Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מחפש רכב קטן, אוטומט, סביב 30 אלף (עדיף לא יותר). כנראה שאני אסע סביב 60 ק"מ ביום (קצת עירוני וקצת בין עירוני).

חשוב לי שהרכב ישרת אותי כמו שצריך וכמה שפחות יגרום לי להוצאות רבות בהמשך- דלק, מוסך, חלפים, ירידת ערך...

אני מתכוון להחזיק את הרכב בערך 3-4 שנים.

לאחר בדיקות וקריאת כל מיני ביקורות על מגוון רכבים נותרתי עם 2 התלבטויות עיקריות שהם:

1. סיריון שנים 2006-2007

2. גטס שנים 2007-2009

שני אופציות נוספות שדיי ירדתי מהם זה:

פיאט פנדה 2006-2008- לא מופיע כמעט בכלל בלוחות רכב.

טויוטה יאריס 2003-2004- הביקורות הכי טובות שקראתי זה על היאריס אבל השנתונים שאני יכול לממן נראה לי ישנים מדי

אשמח לחוות דעתכם על הרכבים האלה, האם הכיוון שלי הוא טוב, אופציות אחרות??

תודה מראש!

פורסם

סיריון אבל ככל שרכב יותר ישן גדלים הסיכויים לתקלות, לכן גם גטס בגלל השנתון הגבוהה יותר.

שניהם רכבים אמינים וזולים לאחזקה,עקב הפשטות שלהם.

אל תנעל על אחת מהם חפש את הרכב המושלם בשבילך משני הדגמים.

פורסם

יהיה לך קצת קשה למצוא גטס שמורה, במיוחד לא יוצאות ליסינג וכדומה.

איזה תיבה עדיפה עליך?

אם ידנית, תשקול פונטו 06 לפני שינוי הצורה לגראנדה.

היה לנו במשפחה במשך 3 שנים משנת 2003, והוא רכב נהדר.

ועם כל הכבוד לטויוטה ולדגם הזה, אני אישית לא הייתי קונה יפנית מזדקנת לעומת ההיצע שיש, אמינה ככל שתיהיה.

צריך לזכור שסעיף האמינות גם ביפניות, מקבל פחות ערך ככל שהרכב התיישן. מה גם שהיא יקרה מכולם.

עדיף לך קוריאנית\אירופאית צעירה, מיפנית ישנה יותר. לא לשכוח בלאי טבעי בלתי נמנע.

ג'ובני

פורסם
יהיה לך קצת קשה למצוא גטס שמורה, במיוחד לא יוצאות ליסינג וכדומה.

איזה תיבה עדיפה עליך?

אם ידנית, תשקול פונטו 06 לפני שינוי הצורה לגראנדה.

היה לנו במשפחה במשך 3 שנים משנת 2003, והוא רכב נהדר.

ועם כל הכבוד לטויוטה ולדגם הזה, אני אישית לא הייתי קונה יפנית מזדקנת לעומת ההיצע שיש, אמינה ככל שתיהיה.

צריך לזכור שסעיף האמינות גם ביפניות, מקבל פחות ערך ככל שהרכב התיישן. מה גם שהיא יקרה מכולם.

עדיף לך קוריאנית\אירופאית צעירה, מיפנית ישנה יותר. לא לשכוח בלאי טבעי בלתי נמנע.

אני מחפש אוטומט אחי

לגבי היאריס בגלל זה רשמתי שאני מוריד את זה מהפרק כי השנתונים ישנים מדי

האם רכב שבא מליסינג הוא כדאי או שעדיף מפרטי??

פורסם

גטס מליסינג אני לא הייתי נוגע. ישנו גם גיר רציף לפונטו. אמנם הדעות חלוקות לגבי פונטו אוטומט גיר רציף, אבל אני הייתי בודק. עקרונית הבנתי שהגיר אמין ודי נוח. נהגתי עליו בעבר והוא מרגיש ממש כמו שקטנוע מאיץ. האצה לינארית ללא העברות הילוכים. תמתין לתגובות לגבי הגיר הזה או שתחפש ברשת. אבל בהחלט להימנע מגטס לא מיד פרטית. גם ככה הרכבים האלו לא טופלו כראוי, כי מי שקנה את הרכב הזה, חיפש את התמורה הכי זולה, וכך בהתאם התחזוקה.

ג'ובני

פורסם

מבחינת מנוע וגיר, הסיריון היא בעצם יאריס בתחפושת.

היא אמינה, חסכונית, מרווחת, אך לא מאובזרת.

לפני כ-4 שנים היינו בהתלבטות דומה לשלך, רכשנו סיריון יוצאת ליסינג (שהייתה ברשותינו כמעט מאז שעלתה לכביש) מבציר 2008.

מאז היא אצלנו, 0 תקלות פרט לטיפולים שוטפים ורביעיית צמיגים.

מומלצת בחום.

אלי.

• תוכן חדש...