Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 255
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ואח"כ אנשים יוצאים להפגנות על יוקר המחייה.. :roll:

אין לי הרבה מה להוסיף מעבר ל:

:mm_yeah:

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

חאלס עם השטויות האלו!

מי שלא קורא הכל ולא מבין את המצב, שלא יגיב!

כעקרון חלק מכם צודקים אבל המצב שלי ממש לא כמו שחלק מהאנשים פה מציגים אותו.

לא עמדתי להגיב שוב אבל נאמרו פה כל כך הרבה שטויות שלא קשורות אלי אלא לאנשים אחרים (עצות טובות אבל לא רלוונטיות), שאני לא יכול להתעלם כבר.

אני לא במצב של לא לגמור את החודש ולא קרוב אליו.

אני עצמאי עם עסק שעובד טוב, עם הכנסות קבועות וחוזים של כמה לקוחות שמספקים לי עבודה שוטפת לטווח ארוך.

חוץ מזה יש לי מערך שיווק לא רע שרק מביא לי עוד לקוחות כל הזמן, חלקם גדולים של כמה אלפים לחודש וחלקם לקוחות של כמה מאות.

בגלל שהתחלתי "באמת" להיות עצמאי לפני כמה חודשים, ובמדינה הזו יש קטע לשלם לספקים עם "שוטף + 30\60", ובגלל שהיו לי הוצאות חד פעמיות גדולות (חלקן קשורות לתיקונים של האלפא), נוצר לי מצב שבו החודש תכננתי לחסוך 4000 ש"ח בשביל לשים בצד או לכסות חלק מהחוב שלי, אבל בגלל שזה עלה לי עוד 1300 אקסטרא, רק יכולתי לחסוך 2700. סך הכל? לא כל כך נורא.

זה לא הרג אותי, רק ביאס אותי שהם לא אמרו לי קודם.

סך הכל יש לי זרימת מזומנים לא רעה ואני מתחיל לחסוך. כל פעם שיהיה לי נגיד 10000 בצד, אני אכסה 8000 מהחובות הקיימים שלי, ככה שאני מתכנן לסיים את כל החובות (כולל הרכב) תוך שנתיים.

בדיוק בגלל זה אני מתכנן להשאר לחיות בינתיים אצל ההורים כדי לחסוך את זה.

שכר דירה לבד יעלה לי לחודש יותר ממה שאני משלם על הרכב הזה כל חודש.

הרכב החדש, עם כל ההוצאות של ביטוחים, דלק, תחזוקה ומחיר הקניה שלו, לפי החישובים של נסועה חודשית שלי, יעלה לי פחות מאשר מה שעולה לי כיום הרכב שיש לי, שאלו הוצאות שאי אפשר להוריד כי אני גר במושב וכל גיחה קטנה לכל מקום מצריכה נסיעה ברכב.

אני לא מעמיס על עצמי עוד הוצאות אלא מחליף את ההוצאות במוצר (רכב) יותר אמין ויותר נעים.

אין שום דבר אידיוטי בצורת הרכישה של הרכב, במיוחד כשיש לי רמה מספיקה של יציבות.

אולי זה לא אומר שיש לי נכסים כיום ואני יכול לקנות דירה ולהשכיר אותה לאחרים כדי לעשות עוד כסף אבל אני כן מספיק יציב כדי לקבל החלטות כמו קניית רכב.

עוד משהו:

כיום בעידן הליסינג, עובדים בחברות גדולות משלמים כמות חודשית מסוימת על רכב שלעולם לא יהיה שלהם.

כעקרון הם משלמים על שירות ועל רכב זמין ולא על קנייה של רכב.

בעצם, אחרי 5 שנים של עבודה באיזו חברת היי-טק, העובד יוציא על הרכב יותר ממה שהרכב שלי יעלה לי. ההבדל הוא שעוד 5 שנים לי יש רכב ששווה משהו (לא משנה כמה) ואני יכול למכור אותו.

לעובד ההיי-טק אין את הלוקסוס הזה.

פורסם

אז תקנה את הרכב, סע בזהירות ושיהיה לך בהצלחה.

איך כל שרשור שלך, ללא יוצא מהכלל מצליח להגיע ל10 עמודים תוך שלושה ימים, ואף אחד עדיין לא מצליח להבין את ההתנהלות הכלכלית והמשפחתית שלך :roll:

אתה כותב דברים שלא משתמעים לשתי פנים, ואז מתרגז על כל מי שלדעתך, "לא קורא ולא מבין".

העיקר סע בזהירות ותהנה מהרכב החדש. אולי תרשום אותו על שמך סוף סוף, כדי שאמא שלך לא תיכנס לעשן בפנים ולקבוע לך איך להתנהל איתו.

צר לי שאני נשמע מטיף ומלגלג, אבל אתה בן 30 ולפעמים ממה שאתה כותב עלולים להסיק שאתה בן הרבה פחות.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3799377#post3799377

נ.ב- ה"לוקסוס" הזה של להיות בעלים של רכב בן 5 הוא לא כזה לוקסוס. תיכנס קצת לפרופורציות...

עובד ההייטק לא מחפש להיות בעלים של רכב, אלא לנסוע ברכב חדש, בן מקסימום 3 שנים.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
סורי. זו ממש לא יציבות כלכלית בגיל 30.

מהי לדעתך יציבות כלכלית בגיל שלושים?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

איזה צבע בחרת?

נתנו לך את האופציה של בחירת שני צבעים של הפנים והחוץ ?

