Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המוכר משך אותי כל הזמן שטענה שהמוצר בדרך אפילו האריך את הזמן .ככל הניראה פיספסתי והזמן הסתיים . מדובר ב2 דגמים של אופנועים בסך 14 דולר לשניהם .למרות שהזמנתי כל דגם בניפרד הוא החליט לשלוח אותם יחד.

• תגובות 1.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עט תלת מימד - מישהו משתמש?

מסריקה זריזה במרשתת הבנתי ש-3doodler זה המקור, והוא גם עט המומלץ עם הביצועים הטובים ביותר.

יש לו כבר גרסה 2.0 שהיא טובה יותר מהקודמת.

יש המלצות למקום רכישה? המלצות לעט אחר?

תודה!

פורסם

לירוי, כמה הוא משך אותך?

רשום שההזמנות שנעשו מתאריך 25 ביוני מקבלות עוד 15 יום בנוסף, גם לאחר הסיום כביכול.

פורסם

yuvk מה הבעיה עם הצמיד של שיאומי? עולה בערך 60 שקל, מודד צעדים ריצה וכו, עמיד למים, מזהה מצב שינה והתעוררות, שעון מעורר, מעביר שיחות ברטט. אני משתמש באחד כבר כמה חודשים טובים, הדגם החדש שיצא לפני כמה ימים (בנתיים עולה יקר) כולל גם מד דופק.

פורסם
iOttie.

אני עוד מעט סוגר איתו שנה. מעמד מעולה, נצמד לכל מקום ולא נופל. קל מאוד לכוון אותו, להוציא ולהכניס את המכשיר.

עולה בסביבות ה-130₪, אבל שווה כל שקל.

אני באותו מצב, סוגר תיכף שנה לא נפל פעם אחת.

נרכש באיביי בסביבות 120 ש"ח, בארץ המחיר נושק ל-200..

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

לאחר המלצה מצוינת לנגן אנדרואידי, אני מבקש את עזרת הקהל בשנית.

אני רוצה להתחדש בנגן מדיה אנדרואיד, הדרישות לא בשמיים:

מחיר טוב ושיריץ KODI ללא בעיה.

אין צורך באחד מפוצץ שמריץ 4K כי הטלוויזיות לא תומכות.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

damn: המיניקס הוא כרגע המלך הבלתי מעורער בגזרה ממה שהבנתי. אצלנו יש את הx8h והוא נהדר. וויתרנו על הכבלים, יס, סלקום ושות' ואנחנו רק איתו.

ברשותך אני אמשיך בבקשה להמלצה משלי.

אחרי שהnote10.1 החזיר את נשמתו לבורא הטאבלטים אני מחפש טאבלט סביר במחיר מדהים. או בקיצור עד 100$ ל10 אינץ. black friday נמצא מעבר לפינה וקיוויתי לנצל אותו על מנת להתחדש. יש למישהו המלצה?

תודה רבה.

פורסם

rlms, זאת בידיוק הסיבה לבקשה שלי, התנתקות מיס, נמאס לי לשלם להם סכום הזוי בשביל כלום.

תודה על ההמלצה, ארכוש את המיניקס.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

damn לפני שאתה רוכש תכנס לקבוצת minix israel. יש שם קופונים והודעות על מכשירים בהנחה. זה יכול לעשות לך סדר.

phpclub לא מכיר את הfire אבל למיניקס יש קהילת מפתחים וקהילת מעריצים בארץ. כך שבכל תקלה יהיה מי שינסה לעזור לך. ההבדל במחיר (אבסולוטית) הוא לא כזה גדול (תקן אותי 75$ בערך?) ואני מעדיף ללכת על בטוח. בכל מקרה מה שלא תחליט המכשירים האלה עולים כמו חודש או חודש וחצי של יס/הוט ושווים פי אלף יותר מהם (אשתי ואני עוקבים אחרי סדרות 12 שעות אחרי שהן יצאו בארצות הברית).

• תוכן חדש...