Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רישיון לאופנוע אחרי 3 שנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתקרב כבר ל 3 שנים רישיון על רכב ואני מאוד מעוניין לעשות רישיון על אופנוע

אבל אני מאוד מתלבט וגם לא מבין בכל החוקים האלו שמה אני כן צריך לעשות אחרי 3 שנים ומה לא..

אמרו לי שאני פטור ממבחן תאוריה ואם אני נגש ל A2 אני רק צריך מבחן שליטה וזהו.

אבל המליצו לי ללכת כבר על A1.ורציתי לדעת מה זה כולל האם ל A1 אני כן צריך לעשות שיעורים בתוך העיר

בלי אפשרות רק בתוך מגרש כמו שאני צריך ל A2

פורסם

אוקי תודה אז לפי מה שהבנתי מההסבר שם זה שיש לי 3 שנים רישיון מקנה לי הנחה כביכול רק על רישיון A2

ולא על A1 שבכל מקרה אני יצטרך לבצע את אותם מבחנים כמו בלי רישיון רגיל נכון?

פורסם

נכון, ואלא אם כן יש לך חיבה מיוחדת לכאב הייתי מציע לך לעשות A1 עם 15 שיעורים שתקבל לפחות איזשהו בסיס..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
נכון, ואלא אם כן יש לך חיבה מיוחדת לכאב הייתי מציע לך לעשות A1 עם 15 שיעורים שתקבל לפחות איזשהו בסיס..

ת'אמת לא משהו אני עושה את זה יותר כתחביב לנסיעות בתוך העיר מאשר לבאמת לאהבה גדולה לאופנועים אני אוהב את הדרנלין הזה

ולא נראלי שבאמת בהמשך אני מתכוון להביא כלים יותר גדולים ממה ש A2 מספק

פורסם

עומרי,

אם אתה לא מתכוון להמשיך לרישיון בכיר יותר אלא באמת כתחביב. הייתי הולך על ה-A2.

לפני כשנה כשהייתי לאחר ניתוח בצבא, נשארו לי כ-3 שבועות עד שאני חוזר לצבא. ניצלתי את הזמן, עשיתי 4 שיעורים ומבחן שליטה וקיבלתי את ה-A2 :)

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

לדעתי תשקיע קצת ותעשה A1, אני התעצלתי והוצאתי רק A2, באותו זמן נסעתי כמה שנים עד 50 סמ"ק ותמיד ידעתי שיש לי למה להתקדם. לפני כשנתיים קניתי גוירד חדש 125סמ"ק, וכיום אני רוצה שוב להתקדם אבל אני מוגבל. כיום אין לי סבלנות ללכת ללמוד שוב נהיגה ולכן אני נשאר עם ה125 סמ"ק. לדעתי שווה קצת להתאמץ יותר שיהיה לך בכיס משהו קצת יותר שווה.

בהצלחה

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• תוכן חדש...