Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני נוסע לבוקרשט החודש ורציתי לדעת קצת על המקום

איך נקרא האיזור המרכזי של פאבים מועדונים ?

מישהו ממליץ על מלון ספציפי ?

רמת המחייה שם? יקרה ?זולה?

תודה מראש.:wink:

פורסם

בתור רומני שמבלה הרבה ברומניה,

המחייה שם זולה לכסף שלנו (לא שלהם)

אתה תרגיש "עשיר",

עצה שלי תשתה הרבה בירה, הרבה יותר זול מאצלנו :)

גם השוקולד זול.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

נתחיל מהסוף: מלונות, כמו תמיד, זה עניין של מחיר. ככל שתוציא יותר, תקבל מלון טוב יותר. אני אוהב את הנובוטל, אבל הוא לא זול (יחסית). מבחינתי הוא אידאלי, כי הוא ממוקם במקום מעולה, קרוב לפארק צ'ישמיג'יו, ובמרחק הליכה לא נוראי מעוד הרבה מקומות. ישנתי בזמנו גם במלון קצת שנקרא hotel venezia ליד פיאצה קונגלנצ'יאנו, שהיה נחמד מאוד, קרוב לפארק, וקרוב למטרו (תחנת Izvor אם אני זוכר נכון).

סה"כ בוקרשט מאוד מוזנחת ולא מטופחת, אבל יש לה איזור ישן יחסית ומטופח מאוד עם המון מקומות שנראים מאוד כייפים - בארים, בתי קפה, וכו' - מועדונים אני לא יודע, אבל אני בטוח שחיפוש באינטרנט ימצא לך גם כאלו. מניסיוני המבוגרים הרומנים לא מדברים כלום חוץ מרומנית, אבל הצעירים דוברים אנגלית סבירה בהחלט (מי יותר ומי פחות).

בסה"כ בוקרשט היא עיר מעניינת, יש בה מה לראות, אבל אסור להגיע אליה עם מחשבה שאתה הולך לראות בירה אירופאית מטופחת ושמורה.

ועוד משהו: יש שם מסעדת קבבים (בגרסתם הרומנית) שנקראת "קקושאטו" (הגיבן, אם אני זוכר נכון), ואמורה להיות להיט אצל הרומנים. יש כאלו שמאוד אוהבים אותה, אני (כיון שאני לא אוכל חזיר) לא ניסיתי... :-)

פורסם

תודה על התגובות המהירות.

אנחנו נוסעים 4 חברים

אשמח לדעת שם של רחוב מרכזי או מקום מרכזי כלשהו . אני רוצה למקם את המלון באיזור טוב ולא בא לי לסבול רק בגלל מיקום מעפן.?

לגבי למלון אני חשבתי על 4 כוכבים זה סטנדרט נחמד אני חושב

פורסם

כןןןן !!!!! קוקושט... http://www.restaurant-lacocosatu.ro/ הקבב הטוב ביקום. תגיעו רעבים. תבלעו מגשים. תורידו עם בקבוקים של דאצ'ה ברונה (הבירה הרומנית הטובה לטעמי, דומה מאוד ללף ברון רק בשליש מחיר).

למיטב זכרוני האזור היותר יוקרתי ועתיר מסעדות ומקומות בילוי הוא בסביבות שדרות אונירי. אבל לפחות בכל מה שקשור לאוכל, מעולם לא נפלתי בבוקרשט, עיר עם אוכל מקומי מעולה ומגוון.

העיר באמת לא מאוד FANCY אבל לגמרי כיפית. רק מה, חם מאוד בקיץ. לפני שעולים על מונית, כדאי לוודא שהנהג מפעיל מזגן (מניסיון :?)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

מרכזי זה יחסי - מצד אחד את בוקרשט אפשר לעשות ברגל (או במטרו המאוד יעיל), אבל מצד שני זה יותר מ 5 דקות לפה, 5 דקות לשם. שני המלונות שהמלצתי לך ממוקמים במיקום מרכזי, הנובוטל הוא חדש ומודרני, הונציה נקי, מסודר, וחביב מאוד, אבל לא מודרני כמו הנובוטל.

אם יש לך מלונות רלוונטיים (אם אתה קונה חבילת נופש, לדוגמה, ולא מזמין לבד), שלח לי את שמותיהם ואני אוכל לעזור לך למקום אותם בעיר.

בגדול, האזור של כיכר האוניברסיטה/בולברד אליזבטה/קלאה ויקטוריי זה אזור שאני מאוד אוהב

• תוכן חדש...