Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Bmw סדרה 3 (E36)

daniel_carstyle
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לרכוש בימר כזאת והנתונים כאלה :

1.שנת 98

2.מנוע 1800

3. 200 אלף ק"מ

4.סלון בהיר

5.אין סאן רוף

6.כל הצבע דהוי !! (כחול מטאלי)

אני יציין כך -משיחה עם בעל הרכב (מכונאי) הרכב אצלו 5 שנים והוא עשה רק 30 אלף ק"מ

המצב המכני מעולה ,מנוע וגיר מצויינים.

הורדתי אותו ל10 אלף

הצבע זה לא בעיה כי אני עושה ציפויים למכוניות (מט קרבון וכאלה)

השאלה שלי עם יש לרכב הזה בעיות מיוחדות ?

היה לי לפני כמה חודשים מרצדס קופה אותו שנתון ואותו ק"מ וחוץ מטיפולים רגילים לא עשיתי לה כלום

מה דעתכם ?

C200k W204 & C180k W203 coupe

פורסם

30K ק"מ לרכב שנת 98.

yeah_right.jpg

מיילא צבע, אתה הרי מתכוון לעשות ציפוי קרבון. אבל איך בלי סאנרוף?

אולי דווקא טוב - לא יהיו נזילות בחורף.

איזו מרצדס הייתה לך? CLK?

בכללי מרצדס הרבה יותר אמינה מבמוו. גם 10K לרכב כזה נשמע קצת חשוד. אם אתה בכל זאת הולך על זה, קח בחשבון שהקילומטרז' לא 30K אלא 300K לפחות. תעשה בדיקה מעמיקה אצל פחח ומכונאים שאתה סומך. כל הסיפור הזה מאוד חשוד והמחיר בכלל מוזר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
30K ק"מ לרכב שנת 98.

yeah_right.jpg

מיילא צבע, אתה הרי מתכוון לעשות ציפוי קרבון. אבל איך בלי סאנרוף?

אולי דווקא טוב - לא יהיו נזילות בחורף.

איזו מרצדס הייתה לך? CLK?

בכללי מרצדס הרבה יותר אמינה מבמוו. גם 10K לרכב כזה נשמע קצת חשוד. אם אתה בכל זאת הולך על זה, קח בחשבון שהקילומטרז' לא 30K אלא 300K לפחות. תעשה בדיקה מעמיקה אצל פחח ומכונאים שאתה סומך. כל הסיפור הזה מאוד חשוד והמחיר בכלל מוזר.

איזו מן הנחת יסוד מוזרה להגיד שב.מ.וו פחות אמינה ממרצדס?,לדעתי זה מאוד תלוי בדגם,ובתקופה.

לגבי הE36 מדובר בימר מאוד אמינה,כל עוד טופלה נכון,כאיה לכל גרמניה מזדקנת.

מה שנכון הוא שהיום האמינות של 2 היצרנים לא מי יודע מה,אבל איזה לאיזה ייצרן יוקרה כן יש אמינות מופתית בימינו?.

Porsche 944 turbo

פורסם

אי אפשר לדעת אם רכב שנמצא 15 שנים על הכביש הוא אמין או לא.

באופן עקרוני, המכוניות האלה מאוד מאוד אמינות, אבל לך תדע מה עבר עליהן ב 15 שנה, איזה חלקים מקוריים ואיזה לא.

• תוכן חדש...