Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך הרץ

GilC
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני שוקל לבצע טיפול 60000 ליונדאי I30 במוסך הרץ פ"ת.

הרכב במקור מליסינג ועבר את כל הטיפולים במוסכי הרשת ועדיין באחריות.

א. רציתי לוודא שהרשת עומדת בדרישות תוקף האחריות (בכלמוביל קיבלתי תשובה עמומה).

ב. האם למישהו הייתה התנסות חיובית/שלילית עם המוסך הספציפי הזה?

תודה מראש,

פורסם

לא הייתה לי התנסות אישית איתם אבל מה שכן אני יכול לספר שלפני כשבועיים ביצעתי טיפול למאזדה 3 שנת 2008 שאת הטיפול האחרון שלה עשתה בהרץ. הופתעתי לגלות שיש להם פילטר שמן על שמם...משהו הזוי, פשוט פילטר שמן שלא רשום עליו כלום חוץ מהרץ באנגלית. כמובן שהוא היה לא מקורי וזה בכלל הרגיז. בקיצור הוחלף למקורי של מאזדה ואת המסקנות תסיק לבד.

פורסם

אני מכיר את המוסך טוב...אפילו טוב מאוד.

ממומלץ לטפל שם בכמה תנאים (מצידך)

* שישימו לך כמות שמן נכונה 3.3 ליטר. יתניעו את הרכב ואח"כ יבדקו אם חסר. (פשוט הם מטפלים בכל המכוניות, ובדר"כ הם רגילים לשים 4-4.5 ליטר)

* תבדוק שבחשבונית חיוב, שחייבו אותך על כמות השמן שנכנסה (ולא 4-4.5 ליטר...)

* תתאם איתם מראש, שיזמינו לך מסנן שמן מקורי.

תתכונן, במקרה שיהיה לך צורך להחליף ברקסים אתה קצת בבעיה, כי הם משתמשים ב"פרדו". ממש-ממש איכותי, באמת אין מילים אבל, מאוד יקר (הרפידות בלבד לפני עבודה בסביבות 250 ש"ח לקדימה ו כ-300 אחורה) והרכב הזה "אוכל ברקסים".

בעניין מה שציין חברינו מאור, לגבי הפילטר שמן, זה נכון, אבל רק 10%.

באמת יש לוגו של הרץ בתחתית הפילטר, אבל כתוב עליו עוד דברים.

הפילטרים מסופקים ע"י חברה מרכזית רצינית (לא חשוב השם כרגע) והם מוכרים ע"י כל היבואנים! (בעניין האחריות)

לסיום, מוסך סביר, ואם יש לך עוד שאלות תשאל.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

• תוכן חדש...