Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסוואגן פולו Gti Vs אאודי A1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה לקנות שתי רכבים מיתלבט בין הפולו Gti ,

לאאודי A1 איזה רכב יותר טוב מכל הבחינות והכיוונים

ויותר עדיף לקנייה מדובר על לקנות רכב חדש מהחברה,

תודה לעונים ...

פורסם

נשמע כמו עוד אחד מהפוסטים שמבוססים על שמעתי מאח של דוד של השכן...

ברשותי פולו GTI מעל שנתיים אשר גמעתי בהן מעל 40000 קמ. רכב חזק פונקציונלי מהנה ומאובזר.

בוצע ריקול של מכטרוניקס לא מזמן והחלפו קלאצים למשופרים באחריות.הקלאצים הולפו ב10000 קמ ומאז עברו שלושים אלף ללא בעיות. למעט זה לא היו ענינים נוספים.

פורסם

^

אין שום קשר בין זה שאתה לא נתקלת בבעיות אמינות לבין זה שסטטיסטית לרכב יש הרבה יותר בעיות יחסית לרכבים אחרים. מזלך התמזל, זה לא אומר שפולו GTI היא רכב אמין. בעקרון, הבעיה העיקרית - המנוע. הוא פשוט אינו אמין, מנועי ה 1.4 Twincharged של פולקסווגן הולכים לעולמם בקצב שבו פסטרמה נמכרת במכולת. פולקסווגן יפסיקו לייצר אותם בקרוב.

לענייננו - פותח השרשור, ה A1 תהיה עדיפה, היות ואין חשש שיילך המנוע. היא די זריזה ויש לה מומנט נכבד. אמנם היא בקטגוריה קצת שונה, אבל במקומך הייתי בודק גם את הסיאט לאון החדשה. יפיפייה, ומאובזרת מאוד. האבזור של ה A1 פשוט מגוחך, גם כשקונים את כל התוספות האפשריות.

פורסם

חוץ מ GTI שלי אני מכיר עוד שניים נוספים ללא בעיות מיוחדות וגם אחד עם גולף 160 טווין ושירוקו 160 וגם להם אין בעיות אז מביחנתי הסטטיסטיקה כרגע במצב ממש שונה ממה שאתה מתאר. ניראה לי שאתה מערבב עם החלפות מנועים שהיו לשירוקויים ב2010 וניפתרו כבר....

בכל מקרה לפותח השרשור בהצלחה במה שתבחר לרכוש.

פורסם

ועדיין, זה לא קרוב להיות מדגם מייצג. תשווה בין 10,000 מנועי 1.4tsi עם 160 כ"ס (twincharger) ל 10,000 מנועי 1.4 עם 122/140 כ"ס (מוגדשי טורבו בלבד), ואז תחזור לפרסם את הנתונים שמצאת.

אתה כאן מתבלבל - ב 2010-2011 היו החלפות קלאצ'ים ומכנטרוניקס שסידרו בעיה שכלל לא קשורה למנוע.

מספיק שתחפש בגוגל: "1.4 tw"

וההשלמה האוטומטית תשלים ל "1.4 twincharger problems" בהצעה השלישית.

פורסם

הבנתי שעדיף לא לקחת את הפולו Gti רכב לא

אמין נחשב ואאודי הרבה יותר עדיפה בקשר

לסיאט לא אוהב סיאט לא אוהב את המכוניות האלו

תודה לכל העוזרים הפולו גם אם אני מוציא אותה מהחברה

היא אחרי קילומטראז מסוים תתחיל לעשות בעיות

פורסם

הייתי מציע לך לפחות לבדוק את הלאון לפני שאתה פוסל אותה על הסף בגלל הסמל. ה A1 ערומה לחלוטין - היא מאובזרת בערך ברמה של טויוטה קורולה 2001 (למעט הקסנון והלדים באבזור "סטייל" אין לה כלום). זה קצת מבאס.

פורסם

אתה אומר שמהפולו לרדת 100% כי הרכב הזה

לטווח ארוך לא אמין בכלל ואאודי גם בגרסת סטייל

לא מאובזרת מספיק ולא שווא את המחיר ולבדוק

את הסיאט לאון

פורסם

במקרה ואתה לא צריך 5 דלתות ה- GTI Peugeot 208 היא אופציה הרבה יותר טובה כרכב ספורט.

If you can't go fast with 90hp, 900hp won't help you. © Bob Hall

• תוכן חדש...