד, אבל היא מפחדת שהטעם שונה ולא יהיה לטעמה.

מישהו יכול לאשר את החששות שלה? סיגריות מערביות כגון lm מיוצרות במפעל שונה לשוק לשוק התאילנדי?

אם ה lm כמו בארץ, אני אוכל להביא איתי 2 פקטים של פרלמנט ואז יהיה לי כמות שתספיק לי כנראה.

את הlm שרכשה ביוון כן עישנה והטעם היה זהה לארץ חוץ מצבע הפילטר שמשום מה היה חום ולא לבן כמו בארץ.

אז מה הולך בתאילנד?

פורסם

אני לא הכרתי את הנוהל הזה כשהגעתי לתאילנד ויצא ש"הברחתי" 2 פאקטים שהספיקו לי לטיול WINSTON.

מה שהיתי מציע בכל זאת, משום שאני זוכר שהסיגריות המקומיות מזעזעות, לגלגל סיגריות , את זה מותר להכניס אם אני זוכר נכון.

וזה בהחלט עדיף על המקומיות

פורסם

לצערי להפסיק לעשן כרגע לא בא בחשבון, אולי בעוד כמה שנים..

גם לגלגל סיגריות אני לא מסוגל, ניסיתי בארץ, לא אהבתי את ההתעסקות והטעם.

פורסם

בקשר לlm שים לב הקופסא הרכה היא אחד לאחד כמו בארץ הקופסא הקשה פשוט מזעזע

אכן בפרלמנט לא נתקלתי אבל מלבורו/ לייט אותו הדבר הכי הרבה תעשן מלבורו לייט

ובלי קשר תפסיק עם הזבל הזה חבל על הבריאות והכסף

הכול יהיה בסדר

פורסם

חבר שלי מעשן פרלמנט, והוא אומר שהוינסטון שם הוא אותה איכות והמחיר 9 שקל לקופסא\ה.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

כאחוות הפרלמנט גם אגיד לך שאם יצא לך להיות בטורקיה - מדינה אשר קיים בה פרלמנט - הטעם לא דומה בעליל.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
בקשר לlm שים לב הקופסא הרכה היא אחד לאחד כמו בארץ הקופסא הקשה פשוט מזעזע

אכן בפרלמנט לא נתקלתי אבל מלבורו/ לייט אותו הדבר הכי הרבה תעשן מלבורו לייט

ובלי קשר תפסיק עם הזבל הזה חבל על הבריאות והכסף

הפרלמנט הרגיל חזק הרבה יותר מהמלבורו לייט,

אם סדרת המלבורו היא דומה אז אני במקומך הייתי הולך על המלבורו מדיום,

עד לא מזמן עישנתי ווינסטון קבוע וחזרתי למלבורו לייט, היה קשה קצת בהתחלה להתרגל לכמה שהיא חלשה יחסית.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
הפרלמנט הרגיל חזק הרבה יותר מהמלבורו לייט,

אם סדרת המלבורו היא דומה אז אני במקומך הייתי הולך על המלבורו מדיום,

עד לא מזמן עישנתי ווינסטון קבוע וחזרתי למלבורו לייט, היה קשה קצת בהתחלה להתרגל לכמה שהיא חלשה יחסית.

התחליף הכי טוב לפרלמנט זה ווינסטון קוד (לא אקווה קוד). גם פילטר גם יחסית חזק.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

• תוכן חדש...