Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רכב עד 25 אלף שקל וראיתי כל מיני רכבים כמו פגו 206 ויונדאי גטס.

ואז ראיתי את הגולף 1.6 אוטו'..שנת 2004..120 אלף קיולמטר..יד ראשונה פרטית ללא תאונות.

בדקתי חוות דעת באינטרנט ולפי דברים שקראתי החלקים והתיקונים לגולף יקרים.

אז רציתי לדעת עד כמה באמת יקרים..ואם התדירות שחלקים מתקלקלים היא גבוהה..כי אם נגיד יהיה תיקון פעם בהרבה זמן שהוא יהיה יחסית יקר אולי אני יוכל לספוג את זה..אבל אם זה לעיתים תכופות אני מעדיף לא להתעסק עם זה.

סה'כ רציתי לדעת חוות דעת על הדגם הספציפי הזה..או אם כדאי לחפש רכב אחר בתקציב..שעדיף יותר מגולף..

תודה לעוזרים

פורסם

הרכב בכלליות דיי אמין. החלקים ברובם סבירים לרכב בסדר גודל הזה אבל כשמשהו מתקלקל זה לא זול (גם ביצרנים אחרים).

היתרון הכי גדול, במיוחד אם אתה גר במרכז, זה מוסך רון. לגבי עניין המחיר אפשר להתווכח (אני מאמין שיש מוסכים זולים יותר) אבל מבחינה מקצועית עוד לא מצאתי מוסך שמתעלה עליו. בנוסף הרכב הזה נמכר מאוד טוב בשנתונים האלה אז יש הרבה כאלה בפירוקיות כדי להשיג חלקים משומשים בזול.

קח בחשבון שהרכב מאוד כבד, איטי וצורך הרבה דלק. יחסית לשנתון הוא בטוח. המרווח מאחורה לא כמצופה (היום רכב סופרמיני סטנדרטי יותר מרווח) אבל גם לא צפוף מדיי. תא מטען מכובד.

מצד שני הוא מאוד בטוח ומרגיב מאסיבי (דלתות, ישיבה על הכביש וכו').

קח בחשבון שאלו השנים האחרונות שמכרו את הדגם הזה (MK4, דור רביעי של הגולף), בשנת 2005 או 2006 כבר הופיעה הדור החדש יותר (MK5).

אם תפרט מה הדרישות שלך נוכל לדעת האם יש רכב שיותר יתאים לך. בגדול אני ממליץ על נסיעת מבחן כי יש הרבה אנשים שמתבאסים מהאיטיות של הרכב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כן אחרי שבדקתי עוד גולף מאותה השנה..באמת הרכב הרגיש לי יחסית איטי וכבד..

עוד דבר שמפריע לי זה הבלאי בתוך הרכב..בשני הרכבים היה את אותו הבלאי של שפשופים בפלסיטק בפנים הרכב ובד נפוח בדלתות.

שזה קצת מבאס לקנות רכב שלא יפה גם מבפנים.

בעיקרון אני מחפש רכב עד 25 אלף.. לא משפחתי. משהו יותר קטן וחסכוני. לנסיעות בעיקר עירוניות. שלא יהיה ישן מידי..אני חושב מ2003 ומעלה משהו כזה.. אוטומטי או ידני פחות משנה..וזה הדרישות שלי פחות או יותר אם תוכל להמליץ על רכבים שיכולים להתאים אני אבדוק גם אותם.

פורסם

את כל הבלאי שציינת אפשר לפתור במעט מאוד כסף. גם הגולף שלי שהיא מאוד שמורה (שנת 2001 יד שניה במשפחה עם 75K ק"מ) יש לה קילופים בהגה ובד רפוי בדלתות. פשוט הולכים לרפד ומשלמים לו 500 ש"ח שירפד מחדש את הדלתות.

יש מגוון גדול מאוד של רכבים שיכולים להתאים לך.

אם אתה בקטע של גרמניות (אני ממש לא) אז אני בטוח שפולו ידנית עם מנוע 1400 סמ"ק משנת 2006-2007 בערך בכנס בתקציב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...