Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כוון מערכת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום המערכת שלי היתה לא מכוונת. פניתי לאיש שאני משוכנע (לפי ההמלצות שקיבלתי)שהוא מאד מקצועי בתחום כדי שיכוון לי אותה. היא נשמעת עכשיו הרבה יותר טוב. אבל בכל זאת יש לי שאלה על אופן הכיוון. הוא עשה את כל הכיוון רק דרך המגבר ואמר שב רדיו דיסק הוא מאפשר יציאה של כל התדרים בלי לכוון. זה שונה מפעמים קודמות שכיוונו לי והשקיעו הרבה מאמץ בכיוון דרך הרדיו דיסק. האם זה נכון לכוון כך ? או שבכל מיקרה צריך בכיוון טוב לכוון גם מהמגבר וגם מה רדיו דיסק ?

פורסם

אתה מתכוון שננחש איזה רדיו דיסק ואיזה מגבר יש לך כדי שנוכל לדעת אם יש איך לענות על השאלה שלך? :?

או שאולי מדובר באותו הציוד שמופיע בהודעות שלך מלפני 3 שנים?

נא ציין דגמים מדוייקים.

פורסם

רכיבי המערכת הם מגבר srx5 של אודיסון, רדיודיסקcd5000 של אקליפס קומפוננט

הי אנרגי של הרץ רמקולים אחוריים של בוסטון אקוסטיק סאב של הרץ

פורסם

על פניו נראה שישנם אפשרויות נרחבות לכיוונים שונים גם ברדיו דיסק (ראה החל מעמוד 51):

http://a248.e.akamai.net/pix.crutchfield.com/Manuals/099/099CD5000.PDF

וגם במגבר:

http://www.audison.eu/assets/1332336343_eng_SRX5manuale.pdf

לא יודע מיהו אותו איש מקצוע שכיוון לך את המערכת, אבל יתכן ואינו בקיא ברזי הרדיו דיסק שלך או שאולי מדובר באיזשהו תת דגם שלא מכיל את הפונקציות שמדברים עליהם בחוברת ההפעלה.

אישית, הייתי יושב מול ההוראות ומשחק עם הדברים בעצמי (רצוי שתרשום לך את הכיוונים עכשיו אם תחליט לחזור לאחור).

אפשרות נוספת היא להגיע לאחד המפגשים שיש מדי פעם ולמצוא מישהו שיוכל לעזור. לפחות לי, נראה שקשה קצת להסביר את כל הדברים פה בכתב, אלא אם כן מישהו מכיר פעולות ספציפות לביצוע במכשיר המדובר ויכול לסייע.

פורסם

בתור מישהו שהיה לו את האח המשופר של הcd5000, ה8445 יש מה לכוון בHU הנ"ל.

אולם, אז כל הכיוונים בHU על Flat (או 0, או ההגדרה הראשונה של החברה) ושומעים טוב,

אולי לא צריך לכוון. (אף אחד לא באמת יכול לדעת איך מכוון אצלך בדיוק ואיך בדיוק זה נשמע)

כיום יש לי 5030BT, אין ספק שיש הבדל גדול בין הכיוונים של היצרן ("מאופס" כביכול),

לבין לשנות ידנית את הכיוונים כדי שיתאימו לסט אפ שלך.

מצטרף להמלצה להגיע למפגש (או למצוא מישהו שמכיר את הHU) וישכוון אותה נכון.

פורסם

תודה מגיבים. זה שיש אפשרויות כיוון ב HU הזה אני יודע. זה מכשיר משוכלל וכיוונו דרכו בעבר. השאלה היא האם זאת גישה נכונה בכיוון מערכת להגיד שבמגבר יש מספיק אפשרויות כיוון ודיוק שמספיק לכוון דרכו ולא צריך לכוון דרך ה HU גם אם יש בו אפשרויות כיוון. האם זאת גישה מקובלת בכיוון טוב של מערכת ?

פורסם

לא הייתי מגדיר את זה בהכרח כגישה נכונה או לא. אני גם לא יודע אם יש משמעות טכנית/מעשית נגיד לביצוע כפל של פונקציה מסוימת כגון קרוסאובר שחתוך אותו הדבר ברדיו דיסק, במגבר ואולי גם בקרוס של הקומפוננט (במידה ואתה עובד פסיבי).

מה שכן צריך לבדוק זה, זה איך לנצל בצורה מיטבית פונקציות שמצויות בכל אחד מהמכשירים בנפרד.

מאחר ושמיעה היא ענין סלקטיבי, רק אתה תוכל להגדיר מה נשמע לך יותר טוב או לא, ולכן משחק בין כל הפונקציות ונסיון לראות אם יש הבדל שמיע הוא הכרחי לטעמי.

• תוכן חדש...