Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לחץ אויר בצמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

נגיד שאני צריך לנפח 30 PSI לפי תקן יצרן, אז בחורף ובקיץ היו לי לחצים שונים

תקנו אותו עם אני טועה

פורסם
הלחץ אמור להיות זהה בכל עונות השנה. קח בחשבון שאם הצמיג חם, הוא מתרחב, לכן צריך לנפח אותו ב-10% יותר מהלחץ המומלץ.

אם בטמפרטורה של 30 מעלות בחוץ הלחץ של הצמיג זה 30 PSI אז כמה לחץ יהיה לי ב 15 מעלות?

פורסם
אם בטמפרטורה של 30 מעלות בחוץ הלחץ של הצמיג זה 30 PSI אז כמה לחץ יהיה לי ב 15 מעלות?

אם שהצמיג חם הוא בלחץ מסויים אז כאשר הוא קר הלחץ יהיה בטיפה נמוך יותר. אין קשר לטמפרטורה שבחוץ אלא לטמפרטורה של הצמיג.

פורסם
אם שהצמיג חם הוא בלחץ מסויים אז כאשר הוא קר הלחץ יהיה בטיפה נמוך יותר. אין קשר לטמפרטורה שבחוץ אלא לטמפרטורה של הצמיג.

השאלה שלי אם זה קריטי הפרש של 20 מעלות בלחץ אויר

פורסם

שוב אני אומר. גם אם הטמפרטורה בחוץ 50 מעלות והצמיגים יהיו קרים בבדיקת הלחץ אז מד הבדיקה יראה את אותו לחץ אם הם יהיו קרים שבחוץ יהיה 5 מעלות. הטמפרטורה של הצמיג תקבע. אם הצמיג יהיה בטמפרטורה של 40 מעלות הלחץ יהיה שונה מאשר ב 20 מעלות.

פורסם
שוב אני אומר. גם אם הטמפרטורה בחוץ 50 מעלות והצמיגים יהיו קרים בבדיקת הלחץ אז מד הבדיקה יראה את אותו לחץ אם הם יהיו קרים שבחוץ יהיה 5 מעלות. הטמפרטורה של הצמיג תקבע. אם הצמיג יהיה בטמפרטורה של 40 מעלות הלחץ יהיה שונה מאשר ב 20 מעלות.

אני לא יכול לדעת את הטמפרטורה של הצמיג, אני יודע את הטמפרטורה של הסביבה

איך אני יכול לדעת כמה הצמיג מתחממם בנסיעה נורמלית ?

פורסם
אני לא יכול לדעת את הטמפרטורה של הצמיג, אני יודע את הטמפרטורה של הסביבה

איך אני יכול לדעת כמה הצמיג מתחממם בנסיעה נורמלית ?

שאלה טובה. אם זה באמת חשוב ונחוץ לך אז קנה לך באיביי אקדח חום לייזר שמראה לך טמפרטורה של כל דבר שאתה מצביע עליו. יש לי אחד כזה. משהו משהו. :)

פורסם

למה צריך לחשב כל דבר?

תנפח 30 וסע לשלום, לא צריך לחשוב.

תסכים איתי שזו ככל הנראה משפחתומטית, זה עדיין לא פורמולה במסלול שכל PSI יכול להשפיע.

לגבי חום קור, ברוך השם אנשחנו במדינה פחות או יותר מאוזנת, לא קר מידי וחם ברמה בינונית, אתה עדיין לא בסהרה או בסיביר.

פורסם

ד"א - גם במשפחתומית יש משמעות ללחץ האויר. לאחרונה מצאתי שסוזוקי ממליצים על שני ערכים - ערך נמוך יותר לנוחות (comfort) וערך גבוה יותר לחסכון בדלק (eco). וכמובן חשוב לשמור על לחץ אויר בתחום המומלץ כדי לשמר את האחיזה ואת חיי הצמיג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין קשר לטמפ בחוץ,אם הינך נוסע נסיעה קצרה לדוגמא מהבית ועד לתחנת הדלק הקרובה אליך בנהיגה סולידית לא אמור להיות הפרש טמפ בצמיג

• תוכן חדש...