Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמי שיודע, בפונטו גם כשהגומיה חדשה לפעמים נוזל טיפה

בפעם המי יודע כמה שאני מחליף את האטם של המכסה, שמתי 4 נקודות של סיליקון בקצוות הקמשפט כמו בהוראות היצרן והכל פיקס חוץ מנקודה אחת מלפנים.

leak1va9.jpg

האזור שמסומן בכתום. את התמונה לקחתי מהאינטרנט ולא נוזל מה O ring בצד. גם אותו החלפתי.

נוזל כל הזמן שמן בכמות מזערית מהפינה.

מה שעשיתי זה מרחתי סיליקון שחור של Victor reinz חיצונית וכבר לא נוזל.

המצב כרגע נראה כך:

5ZaRWbu.jpg

חוץ מזה שזה לא ממש אסטתי, האם זה בסדר? או שאסור למרוח סיליקון בצורה כזאת את מכסה/את הגומיה מבחוץ

פורסם

גם לי יש פונטו ויצא לי לא מעט פעמים להחליף בפונטואים למיניהם אטם זה. מה שאני עושה אני מורח שיכבה עדינה של סיליקון אדום או שחור מסביב לכל האטם, מניח וסוגר את המיכסה עם רגש. אני יודע שיגידו שלא עושים כך ושאריות הסיליקון ניכנסות למערכת השמן אך אם עושים זאת נכון ובצורה אסטטית הכל בסדר. מעולם לא סמכתי על האטם בלבד למרות שאני שם רק מקורי. בפיאט הנזילות האלה פשוט מכה.

פורסם

זה אטם גומי או מתכת?

יש סדר שבו צריכים לסגור את הברגים, על מנת לשמור על אטימה מלאה.

אין לי ניסיון ולא ראיתי איך זה במנוע של פונטו.

פורסם

אטם גומי

סה"כ 4 ברגים

סגירה ברגש בהצלבה. עוד לא ראיתי מישהו מבצע את זה עם ידית מומנט.

עשיתי כמו כאן:

http://www.fiatforum.com/punto-guides/130596-change-cam-cover-gasket-without-having-leak-again-week-later.html

שמתי סיליקון ב 4 נקודות, זה גם מה שהיצרן אומר.

אבל נוזל מהדופן שהעלתי.

כרגע הכל יבש בגלל הסיליקון ששמתי נקודתית חיצונית.

השאלה זה האם זה מזיק למשהו חוץ מהאסתטיקה? הרי הוא לא יכול להיכנס לתוך מכסה השסתומים כי הגומיה חוסמת. והשמן כבר לא יכול לברוח.

פורסם

חייב להיות סדר סגירת ברגים למכסה השסטומים.

תחפש את הסדר סגירה ותסגור על פי הסדר ולא תיהיה נזילה.

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

• תוכן חדש...