Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסוואגן פולו Gti Vs אאודי A1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במקרה ואתה לא צריך 5 דלתות ה- GTI Peugeot 208 היא אופציה הרבה יותר טובה כרכב ספורט.

גם אופציה טובה ! יש סיבה שאתה לא מיתיחס לאופציה של הקורסה OPC ?

פורסם

להזכירכם, פותח השרשור לא הדגיש כי הוא מעוניין ברכב ספורטיבי. לפי הבנתי הוא מחפש רכב זריז שנראה טוב, משהו עם קצת פוזה. קורסה OPC לא מתאימה - היא הרבה יותר מדי hardcore לשימושים שלו. לא נראה לי שהוא מסוג האנשים שיבלעו אספלט בנס הרים כל סופ"ש.

פורסם
להזכירכם, פותח השרשור לא הדגיש כי הוא מעוניין ברכב ספורטיבי. לפי הבנתי הוא מחפש רכב זריז שנראה טוב, משהו עם קצת פוזה. קורסה OPC לא מתאימה - היא הרבה יותר מדי hardcore לשימושים שלו. לא נראה לי שהוא מסוג האנשים שיבלעו אספלט בנס הרים כל סופ"ש.

לאאודי בארץ יש את הפוזה שלה אבל פולו GTI? רוב האנשים בכלל לא מבינים שמדובר ברכב מיוחד. הוא נראה בדיוק כמו הפולו הרגילה.

פורסם
חישוקים גדולים יותר, סאנרוף, סמל "GTI" - לדעתי הרבה אנשים שלא מבינים במכוניות יכולים לשים לב שמשהו קצת שונה בפולו הזאת.

בגדול אתה צודק אבל אני מדבר מניסיון (בעלים של רכב כזה). רק גברים שמבינים במכוניות מסובבים את הראש כשאני עובר והם מעטים מאוד.

פורסם

תשמע , לפי מה שהרוב אומר לך פה פולו זה לא רכב אמין , טבל בכל מקרה אנשים נוסעים עליו בסופו של דבר .

אם אתה ממש אוהב את הרכב ומוכן לאכול ממנו קקי אז לך על זה !

חשבת אולי לנסות ללכת לכיוון אודי a3 ? משהו עם שנתון יותר נמוך .

Alfa romeo 147 , 1.6 , 120 hp .

פורסם
אני לא מסובב את הראש גם כשעוברת לידי 458. אני הרי יודע איך היא נראית, אין טעם בלהגדיל את האגו של הנהג עוד יותר.

וואו,וחשבתי שרק לי יש את "המחלה" הזאת בעניין הגדלת האגו של הנהג.:oops:

פורסם
יש סיבה שאתה לא מיתיחס לאופציה של הקורסה OPC ?

רכב מעניין, אבל לדעתי הוא פחות מאוזן מבחינת רכב יום יום בהשוואה ל- 208 GTI. אבל בשורה התחתונה תלוי מה הצורך.

בקיצור: גם אופציה, אבל צריך לעשות נסיעה כדי להבין האם הוא מתאים בשבילך.

If you can't go fast with 90hp, 900hp won't help you. © Bob Hall

פורסם

עכשיו עשיתי נסיעת מבחן על אאודי a1 נהניתי מכל

הנסיעה רכב יפה מבחוץ גם מבפנים רק שלא כזה מאובזר

מבחינת מנוע מנוע יחסית חזק רכב מהיר רק אם היה

יותר מאובזר מבפנים היה הרבה יותר טוב !!!

פורסם

עכשיו סיימתי נסיעת מבחן כול הנסיעה נהניתי ממנה

הרכב יפה מבפנים ומבחוץ רק חבל שהרכב לא מאובזר

מספיק מבחינת מנוע מנוע יחסית חזק אוטו נוסע טוב

ומהיר אהבתי אותו !!!

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...