Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום שמיתי לב שיש לי כתמים על מכסה המנוע, מעין נקודות גדולות בצבע בז'-צהוב ונקודות אפורות כהות. הכתמים האלה הם לא יותר מבני ייומיים-שלושה. ניסיתי להוריד אותם עם מטלית רטובה, אך הכתמים עדיין שם, במיוחד האפורים. מישהו יודע ממה יכולים להווצר כתמים כאלה? ואיך כדאי להוריד אותם?

האוטו הוא אוטו בצבע כסוף שנת 98, ישנם הבדלי צבעים ולכה שהתייבשה.

תודה

פורסם

מטלית רטובה לא תעשה דבר,הלכה שרופה והדבר היחידי שאפשר לעשות בנידון הוא צביעה מחדש.

ולגבי הכתמים אני חושב שפלסטלינה תעמוד בזה ותסיר אותם.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
מטלית רטובה לא תעשה דבר,הלכה שרופה והדבר היחידי שאפשר לעשות בנידון הוא צביעה מחדש.

ולגבי הכתמים אני חושב שפלסטלינה תעמוד בזה ותסיר אותם.

תודה, אני אנסה.

ממה יכולים להיווצר כתמים כאלה?

פורסם

התחמצנות, זיהום סביבתי, הזנחה, התיישנות, חניה מתחת לעצים, שכבת לכה עייפה.

אולי שילוב של כל אלו ביחד . הרי זה לא החל אתמול (אני מניח), מדובר בתהליך הדרגתי.

אתה מטפל ברכב? שוטף אותו? באיזה צורה? היכן אתה מחנה? מתי התופעה החלה?

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

האמת שאני לא שוטף אותו מספיק, פעם בחודש במקרה הטוב. אבל זה רכב ישן, הצבע דהוי, וחלק מהלכה שרופה.

חונה איפה שיש מקום, לפעמים מתחת לעצים, לפעמים לא, אבל משתדל לחנות בצל, לפחות בחלק מהיום.

לתופעת הכתמים שמתי לב רק היום, ולא נראה לי שהם היו שם לפני שבוע..

פורסם

לדעתי יש פה שתי בעיות שונות - גם התקלפות של שכבת הלכה וגם כתמים צהובים. נראה לי שהכתמים נוצרו כתוצאה מחומר כלשהוא שנשפך על מכסה המנוע, יש להם צורה של טיפות נוזל.

אני לא הייתי משקיע יותר מידי מאמץ בניקוי שלהן כי גם ככה מכסה המנוע "גמור" מבחינת צבע. אבל אם בא לך, קצת פוליש עדין או פלסטלינה צריכים לפתור את בעיית הצהוב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לדעתי יש פה שתי בעיות שונות - גם התקלפות של שכבת הלכה וגם כתמים צהובים. נראה לי שהכתמים נוצרו כתוצאה מחומר כלשהוא שנשפך על מכסה המנוע, יש להם צורה של טיפות נוזל.

אני לא הייתי משקיע יותר מידי מאמץ בניקוי שלהן כי גם ככה מכסה המנוע "גמור" מבחינת צבע. אבל אם בא לך, קצת פוליש עדין או פלסטלינה צריכים לפתור את בעיית הצהוב.

תודה על התשובה, גם אני חושב שזה חומר כלשהו שנשפך על מכסה המנוע. אני לא מתכוון להשקיע בצביעת מכסה המנוע או האוטו, אבל אני כן אנסה פלסטלינה סינית כמו שהמליצו לי פה.

פורסם
התחמצנות, זיהום סביבתי, הזנחה, התיישנות, חניה מתחת לעצים, שכבת לכה עייפה.

אולי שילוב של כל אלו ביחד . הרי זה לא החל אתמול (אני מניח), מדובר בתהליך הדרגתי.

אתה מטפל ברכב? שוטף אותו? באיזה צורה? היכן אתה מחנה? מתי התופעה החלה?

מחזק את דבריו של Kenworth

אתה יכול להתחיל פלסטלינה,ולראות את ההתפתחות משם.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...