Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה

לאחר שבוע של משא ומתן על רכב קיה ריו 2010 הגעתי למחיר 54K שח ומקדמה שולמה כבר.

מה שמוזר לי שאיש המכירות הראה לי לפי מחירון חוברת של לוי יצחק שמכיר מחירון יוצא 68K לאחר שקלול כי הרכב עלה לכביש בחודש 12 2010.

אני עכשיו בודק בעצמי באינטרנט לפי לוי יצחק וזה לאחר שקלול יוצא 58.5K האם עבודה עליי?

פורסם

אני בודק דרך האתר של לוי יצחק משקלל..מחירון של הרכב 62K הרכב עלה על הכביש ב12 2010 ומוסיף את זה שזה רכב ליסינג עם 78100 ק"מ אני מקבל שהמשוקלל הינו 58400 שח ולי נאמר שלפי השקלול המכיר דווקא 68K אני ממש מבולבל אתה יכול לבדוק לי אולי לפי הנתונים שנתתי מה המחירון אתה או מישהו אחר..אני אודה לכם מאוד!

פורסם

הכנסתי לשקלול את כל הנתונים...

78K ק"מ עלה על הכביש ב12/2010 ובעלות נוכחית ליסניג ואני מקבל 58500 אלף שח

מישהו יכול לאמת לי את זה?

פורסם

אחת מהחברות אלבר-אוויס-אלדן-הרץ. אבל זה לא משנה אני לא רוצה להגיד משהו רע עד שאני לא יאמת את זה זה קצת מוזר אני הבנתי לפי מה שאמר לי שבגלל שהרכב עלה על הכביש בדצבמר 2010 המחיר דווקא עולה ל68K ולפי השקלול שלי באתר הוא יורד כמעט למחיר שסגרתי.

פורסם

תשמע, דבר ראשון, כל החברות שציינת הן לא מושג נרדף לאמינות. מה שכן ייתכן זה שהמושג ליסינג מתבלבל אצלכם. ידוע לי שיש שני סוגים, החכר/השכרה ועוד משהו. על אחד מורידים 8% אם אני זוכר נכון, ועל השני 20 וקצת. אולי כאן טמון ההבדל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אוקיי הרישיון שלו אצלי מצולם רשום השכרה החכר שנאמר לי שזה ליסינג.

הבחור אמר לי שבגלל שהרכב עלה על הכביש רק ב12/2010 מוסיפים 2200 שח על כל חודש או חודשיים משהו כזה וככה הגיע ל68600 מחירון.(לפי לוי יצחק) אבל גם שאני רושם את הנתונים האלו וחודש עלייה על הכביש ברשת בלוי יצחק זה מראה תמונה לגמרי שונה 58500

אתה יכול לאמת לי את זה?

פורסם

אני מצטער, אין לי מחירון של לוי יצחק. אם הכנסת את הנתונים במדויק לשקלול מחירון, אז אני לא חושב שאתה טועה. השקלול אמור לכסות הכל. בוא נמתין למישהו שיש לו גישה למחירון.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תשמע אם זה נראה כמו חרא ומריח כמו חרא אז כנראה זה...

ואני יכול לחשוב לפחות על 10-20 סוגי רכבים יותר טובים ומפנקים בכל פרמטר שתוכל לקנות במחיר הזה ולא מליסינג לשעבר!

אם אתה בכל זאת הולך על זה, אל תוותר על בדיקה במכון לבחירתך.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

לא נראה לי שמנסים לעבוד עליך, נראה לי שפשוט לא ממש הבנתם אחד את השני.

כשהוא מדבר איתך על מחירון הרכב, הוא לא משקלל את זה שהרכב הוא רכב ליסינג. הוא מראה לך את המחירון של הרכב כאילו הוא רכב פרטי, ומזה הוא נותן לך הנחה של 10%-20%. ההנחה הזו היא בעצם ההנחה שמשוקללת במחירון כשאתה מזין שהרכב הוא רכב ליסינג. הרי לא ציפית לקבל הנחה של 20% פעמיים, נכון?

גם כשחברות הליסינג מפרסמות מבצעי מכירות עם 25%-30% הנחה (על רכבים שחוטים שהם לא הצליחו למכור), הכוונה היא להנחה מהמחירון המלא של הרכב, לפני שמשקללים את זה שזה רכב ליסינג.

פורסם

אם המחירון אחרי כל השיקלולים יוצא לך 58.5K ושילמת 54K אז בסך הכל סגרת עיסקה סבירה, אולי לא טובה כמו שחשבת אבל קשה להגיד פה שרימו אותך.

כמובן זה בהנחה שבדקת את הרכב והוא במצב טוב ללא תאונות וללא צורך בתיקונים מיוחדים.

פורסם

תודה לכולם על המענה שלכם זה עוזר מאוד.

מה שמטריד האמת שאת ההנחה קיבלתי ממחירון שלא שוקלל בו קילומטרז 80 אלף אבל מצד אחד שוקלל חודש עליה על הכביש 12/2010 20% הנחה קיבלתי מ68600 שח וקח הגעתי בסופו של דבר ל54K לאחר משא ומתן.

אבל ויש אבל! שאני בודק בלוי יצחק מחירון משוקלל כולל עליה על הכביש+קילומטר מצטיירת תמונה שונה שהמחירון שלו הוא 65700 לא הייתי אמור לקבל את ההנחה ממחירון של 65700??

המחירון של הסוכן נבנה קח-62K מחירון רשמי כללי + תוספת על עלייה על הכביש בחודש 12 לכן מגיעים איכשהו ל68600 ומשם 20% הנחה.

קצת מוזר אשמח אם מישהו יעזור לי להבין את זה או לפחות להגיד לי מנסיון מי צודק פה הוא או אני?

פורסם

אם אתה לא סגור על עצמך ולא בטוח בעסקה,

תראה אם אתה יכול להתחרט ...

נכנסתי לקנות טולדו חדשה - אשתי אמרה שזה אוטו של זקנים ->

ובאותה נשימה שאלה מזה הרכב היפה הזה ->

בסוף יצאתי עם לאון 1.2TSI MK3 !

• תוכן חדש...