Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבועות הרגשתי שצריכת הדלק גבוהה זה בדיוק הזמן לטיפול של החלפת שמן ופילטר (מנוע)

עשיתי את טיפול והמליצו לי בחברה להשים גם תוסף דלק, אז שמתי תוסף (K44)

אחרי כמה נסיעות התורים שלי קצת השתגעו הם עולים ויורדים סתם (אמרו לי שזה יכול להיות כתוצאה מהתוסף)

מיליתי את התוסף (לא יודע אם זה חיוני) אבל ברבע מיכל, ואחרי שהמנורה נדלקה הוספתי שוב (דלק), אחרי פעמים כאלה מיליתי כמעט פול.

ואחרי בדיקה שעשיתי הרכב שותה לי בעיר ,ליטר ל 5 - 7 ובחוץ ל1/10-12

הרכב הזה היה שותה לי בוודאות לפני הטיפול הזה 1/14-15 ובעיר 1/12-13

אני לא יודע מה קרה לו אז אני חייב את העזרה שלכם

אני לא יודע מה לעשות, ובבקשה שתוכלו לעזור לי !

ואם אפשר לא להיכנס יותר מידיי למוסך,

אם אפשר לבדוק את זה בבית אני ישמח :]

תודה רבה לכם !!

פורסם

את התוסף הזה מוסכים דוחפים ללקוח בכל היזדמנות גם אם תספר להם שהצריכה שלך 1 ל 30. כאשר רכב עובד תקין עם צריכה כמו שהייתה לך לא היית צריך לשים שום תוסף. קרה מה שקרה וזה עוד שיעור לחיים. המצב כרגע הוא שאתה חוזר אליהם ומספר להם שמרגע שסיימת את הטיפול והתוסף שדחפו הרכב מיתנהג איך שמתנהג וצורך המון. הם ללא ספק צריכים לקחת את האחריות. אני בטוח שיגידו פה שהתוסף זה מבחירת הלקוח אבל הרבה פעמים שהלקוח שם את הרכב במוסך והולך הוא רןאה אחר כך בחשבונית חיוב על תוסף ובלי ששאלו אותו. בקיצור חזור אליהם!

פורסם

התוסף 44K הוא תוסף מצויין.

יש סיכוי ששמו לך פלגים שלא מתאימים לרכב וזה הגורם לתצרוכת הדלק הגבוהה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אבל מה הבעייה יכולה להיות אתה אולי יודע

מה שאני יודע זה שהם לא החליפו לי את הפילטר דלק, פלאגים ולא את הפילטר אוויר

האם זה קשור ?

(הוחלף רק שמן ופילטר שמן מונע, ותוספת של תוסף 44K)

פורסם

קשה לומר שמדובר בהיצטרפות מיקרים של תקלה אחרת שלא קשורה ולכן אני נוטה להאמין שהבעייה היא כתוצאה מהטיפול המינימאלי שעשו, אולי ניתקו משהו ולא החזירו כמו שצריך רק שאת זה תדע ברגע שתחזור לאותו מוסך ותידרוש שיסדרו זאת. כמה שילמת על החלפת שמן עם הפילטר והתוסף ביחד?

פורסם

קיבלתי שובר לפני 8 חודשים טיפה יותר אולי לטיפול ראשון חינם

ולא השתמשתי בו

אז אמרתי שאני ישתמש בו .

הלכתי לחברה (האחים טורגי חדרה)

הם חייבו אותי בשמן ברקס ותוסף דלק (296 שח לשניהם)

אז בסוף עשיתי למרות שזה היה יקר מאוד (וזה שובר לטיפול חינם, לא הבנתי איפה החינם פה...)

אז הטיפול היה החלפת שמן ברקס, שמן מנוע פילטר מנוע ותוסף דלק.

פורסם

בהחלט יקר מאוד...כאילו שמו גלון של 4 ליטר שמן ברקס וזה גם לא יגיע לזה. את האחים תורג'י אני מכיר רק דרך זה שאני לוקח אצלם לפעמים אישורי ברקסים לרכבים לפני טסט. מעבר לכך לא מכיר אותם. בכל מיקרה אתה צריך לחזור אליהם ולהסביר להם את העניין. אני מאמין ומקווה שיהיו מספיק הגונים לבדוק את העניין בלי לגבות שום תשלום.

• תוכן חדש...