Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי במדריך פה בפורום שלא עושים פלסטלינה על רכב עם צבע מטאלי, ומצד שני הבנתי שפלסטלינה זה חובה לפני יישום ווקס..

לא מצאתי תשובה חד משמעית בחיפוש, מישהו?

פורסם

אפשר לעשות על צבע מטאלי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

באיזה מדריך קראת דבר כזה ?

בתור חומר סיכוך ניתן להשתמש בסבון מהול או חומר יעודי. ONR יש לך ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
באיזה מדריך קראת דבר כזה ?

בתור חומר סיכוך ניתן להשתמש בסבון מהול או חומר יעודי. ONR יש לך ?

זה המדריך:

קישור

וזה ציטוט מהקישור:

בנוסף קיים מוצר הנקרא "פלסטלינה" וההבדל בינו לבין הפוליש שהוא אינו מסיר שכבת צבע, אך מה שכן קיבלתי המלצות מחנויות חלקי חילוף שמכרו את החומר שלא להשתמש בפלסטלינה על גבי צבע מטאלי.

יש לי סבון ייעודי של Kercher ועוד בקבוק אמריקן איגל, ONR אין לי ולא הבנתי ממש מה הקטע שלו..

פורסם

כמו שבטח ראית שם המדריך הזה ישן, הוא נכתב לפני 7 שנים, חלק מהדברים שם לא מעודכנים.

תשתמש באמריקן איגל, שים במים קצת סבון עד שתרגיש שהמים כאילו שומניים וחלקים.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
כמו שבטח ראית שם המדריך הזה ישן, הוא נכתב לפני 7 שנים, חלק מהדברים שם לא מעודכנים.

תשתמש באמריקן איגל, שים במים קצת סבון עד שתרגיש שהמים כאילו שומניים וחלקים.

אז אם הבנתי הכל>

שטיפה טובה טובה, ייבוש טוב טוב.

פלסטלינה, שטיפה קלילה >ייבוש.

ווקס בשעות הערב.

אמת?

פורסם

כן,זאת השיטה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הוא ווקס בסיסי,אם איני טועה אסור שהוא יגע בפלסטיק לא צבוע,למשל המתחרה שלו CARPLAN AUTOFINISH שמאוד מומלץ וגם אני השתמשתי בו משאיר סימנים לבנים,אני מציע לקנות את CARPLAN שגם יש אותו באתר.

פורסם
הוא ווקס בסיסי,אם איני טועה אסור שהוא יגע בפלסטיק לא צבוע,למשל המתחרה שלו CARPLAN AUTOFINISH שמאוד מומלץ וגם אני השתמשתי בו משאיר סימנים לבנים,אני מציע לקנות את CARPLAN שגם יש אותו באתר.

לא צריך שהווקס יהיה מותאם במיוחד לצבע מטאלי?

פורסם
לא צריך שהווקס יהיה מותאם במיוחד לצבע מטאלי?

הרי ענו לך כבר כאן לפני כמה שעות http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=502428

יש פה בסך הכל חבורה די קבועה ושרשור חדש לא יוליד תשובות שונות.

חוץ מזה, ממליץ לך לעשות חיפוש לפני שאלות בסיסיות. תאר לעצמך שכבר שאלו על הנושא הזה לפניך.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
הרי ענו לך כבר כאן לפני כמה שעות http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=502428

יש פה בסך הכל חבורה די קבועה ושרשור חדש לא יוליד תשובות שונות.

חוץ מזה, ממליץ לך לעשות חיפוש לפני שאלות בסיסיות. תאר לעצמך שכבר שאלו על הנושא הזה לפניך.

אני מבטיח שלפני כל שרשור שאני פותח אני מחפש את השאלה שלי בפורום.

שאני לא מוצא תשובה שמספקת אותי, אני פותח שרשור.

אם אני לא בטוח לגבי משהו במיליון אחוז, אני אפתח שרשור - אני לא אקנה משהו ואיישם מבלי שאני סגור עליו.

ולמי שיש בעיה לענות לי, שפשוט לא יגיב.

מיותרים המשפטים האלו "חפש בפורום", זה סתם ספאם - אולי יש כאלה שמונה ההודעות מדליק אותם?

בקיצור, מי שיכול לתרום - בברכה ותודה רבה.

עוד שאלה, אפשר המלצה לוקס טוב שייתן ברק נראה ויגן על האוטו, לצבע כחול ככה אם זה משנה - במחיר שפוי?

פורסם

אתה לא מבין. וההערות מהסוג הזה אליך חוזרות מהרבה חברים.

בגלל שיש פה חבורה די קבועה שנשמח שתצטרף אליה, בוודאי תסכים שפורום מוצלח הוא בין היתר עם תרבות דיון ורמה.

למה אתה חושב ששרשור עם כותרת על פלסטלינה צריך לעסוק בווקס. הרי פתחת כבר שרשור על וקס. למה שלא תמשיך את הדיון שם?

מי שנמצא פה הרבה, עושה את זה בגלל שהוא רוצה ללמוד ולתרום היכן שאפשר.

שאל על ווקס בשרשור המתאים ומבטיח שאענה לך.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...