Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 155k לצעירים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה כרגע יש לי a3 1.4tsi limited הרכב פשוט מושלם חוץ מצריכת דלק הזויה ! ושהרכב ״רק״ נוסע טוב.

הרכב באמת מדהים ביופיו עם המון תוספות כמו קסנון גג פנורמי לדים וכו׳.. הבעיה זה שאני מחפש רכב יותר מהיר ומרגש..

הרכב בע״ה אמור להימכר בשבוע הבא ועם עוד תוספת קטנה התקציב עומד על 150-160 הדרישות ..

רכב מינימום שנת 2012 ורק אם הוא מצב חדש חדש 2011 יכנס בלחץ.

רכב עם צריכת דלק טובה של לפחות ליטר ל 10/9 ק״מ אמיתי ( הרכב שלי צורך ליטר ל 5/6 ק״מ בטבריה )

מנוע חזק כמו לדוגמא 1.8 tsi

רכב יפה עם פוזה, אבזור עשיר כמה שיותר, עדיפות לגרמני :)

לצערי 5 דלתות חובה ואוטומטי ( אמא מעורבת לי ברכב)

אני דיי חוטר פה אל אוודי 1.8 הבעיה זה שאין כאלה חדשות ביד שתיים ואם יש אז הן כבר יד שניה או קמ גבוה..

חשבנו על סיאט לאון החדשה מה אתם חושבים עליה ?

פורסם

האודי A3 1.8 אמנם חזקה משמעותית מהרכב הנוכחי שלך אך היא איננה מרגשת ומערבת בהתנהגותה, בנויה היטב ומעלה ניחוח פרימיום.

אני הייתי פוזל לכיוון 116\118 של BMW, צריכת דלק טובה, בנויה נכון, העיצוב שנוי במחלוקת אבל על טעם וריח...

ברוב המקרים רכבים בעלי ביצועים טובים יגררו גם תצרוכות דלק גבוהות יותר בעיקר כאשר נוהגים בהם חזק.

רוצה תצרוכת דלק טובה? דיזל או הייבריד (תלוי במסלול הנסועה שלך).

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

פורסם

איך 5 ק"ם לליטר ב 1.4 TSI?? תשלח את הנתונים שלך לגרמניה, נראה לי שהמהנדסים של VAG יתאבדו מיד. אתה עם רגל על דוושת גז ברצפה 100% מהזמן?

פורסם

רכב עם צריכת דלק טובה של לפחות ליטר ל 10/9 ק״מ אמיתי ( הרכב שלי צורך ליטר ל 5/6 ק״מ בטבריה )

ה TSI 1.4 של אודי/סיאט/פולקסווגן/סקודה זה מנוע טורבו שנחשב די חסכוני.

בכל רכב אופי הנהיגה ואופי הנהג משפיעים מאוד על צריכת הדלק.

במנועי הטורבו מהסוג הזה ההשפעה של הנהג עוד יותר גבוה מאשר ברכבים בעלי מנוע אטמוספרי. בלומר מנועי ה TSI יהיו חסכוניים מהרגיל בנהיגה מתונה ובזבזניים מהרגיל בנהיגה מאומצת.

צריכת הדלק שאתה מדווח עליה היא מאוד גבוה. טבריה=עירוני+עליות+הרבה מזגן. אבל עדיין 1 ל 5 זה מוגזם.

מעבר ל 1.8 לא ישפר את המצב. כנראה שלהפך.

צריכת דלק טובה יותר תושג כאשר תשנה את ההרגלים שלך.

בינתיים אני מניח שתשפר מצבך במעבר למנוע אטמוספרי. גם אם מדובר ברכב חזק ומהיר. ברכבים כאלו הביצועים דורשים העלאת סיבובי מנוע משמעותית ובגלל זה קל יותר להמנע מנהיגה מאומצת כל הזמן.

אני סקרן האם היה לך רכב לפני האודי ואיזו צריכת דלק היתה לך אז. בטבריה או בכלל

פורסם

1 ל 5? מה לעזאזל? עם A8 קוואטרו ורגל לחוצה עד הסוף לא הייתי מוציא 1 ל5.

איך אתה מבצע בדיקה? האם הרכב נבדק במוסך מורשה? אולי ישנה בעיה כלשהיא שגורמת לצריכה כזאת?.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

לא בעיה לצרוך 1:5 עם המנוע הנ"ל.

כנראה יש לך רגל ימין כבדה מאוד.

קחו בחשבון שהבחור גר בטבריה וכנראה מרביץ את העליות הלוך ושוב.

רק איך אתה חושב שמעהר למנוע 1.8 תשפר את המצב מבחינת צריכת הדלק?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עידן

יותר כוח זמין->פחות גז->פחות דלק מתבזבז.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
יותר כוח זמין->פחות גז->פחות דלק מתבזבז.

ואיך זה מסתדר עם צריכת דלק רשמית בעיר של 8.5 ליטר ל-100 ק"ם ב-1.8 מול 6.6 ב-1.4? יש לי תחושה שהוא ירד לליטר ל-3 ק"ם אם יעבור ל-1.8TSI בלי לשנות את הרגלי הנהיגה. :roll:

פורסם

עידן

את האמת שגם בנסיעה לא הכי מהירה האוטו די זולל כי בעליות של טבריה רק כדי שיתחיל לזוז הרכב כל רגע מוריד הילוך גם אם כמעט ולא לחוצה .. מה שלא קורה עם 1.8 ואני מדבר מניסיון , חבר טוב שלי בעלים של 1.8 והוא מקור ההשוואה שלי..

פורסם

בתור בעלים של 1.8TSI אני יכול לציין שאני מופתע לטובה.

מחוץ לעיר בנסיעות על כביש 431, 4, 2 וכו' הצלחתי להגיע לצריכה של 1:13.

מעולה יחסית למנוע גודש.

פורסם

אז לאיזו צריכה לדעתך מגיעים בעלי רכבים ישנים עם מנועים לא מוגדשים בנפח 1.3-1.6 עם מומנט וכוחות סוס זמינים בסל"ד הרבה יותר גבוה?

הזוי הזוי הזוי.

אני מניח שהפעלת מזגן עם מנוע קר, מיד עם ההתנעה ונסיעות מאוד מאוד קצרות עם כמות התנעות גדולה הם הסיבה האמיתית לצריכת הדלק הזו. אני צודק?

מבלי להתייחס לצריכת דלק, גם אני חשבתי ישר על הלאון אבל היא לא מדיפה פאר. סדרה 1 של ב.מ.וו או A-CLASS חדשה (לא יודע כמה היא עולה ואם התקציב הגמיש).

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
אז לאיזו צריכה לדעתך מגיעים בעלי רכבים ישנים עם מנועים לא מוגדשים בנפח 1.3-1.6 עם מומנט וכוחות סוס זמינים בסל"ד הרבה יותר גבוה?

הזוי הזוי הזוי.

אני מניח שהפעלת מזגן עם מנוע קר, מיד עם ההתנעה ונסיעות מאוד מאוד קצרות עם כמות התנעות גדולה הם הסיבה האמיתית לצריכת הדלק הזו. אני צודק?

לא מבין, הפנת את זה אליי?

• תוכן חדש...