Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

running warehouse

רק מפה אני רוכש נעליים וביגוד ספורט, לרוב לא תמצא מחירים טובים יותר וגם יש להם תמיד קופונים נחמדים עם הנחות טובות וגם יש תמיד מחירי חיסול עבור דגמים שונים.

ישנו שילוח לישראל עבור 60% מהסחורה שלהם במחירים סבירים (או חינמיים), ה40% הנותרים לא נשלחים בגלל הגבלות מסוימות.

מאוד אמינה ומעולם לא הייתה לי בעיה, בכל בלוג ריצה ורכיבה תמצא עליהם המון המלצות.

האתר מספק מידות מדויקות והסברים טובים כיצד לבצע התאמה ללא מדידה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

תלוי בגודל החבילה, הם נותנים אפשרויות שונות.

את ארבעת החבילות האחרונות שלי הזמנתי דרך shipito שמספקת כתובת אמריקאית ולכן אני לא זוכר במדויק אודות שיטות השילוח הישירות לארץ.

עריכה:

בצעתי עכשיו הזמנה להמחשה לצורך בדיקה,

בחרתי 3 פריטים אקראיים מקטגוריית ה liquidation שהם מאוד זולים בדר'כ וקל למצוא עבורם קופון נוסף (החנות מחדשת מלאי בכל פרק זמן קצר ומעיפה את הסחורה הישנה במהירות ובזול) , מצאתי בשנייה קופון הנחה של 15% ברשת עבור מוצרי העודפים.

ובחרתי את ישראל כמדינת היעד.

ניתן לראות בצילום מסך את צורות השילוח, באופציה הראשונה יבחרו מרבית האנשים אבל היא ללא מעקב ולמרות שרשום 3-6 שבועות זכור לי בבירור שלקח לחבילות להגיע עד 3 שבועות לכל היותר.

Untitled.jpg

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם
אהלן

מישהו הזמין בעבר מהחנות הזאת: http://www.ebuyfreerunshoes.com/

יש להם מחירים ממש טובים אבל לא הצלחתי למצוא מידע על אמינות ומקוריות הציוד שהם מוכרים.

עברתי קצת על התוכן של האתר, נראה כמו זיופים סינים.

שים לב שה"חנות" נמצאת בסין.

באף מקום הם לא מציינים שהמוצרים מקוריים.

99.9% שזה זיופים, סטייל Aliexpress.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

מבלי לשוטט בחנות הזאת רק מהשם הלא מקצועי הנחתי שמשהו שם לא כשר.

וגם מהמילה China :-D

דרך אגב אם כבר רכשתם נעליים מ running warehouse תוודאו שאתם לא שולחים לארץ דרך UPS (ישחטו אתכם).

במידה והאתר לא מציע שילוח זול בגלל הנפח של הנעלים תדעו שיש חברות כמו Buy2Usa או Mustop ששולחות נעלים בסכומים של 20$ בדיוק וזה נחשב מאוד זול עבור קופסת נעלים.

פורסם

לפני כמה זמן התענינתי בנעלי אסיקס שראיתי ב-BUY2.

המחיר של BUY2 עם שילוח היה 505 שקל,כמובן לעומת הארץ זה זול.

בדיקה באיביי העלתה את אותה נעל עם משלוח מארה"ב ב-310 שקל.

תוך 6 יום הגיעה החבילה אליי(עוד היה סוכות).

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לא התכוונתי לקנות דרך BUY2 ישירות שכן המחירים תמיד יקרים יותר. הכוונה שלי הייתה לקנות בחנות כמו running warehouse (תבדוק כמה הדגם שלך עולה שם) ולהיעזר בשרות של BUY2 שמציע משלוח נעלים תמורת 20$.

אני לא מבין איך אנשים עדיין קונים בארץ נעליים במחירים של 600+ שקל

פורסם

מה כן זול לעומת הארץ? לא בטוח שזו החנות הזולה ביותר אבל בעזרת הסופי עונה שלהם מצאתי שם מחירים מאוד זולים, יותר מפעם אחת.

