Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי מיניואן - ~150K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הרכב המומלץ ל-5 נפשות בוגרות על ציודם?

סטייל מיניואן/ואן

אמינות/דלק/מרחב/פינוקים.

150-160K רצוי חדש אפשר משומש טרי (אם יש)

פורסם

שברולט אורלנדו 0 ק"מ מליסינג יכולה להתאים - יש ב-142K כאן

מיצובישי אאוטלנדר במבצע של 25 שנה למיצובישי בארץ יכול גם הוא להתאים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
תודה,

השברולט דיזל? זה לא מפריע לאיכות החיים? :)

בכלל שברולט זה רכב אמין?

שברולט זה מותג, לא רכב ספציפי. יש שברולטים יותר אמינים ויש פחות. כמו תימנים, יש יותר קמצנים ויש פחות :wink:

ספציפית במקרה של האורלנדו, לא שמעתי על בעיות ספציפיות.

בנוסף לשני הרכבים הללו אני מציע להוסיף לרשימה גם את קיה קארנס החדש. מיניוואן חביב מאוד, איכותי ומעוצב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

דיי עם הפגיעה באיכות החיים של מנוע דיזל, זה כבר לא רלוונטי איזה 20 שנה. גם בסוף כולם שמים צמיגים סינים מרעישים הרבה יותר מהמנוע.

הטורבו דיזל הזה יסחןב 5 נוסעים+ציוד בעליה בלי להוריד הילוך, מנוע בנזין יצטרך איזה 5000 סל״ד בשביל זה...אפרופו איכות חיים.

כדאי גם ללכת לראות איזו הנחה ניתן לקבל בשברולט עצמם.

החסרון בשברולט הוא צריכת הדלק שמאכזבת בשביל דיזל, גרנד סניק דיזל לעומת זאת יהיה מעט נוח יותר, שימושי יותר וחסכוני הרבה יותר.

פורסם

את האורלנדו חפרנו מכל כיוןו אפשרי כאן

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=462924

סה"כ במחיר הזה הוא מיניוואן מצוין.

אני מתנייד כיום על פג'ו 5008 שגם יענה לדרישה אבל בקצה התקציב שלכם כחדש, ואני חושב שהוא טוב מהאורלנדו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בקטגוריית המחיר הנ"ל הייתי בודק אופציה על רכבי סטיישן ולא על רכבי מיניוואן

האופציה הטובה ביותר לדעתי בקטגוריה היא הפורד מונדיאו סטיישן ST2.0ECO ,נכון זה לא רכב חסכוני

אבל בכל השאר תקבל אקסטה לתמורה.

פורסם

מה אני אגיד לך? אצלי בעבודה יש אחת כזאת שכורה והמזגן שלה ממש לא להיט. בקיץ רק דרגה 5 איכשהו מקררת את תא הנוסעים וגם זה בקושי רב. לקחו את הרכב למוסך מורשה של פיג'ו ואמרו לנו ש"ככה זה ברכב הזה. לא יעזור כלום, אין מה לעשות".

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
ה-5008 בזבזני יותר בדלק בצורה משמעותית. והמזגן שלו דרדלה...

חייב שלא להסכים. בפרופיל נסיעה בלתי רחמני בעליל אני על ליטר ל 9.5 ק"מ, באורלנדו כנ"ל היה ליטר ל 11, לא הבדל משמעותי.

והמזגן על הכיף כיפאק, אם כבר דרדלה בוא נדבר על המזגן בפורד גלקסי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
המזגן של ה5008 מצויין,ואני עוד סובל מחום בקיצוניות.

ב 5008 המזגן לא ממש מקרר אבל צריכת הדלק (ע"פ קבלות של תחנת הדלק) היא בממוצע 1:10 , לפעמים 1:11 אם אני עושה יותר בינעירוני. רוב הנסיעות: עירוני. דרך אגב דווקא בנושא צריכת הדלק האורלנדו (עם פוטנציאל הדיזל) קצת מאכזבת.

פורסם
ב 5008 המזגן לא ממש מקרר אבל צריכת הדלק (ע"פ קבלות של תחנת הדלק) היא בממוצע 1:10 , לפעמים 1:11 אם אני עושה יותר בינעירוני. רוב הנסיעות: עירוני. דרך אגב דווקא בנושא צריכת הדלק האורלנדו (עם פוטנציאל הדיזל) קצת מאכזבת.

אם זה לא מקרר חוששני שאתה צריך לנסות רכבים אחרים בגודל הזה כדי לקבל פרופורציה.

פורסם
אם זה לא מקרר חוששני שאתה צריך לנסות רכבים אחרים בגודל הזה כדי לקבל פרופורציה.

נסעתי במזדע MPV ישנה , איזה יופי של מזגן. אפילו בשורה השלישית יש יציאה (וגם בקר עוצמה!) .

רק מה... הדלק , אוי הדלק שם זורם כמו מים.

לגבי פורד SMAX או גלקסי - המזגן אצלהם נקודת תורפה ידועה .

• תוכן חדש...