Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברירויות

SCOOTERMAN
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ולעצם העניין על הפחד אני עדיין לא מצליח להתגבר, במקומות שרק לפני שבועיים רציתי יותר מהר ויותר נמוך אני היום רוכב כאחרון הפחיות עלי אדמות.

ונשאלת השאלה האם הפחד הוא ממנהל הבנק שנוזף בך אחרי כל התרסקות או מהרופא שמסתכל על הצילומים (רנטגן) אחרי כל התרסקות. 8)

פורסם
ונשאלת השאלה האם הפחד הוא ממנהל הבנק שנוזף בך אחרי כל התרסקות או מהרופא שמסתכל על הצילומים (רנטגן) אחרי כל התרסקות. 8)

חד וחלק מנהל הבנק.

הפעם נמתחתי עד הקצה בכדי לממן את תיקון האופנוע, הידיעה כי נפילה נוספת תשאיר את האופנוע במערומיו פשוט משתקת.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
ולעצם העניין על הפחד אני עדיין לא מצליח להתגבר, במקומות שרק לפני שבועיים רציתי יותר מהר ויותר נמוך אני היום רוכב כאחרון הפחיות עלי אדמות.
:twisted: comm'on lad give it a handfull -- dont be girly

למכירה -CBR 929 RR , מטופל בסטארסייקל ,ניתן להציג "היסטורית טיפולים" , אזעקה+ ביפר, FREE FLOW, זוג צמיגים חדשים.

פורסם

הפחדתם אותי ואין לי בכלל מיגון...(אין כסף)

ראשון לישורת וראשון לחצות את קו הסיום.כל צעד מחושב...,

עם דמעות בעניים הוא מודה לקבוצה, לספונסרים שלו , לקהל , לשופטים , למזג האויר , לכל העולם ולהוריו שהביאוהו עד הלום!:wave2:

פורסם

צודק אבל אני מחכה שם לתשובה...

עם דמעות בעניים הוא מודה לקבוצה, לספונסרים שלו , לקהל , לשופטים , למזג האויר , לכל העולם ולהוריו שהביאוהו עד הלום!:wave2:

פורסם
צודק אבל אני מחכה שם לתשובה...

רק אני חושב שהתשובה שלך מגוחכת על סף המטופשת?

זה נראה לי או שלדעתך תיקון שריטה חשוב יותר לדעתך מרכישת ציוד מגן?

(אם זו הגישה שלך, אני לא אתפלא אם בקרוב יהיו עוד שריטות על הקטנוע. לא מאחל לך דבר, חס וחללה, אבל אתה מכיר את המשפט: "אין שכל אין דאגות"?)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

כרובי התשובה שלי הייתה בציניות!

פורסם

ואם כבר "אין שכל אין דאגות"...אני לא מאחל לאפחד בגיל שלי דאגות כמו שיש לי(ויש הרבה...).

פורסם
ואם כבר "אין שכל אין דאגות"...אני לא מאחל לאפחד בגיל שלי דאגות כמו שיש לי(ויש הרבה...).

כשאתה צודק, אתה צודק.

אני לא יודע איך בגילי הייתי מתמודד עם שריטה על הקטנוע....אז בגילך?

בטח הייתי מתאבד.

אגב...עומרי? ציניות זו מיומנות נרכשת. לא נראה לי שהגעת אליה עדיין.

(ולא, להכריז על משהו ציני כי אף אחד לא שם לב לכך, זה כמו להסביר בדיחה פעמיים ולקוות שיצחקו ממנה לאחר ההסבר).

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

טוב...

פורסם

אם היה לך כסף הייתי מוכן לטפל לך בדאגות, אבל אין אז עזוב. :mm_wink:

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

• תוכן חדש...