כתבתי בגוגל נעלי ריצה, נכנסתי לאחד האתרים בעמוד הראשון (אקראית)

בחרתי אקראית את הדגם New Balance 1080

בחנות הישראלית מחירו 849.90 שקל (ללא משלוח)

בRW המחיר $89.95 (לפני קופון שתמיד יש ברשת) תוסיף 20$ משלוח וזה יוצא 110$ שזה 387₪

הצבעים שונים אבל אני חושב שמדובר בדגם זהה לחלוטין.

הפרש עומד על 450₪ בקירוב.

ניסיון שני- נעלי ריצת שטח בגוגל, חנות אקראית, נעל אקראית : Salomon XT Wings 3

מחיר מקומי 650₪ +50₪ על משלוח = 700₪

מחיר מחול לאחר הזנת קופון 125$ + 20$ משלוח = 510₪

200₪ הפרש

מסקנה- משתלם להיות מוכר נעליים בארץ :wink:

פורסם

צודק.

במקרה כזה שולחים לכתובת האמריקאית שלך (בארה"ב המשלוח חינמי) לשרות כמו shipito ושם יש לך את האופציה להגדיר בעצמך את ערך הטובין (כך אתה מגדיל את סיכוייך לעבור מתחת לרדאר).

בלי קשר כבר ראיתי שם מחירים כלכך זולים במחלקת הLiquidation שלפעמים אפשר למצוא נעליים ב49$ ואז כולל משלוח אתה מגיע ל 70$ בקירוב.

שוב אני לא אומר שזה הפתרון המושלם ובכל מקרה צריך להפעיל שיקול דעת ולבחון את כלל האפשרויות.

פורסם
מה כן זול לעומת הארץ? לא בטוח שזו החנות הזולה ביותר אבל בעזרת הסופי עונה שלהם מצאתי שם מחירים מאוד זולים, יותר מפעם אחת.

כתבתי בגוגל נעלי ריצה, נכנסתי לאחד האתרים בעמוד הראשון (אקראית)

בחרתי אקראית את הדגם New Balance 1080

בחנות הישראלית מחירו 849.90 שקל (ללא משלוח)

בRW המחיר $89.95 (לפני קופון שתמיד יש ברשת) תוסיף 20$ משלוח וזה יוצא 110$ שזה 387₪

הצבעים שונים אבל אני חושב שמדובר בדגם זהה לחלוטין.

הפרש עומד על 450₪ בקירוב.

ניסיון שני- נעלי ריצת שטח בגוגל, חנות אקראית, נעל אקראית : Salomon XT Wings 3

מחיר מקומי 650₪ +50₪ על משלוח = 700₪

מחיר מחול לאחר הזנת קופון 125$ + 20$ משלוח = 510₪

200₪ הפרש

מסקנה- משתלם להיות מוכר נעליים בארץ :wink:

בתור שאלה, מדוע אצלהם זה כל כך זול? 90$ ?

מכיוון שבאתר הרשמי למשל, שגם דרכו אפשר להזמין את המקור, גרסא 3 של ה 1080, ב 139$ שזה הפרש לא קטן, למה?

http://www.newbalance.com/New-Balance-1080v3/W1080-V3,default,pd.html

אשמח לתשובות.

פורסם

המחיר הרשמי באתר עומד על $140.00 והוא אכן נמכר בסכום הזה לפני כמה חודשים. עד שהגיע המבצע.

האתר הזה עושה הנחות גדולות וחיסול מלאי בפרקי זמן קצרים. מדובר במחסן שקונה סחורה בכמות גדולה (במחירים טובים) ויכול להרשות לעצמו לשחק במחירים.

בנוסף באתרים הרשמים בדר'כ אין קופונים או שקשה להשיגם.

• תוכן חדש...