Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי הזדמנות לקנות פורד מוסטנג יד 2 במחיר מצויין, אבל "הבעיה" היא שזה המודל עם הגג נפתח המלא, כלומר כל הגג נפתח עד הסוף. יש בזה יתרון ענקי שזה מלא פוזה, אבל מה החסרונות?

מה קורה עם האוטו מתהפך בתאונה? רכב סגור בלי גג נפתח יהיה יותר מוגן בהרבה? החומר שסוגר את הגג לא נראה לי חזק במיוחד.

מה קורה בגשם? יש סיכוי לדליפות מים?

מה עם פריצות לרכב?

דברים שיעופו עלי בכביש כמו סיגריות במקרה הטוב?

אני יודע שגג נפתח זה מלא פוזה אבל אולי לא שווה עם כל החסרונות שלו. מה דעתכם?

תודה מראש לעוזרים :)

פורסם

[

כמו שאמרת

יתרונות :

1. פוזה

2. כיף

חסרונות :

כל השאר.

עקרונית לגבי התהפכות יש בכל הרכבים האלו קשתות התהפכות לפעמים הם בולטות לעין ולפעמים הם נסתרות וקופצות החוצה כאשר הרכב עובר זוית גלגול מסויימת שממנה ההתהפכות היא בלתי נמנעת, כמובן שאם אתה בלי חגורה אתה תעוף החוצה. זו אמנם לא אותה רמת בטיחות כמו רכב סגור אבל אם אתה חגור זה גם לא כלכך בעייתי.

אני לא מכיר את הרכב אבל אם מדובר בגג בד ישנה בעיה של ונדליזים שנגרמת ע"י ילדים משועממים וסתם אנשים קנאים וצרי עין כאשר התיקון יכול להיות מאוד יקר.

לגבי פריצות לא נראה לי שזה משנה משהו כי עדיין הרבה יותר קל לשבור את החלון מאשר להיתעסק עם הגג.

סיכוי לדליפות ברור שיש אם יש לך חור קטן בגג יש לך דליפה.

דברים שיעופו בכביש - לא נראה לי הרבה יותר בעייתי מאשר לנסוע עם חלונות פתוחים

תבדוק מחירי ביטוח לרכב הזה כי נראה לי שלהרבה גנבים יהיה קשה מאוד לעמוד בפיתוי.

אם זה שווה? אי אפשר למדוד רכבים כאלו או רכבים ספורטיביים בכלל במדדים של בעד ונגד אלו רכבים שאתה קונה רק כי זה ממש אבל ממש עושה לך את זה ,ולא כי זה משתלם באיזושהי צורה (חוץ מאם אתה מחפש לתפוס בחורות כי אז זה משתלם בטירוף).

פורסם

קבריולטים --

כבדות יותר וקשיחות פחות.

פחות אירודינמיות.

אלו עם הגג הקשיח (לא המוסטנג) הן עם מרכז כובד גבוה יותר.

עם עוד מערכת חשמלית שיכולה להתקלקל.

במקרים מסוימים הגג מקבל בטן עם השנים ו/או לדלוף.

מוגבלות מאוד בתא המטען כאשר הגג פתוח ועשויות להיות קלאוסטרופוביות כאשר הגג סגור.

אבל זה המון פוזה ויש אנשים שמאוד אוהבים את החוויה של נסיעה ברכב כזה (לא כולם ד"א).

תתייעץ בפורומים הרלוונטיים בארץ ובארה"ב לגבי התחלואות הספציפיות של המוסטנג דנן ותחליט אם זה שווה לך את הפוזה והחוויה - זה משהו סוביקטיבי לחלוטין ולכן זה משהו שרק אתה יכול לדעת.

ובלי קשר - תפנה לרופא המשפחה בנוגע לאפשרויות גמילה מסיגריות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...