אגב, אתה יודע שמולטימדיה ומרים שמשות אם רכשת, מתקינים לך בבונדד, אז בהצלחה עם זה ((:

בכל מקרה, אפשר כבר להגיד תתחדש?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

עובד ההיטק משלם תמורת שירות. תחשוב כמה עולה ירידת ערך הרכב + הפסד הרווחים מהכסף המושקע ברכב + הזמן המושקע באחזקת הרכב, ותבין שבתנאים מסויימים מדובר בעסקה כדאית (כלומר יתכן שהעלות מע טיותר גבוהה מהחזקת רכב בבעלות עצמית, אבל גם לנוחות יש ערך). לאשתי היה רכב ליסינג משך 7 שנים (אינה עובדת הייטק) והעובדה שהרכב הוחלף כל 3 שנים + הביטוח כיסה את הנהגים הצעירים + גילום ערך הרכב בשכר הפך את העסקה לכדאית. החסרון היחיד היה שלא היתה אפשרות לבחור ברכב קטן וב-3 השנים האחרונות סבלנו מצריכת הדלק בזבזנית של מאזדה 3.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כעקרון הם משלמים על שירות ועל רכב זמין ולא על קנייה של רכב.

הם משלמים כי זה חוסך להם את הכאב ראש הכרוך באחזקת רכב פרטי

ב-3 השנים האחרונות סבלנו מצריכת הדלק בזבזנית של מאזדה 3.

"סבלנו"

:roflmao: :roflmao: :roflmao:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
איזה צבע בחרת?

נתנו לך את האופציה של בחירת שני צבעים של הפנים והחוץ ?

אגב, אתה יודע שמולטימדיה ומרים שמשות אם רכשת, מתקינים לך בבונדד, אז בהצלחה עם זה ((:

בכל מקרה, אפשר כבר להגיד תתחדש?

"אדום להבה"

המולטימדיה לפי מה שהבנתי באה מהמפעל ולא רכשתי מרים שמשות (אלא אם זו אופציה שלא אמרו לי).

האפשרות לבחירת שני צבעים היא בגרסאות בכירות יותר, לא אצלי. אצלי זה שילוב של אדום ושחור.

אני אקבל את ה"תתחדש" כשאקבל את הרכב עצמו או כשיגידו לי שהוא כבר בהכנה ועל שמי.

מחר אני חותם על ההפרש של ההלוואה.

ספריאל:

לא אמרתי שלא כדאי לקחת ליסינג למי שיכול.

תחת התנאים הנכונים (וזה רוב האוכלוסיה) זו האופציה הכי טובה כי זה נותן שקט שאתה לא צריך להתעסק עם הרכב יותר מדי.

אני דווקא בדקתי את האופציה הזו ואחרי ששמעתי כמה ירצו על זה לחודש, חישבתי שיותר משתלם לקנות את הרכב ולמכור אותו אחרי כמה שנים, גם אם יש ירידת ערך רצינית.

פורסם

יוסי - שיהיה במזל טוב עם הרכב. חבר שלי קנה קליאו חדשה 0.9 ומאוד התרשמתי מהלוק ובעיקר מהאינטריור (לא נסעתי עליה).

מהי לדעתך יציבות כלכלית בגיל שלושים?

מי שכל אלף שקל לפה או לשם מוציא אותו מאיזון (ואין לו נכסים כלשהם בבעלותו החלקית או המלאה) לא יכול להצהיר שהוא מאוזן כלכלית.

פורסם

כל התקנות האביזרים של קרסו מבוצעות בבונדד.

מקורי מגיע בגרסאות מסוימות של אינפיניטי וגרסאות בכירות של רנו וניסאן אבל ייתכן ואני לא מדייק.

בכל מקרה, לא נתנו לך אופציה למרים שמשות??

סתם שאלה, בכמה חייבו אותך על קודנית ועלוקה שזה מה שמתקינים בד"כ בבונדד קרסו בסוג רכבים הזה.(הם מכנים את זה שלדג)

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
מי שכל אלף שקל לפה או לשם מוציא אותו מאיזון (ואין לו נכסים כלשהם בבעלותו החלקית או המלאה) לא יכול להצהיר שהוא מאוזן כלכלית.

מסכים לחלוטין, סתם הייתי סקרן לגבי מה ההגדרה שלך למישהו שהוא כן יציב כלכלית. מבחינתי כל עוד אין לך את היכולת לפרוש, או עבודה עם קביעות, אתה לא יציב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
כל התקנות האביזרים של קרסו מבוצעות בבונדד.

מקורי מגיע בגרסאות מסוימות של אינפיניטי וגרסאות בכירות של רנו וניסאן אבל ייתכן ואני לא מדייק.

בכל מקרה, לא נתנו לך אופציה למרים שמשות??

סתם שאלה, בכמה חייבו אותך על קודנית ועלוקה שזה מה שמתקינים בד"כ בבונדד קרסו בסוג רכבים הזה.(הם מכנים את זה שלדג)

גם אני הבנתי שהמולטימדיה מגיע מקורי, אולי מתקינים בארץ תוכנת ניווט בעברית.

הציעו לנו מרים שמשות, אבל לא לקחנו (כמה שפחות התקנות מקומיות).

כמו כן, כנראה שהביטוח שלנו לא ידרוש מיגון לרכב, וסתם התקינו לנו קודנית.

(מצד שני, אולי עוד שנה יחליטו שזה רכב גניב, כמו שהיה עם האיביזה, ואז כן ידרשו, אז כבר עדיף שיהיה)

פורסם
מסכים לחלוטין, סתם הייתי סקרן לגבי מה ההגדרה שלך למישהו שהוא כן יציב כלכלית. מבחינתי כל עוד אין לך את היכולת לפרוש, או עבודה עם קביעות, אתה לא יציב.

אתה לא מגדיר יציבות אלא עושר. למי בדיוק יש היכולת לפרוש בגיל 30?

• תוכן חדש...