Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגבר שיש לי ברכב של JBL ארבע יציאות של 75 RMS כל יציאה.

הוא מספק קומפוננט מורל הייבריד וסאב פיוניר 305,אם אני אחבר את הJBL רק לקומפוננט ולסאב ארכוש מגבר בנפרד,האיכות תעלה או רק אני אשמע חזק יותר?

כי אם זה רק יותר ווליום אז לא חסר וחבל על הכסף.

תודה

פורסם

ה-305 של פיוניר הוא 400rms המגבר שלך נותן לו משהו שהוא בין 150-200rms מה שאומר שאתה בקושי מדגדג אותו מבחינת הפוטנציאל המלא שלו

אם תחבר אותו למגבר חזק יותר נגיד 350rms תקבל יותר עצמה ויותר איכות מכיוון שלוופר הספציפי הזה עד כמה שאני יודע יש נצילות לא גבוהה במיוחד, (תקנו אותי בכיף אם אני טועה)

פורסם
ה-305 של פיוניר הוא 400rms המגבר שלך נותן לו משהו שהוא בין 150-200rms מה שאומר שאתה בקושי מדגדג אותו מבחינת הפוטנציאל המלא שלו

אם תחבר אותו למגבר חזק יותר נגיד 350rms תקבל יותר עצמה ויותר איכות מכיוון שלוופר הספציפי הזה עד כמה שאני יודע יש נצילות לא גבוהה במיוחד, (תקנו אותי בכיף אם אני טועה)

אני מסכים עם עומרי
פורסם

הרבה לפני שאתה רץ לרכוש מגבר חדש - תברר הרבה מידע על תיבות.

מהלך מירבי של סאב כתלות בעוצמה משתנה עבור נפחי תיבה שונים.

פורסם

דווקא הסאב נשמע מאוד חזק,השאלה שלי לגבי הקומפוננט האם האיכות תעלה בגלל שאני אחבר את הJBL רק לקומפוננט או רק אני אשמע חזק יותר ואיכות הצליל תשאר אותו הדבר?

פורסם

האיכות לא אמורה להשתנות וגם אם כן אני בטוח שלא יהיה לך מושג על כך מפני שההיבריד של מורל ממש ממש איכותיים ושינויים קטנים כאלה לא אמורים להפריע להם

בכל אופן אם אתה מחפש איכות שמע יותר טובה לוופר שלך אני הייתי ממליץ לך לחבר אותו למגבר חזק יותר ושלא תבין אותי לא נכון 150rms לסב זה די והותר לפי דעתי

אבל הסב הספציפי הזה שיש לך יעבוד יותר טוב אם תחבר אותו למגבר חזק יותר מכיוון שהוא בנוי מראש לעמוד בעוצמות גבוהות אם נניח היה לך סב שהעצמה המקסימלית שהוא יכול לעמוד בה הייתה 200rms היית שומע בו הרבה יותר טוב עם המגבר שלך אתה מבין לאן אני חותר ?

פורסם

אז ניסע מחר לסאונד בלסטר נראה איזה מגבר 2 יציאות או מונו בלוק יציעו לי,מקווה שאני אשמע את הקומפוננט טוב יותר שהמגבר JBL יהיה מחובר רק אליהם .

כנראה שלא הבנתם,דווקא את הסאב אני שומע מצויין ומצפה על ידי הוספת מגבר נפרד לסאב לשמוע איכות גבוהה יותר מהמורל.

פורסם

בדיוק זאת הכוונה לחבר בגישור,הבעיה שאני לא מחפש יותר עוצמה,עוצמה לא חסר,מחפש איכות גבוהה יותר.

השאלה אם אני אקבל יותר איכות אם אני אחבר ככה?או שחבל על הכסף ואני אקבל רק עוצמה גבוהה יותר.

תודה לעונים...

פורסם

מאחר והספק המוצא יילך ויעלה - המגבר יעוות לך את הסיגנל יותר.

האם יורגש - לא. עדיין, לדעתי, תשאר הרחק מגבול עיוות שאוזן אדם תרגיש.

תשמע חזק יותר - כן.

האם אתה בכלל מסוגל להאזין למוזיקה בהספקים כאלו? כך שכאן כבר נכנסת השאלה - האם שווה לך בכלל לחשוב על מגבר נוסף, אם אתה כבר עכשיו מגיע לקצה (שלך) אז עדיף שתשמור את הכסף.

לך לטיול בצפון - הוא מדהים.

הייתי שם היום. כל פעם אני נפעם מחדש.

והייתי בצפון המון.

אגב, תן לנו דגם של מגבר.

פורסם

מהצפון חזרתי דווקא ביום ראשון{מערות החשק מקום יפה}והמגבר שהמליצו לי עליו הוא CADENCE Q3000 מגבר שני ערוצים 100 RMSלערוץ{נראה לי הספק רק על הנייר }.

• תוכן חדש...